Om Klubben

Levende musikk hver onsdag

Sandnes Bluesklubb ble stiftet i 1997 og vi har avholdt over 800 klubbkonserter siden første konsert 16.04.97.
Klubben har som mål å skape grobunn for utvikling av lokal bluesinteresse og utøvelse av musikkformen. Vi arbeider aktivt med å gi byens musikere gode utviklings- og levevilkår og å tilføre byens publikum et bredt spekter av musikkopplevelser basert på bluesens mangfold. Våre konserter skal samle kreative krefter og skape broer mellom musikkformene og jevnlig tilføre Sandnes god og variert musikk både fra lokale, utenbys og internasjonale utøvere.

 

Våre konserter er åpne for alle og kontingenten er kun kr. 400,-. Dette tjener du raskt inn igjen, siden inngangsbilletten koster normalt kr.100,- for medlemmer og kr.150,- for ikke-medlemmer. I tillegg har medlemmene behagelige priser i baren ved fremvisning av medlemskort. Prisene på enkelte konserter kan imidlertid variere. Medlemmer får også tilsendt 5 utgaver av Blues News, Norsk Bluesunions medlemsmagasin, hvis du betaler kontingenten tidlig nok.


Er du medlem i Sandnes Bluesklubb, er du automatisk medlem i Norsk Bluesunion og kommer inn for medlemspris i alle klubbene tilsluttet Unionen.


Medlemskap kan kjøpes på klubbkveldene eller via vår internettside http://www.sandnes-blues.org/.


Vi har mange gode band på menyen fremover, så ta med deg ditt gode humør, kolleger, naboer og venner, og unn deg ukentlig, god sjeleføde i form av et godt miljø og unike musikkopplevelser…:)
Vi holder til på Megleren Øl og Vinstue i Sandnes, hver onsdag fra kl. 20.00. og en lørdag i ny og ne...
Følg med!

STØTTESPILLERE:

Ons. 28. mars 2018 DANIEL ERIKSEN FEAT STIG SJØSTRØM

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

DANIEL ERIKSEN
STIG SJØSTRØM

Slidegitarist Daniel Eriksen og perkusjonist Stig Sjøstrøm har gjennom mange års samarbeid utviklet et tett samspill.
Ved kreativ bruk av instrumentenes register og roller, skapes ett sound som har forbløffet mange. Mississippis skitne deltablues, blandet med New Orleans dampende second line rytmer, legger grunnlaget der musikerne virkelig får brukt sine virtuose ferdigheter. Etter mange år med nådeløs turnering på flere kontinenter, og hengivenhet til musikkformen, har Daniel Eriksen bygget seg
opp et rykte som en bluesartist, og slidegitarist, av internasjonal klasse.
Musikken hans, en blanding av hypnotisk Mississippi deltablues og dampende New Orleans rytmer, har gitt Eriksen fans over hele verden. I tillegg til å ha studert de gamle genreskaperne Blind Willie Johnson, Son House og Fred McDowell, har Eriksen lært direkte fra moderne mestere som John Mooney, Roy Rogers og Bob Brozman.
Flere av platene hans har fått terningkast 6, og den siste i rekken: «Moonshine Hymns» fikk spellemannsprisen for 2014.

Kjøp gjerne billetter på forhånd med Vipps (Søk etter Sandnes Bluesklubb)

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN
VEL MØTT!!!

Ons. 04. apr. 2018 Jam med Njål Møller

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Njål Møller

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. Kapellmester er også denne gang NJÅL MØLLER. Han har med seg lokale musikere, men hvilket komp pakke han har med seg røper han ikke før de står på scenen.
Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Kjøp gjerne billetter på forhånd med Vipps (Søk etter Sandnes Bluesklubb)

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.

VEL MØTT!!!

Ons. 11. apr. 2018 Lasse Berheim Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Lasse Berheim - Gitar og Vokal
Leif Arne Bredland - Gitar
Torstein Kyllevik - Trommer
Øyvind Lende - Bass

Lasse Berheim er en av veteranene innen Sandnes sitt rock/blues miljø, han debuterte på plate med bandet Warchild og singelen Hello Lady/ Waiting on a Friend så tidlig som i 1983. Etter denne gikk det noen år før Lasse ga lyd fra seg igjen, da var det med blues bandet Blue Clay som hadde med en vise (Born Under a Bad Sign) på Sandnes cd `en i 1993. Samme år bidro han på albumet “Little White What” til Modesty Blaise med blues rockeren “Boogie Man”
I årene etter har Lasse vært drivkraften i bandet Banden.
I 2002 kom endelig det første albumet til Lasse, nemlig “Flagg Ut” der han synger på sin egen Sandnes dialekt og blander sjangre som rock, blues og reggae i god gammel Nurk Twins/ Stavangerensemblet, Smal-hans, Reidar Larsen tradisjon.
2014 var året da oppfølgeren “Drivande Ved” så dagens lys, der han fortsetter det han begynte på “Flagg Ut”, kjempebra viser i forskjellige sjangre på dialekt.

Kjøp gjerne billetter på forhånd med Vipps (Søk etter Sandnes Bluesklubb)

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN

Ons. 18. apr. 2018 Chris Kramer, Tyskland

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Chris Kramer

Denne innovative trioen er dedikert til å puste nytt liv i den ærverdige gamle musikalske bluessjangeren.

Den litt ville ideen om å kombinere to gitarer, vokal og munnspill med et element fra en annen stil, Beatbox, fungerer rett og slett overraskende bra. Det blir noe helt spesielt og annerledes når gitarer, munnspill, vokal og beatbox smelter sammen og havner i samme spor. Noen ganger tradisjonelt bluesy, noen ganger funky og groove-orientert, noen ganger rått og elektrisk, noen ganger mykt og akustisk med mye følelse. Denne trioen består av meget dyktige musikere, og når de betingelsesløst elsker å utøve sitt håndverk på scenen, gir det utslag i herlig musikk og et like overrasket og entusiastisk publikum hver eneste gang.

Kjøp gjerne billetter på forhånd med Vipps (Søk etter Sandnes Bluesklubb)

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN

Ons. 25. apr. 2018 Little By Little

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

• Tor "Totto" Tobiassen vokal
• Oddvar "Sol" Solheim gitar
• Glenn G. Aadnøy gitar vokal
• Reidar Paulsen bass
• Lasse Andressen piano
• Torstein Kyllevik trommer

Little by Little startet opp i hjembyen Sandnes Rogaland, som et lokal Blues Rock band november 1985. Bandmedlemmene kom fra forskjellige lokale regionale band som en blanding av blues, rock, jazz og pop påvirkninger de alle hadde med seg til bandet.
Little by Little begynte snart å lage egne sanger. Litt etter litt fikk bandet god respons fra musikk kunngjøringer i avisene og også med musikkbransjen i Norge. Bandet utvidet snart fra lokale spillejobber i Stavanger og Sandnes til spillejobber over hele Norge for over en 10 års periode. I denne perioden gikk Little by Little inn i Studios stort sett for å lage demoer. En Single ble gjort " Little by Little " i 1994. Etter 20 år ble Little by Little enige om å lage en Reunion. “Let’s go blues n '' 2014”.
Etter dette har de fortsatt å spille, og nå får vi hør de på ny hos oss.

Kjøp gjerne billetter på forhånd med Vipps (Søk etter Sandnes Bluesklubb)

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

GLED DERE FOLKENS

VEL MØTT!!!


GeirIT og Web ansvarlig

Geir Siqveland


TorillSekretær

Torill N. Nessler


PålBooking

Pål Utne


PaulLeder

Paul S. Oliversen


MaritNestleder

Marit Hognestad Sjonfjell


FrodeKasserer

Frode Høslom


PoulTeknisk

Poul Erik Jørgensen


RolfStyremedlem

Rolf Aronsen


JarleStyremedlem

Jarle Kyllingstad


Iren1. Varamedlem

Iren S. Hjorth


Jan2. Varamedlem

Jan Audun Gjermundsen