Historikk

Ons. 20. mai 2015 Nikki Hill

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Nikki Hill - vokal
Matt Hill - gitar/vokal
Ed Strohsahl - bass/vokal
Joe Meyer - trommer/vokal

Nikki Hill er nok et nokså ukjent navn her i Norge – men etter å ha opplevd kruttønna med den flotte stemmen på Buckleys denne ettermiddagen, vil du ikke glemme henne med det første. Nikki Hill er influert av rhythm & blues- og soullegender som LaVern Baker, Etta James, Ruth Brown, Otis Redding og Solomon Burke – men kan likevel ikke stemples som en ren retro-artist. Hennes tøffe stil låter moderne, selv om den er solid forankret i 50- og 60-tallets svarte R&B og rock’n’roll. I kjølvannet av suksessen til lignende artister som Amy Winehouse og Imelda May, står Nikki på spranget til å stake ut sin egen sti mot stjernestatus. Som mange andre som har tråkket sine barnesko i de amerikanske sørstatene, ble grunnmuren for hennes musikkinteresse lagt i kirken. Født og oppvokst i Durham i North Carolina, begynte hun å synge i gospelkoret syv år gammel. Etter hvert ble tenåringsjenta stadig mer opptatt av rock’n’roll, i både eldre og nyere varianter – Little Richard, Nick Curran og AC/DC oppgis blant viktige inspirasjonskilder.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KONSERTEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL MØTT!!!

Ons. 13. mai 2015 JAM/NJÅL MØLLER

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. "Kapellmester" er NJÅL MØLLER. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene.Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening. Ta med Instrumentet og bli med i en kokende jamsession.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!

Lør. 09. mai 2015 BLUESCRUISE MED REIDAR LARSEN

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. mai 2015 The Big Blue

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Trond Ihlen: Gitar/munnspill/vokal
Per Johannesen: Bass
Ingar Johannesen: Trommer/kor
Alexander Andre Johnsen: Piano/orgel/kor

The Big Blue er en kvartett fra Lillestrømområdet som ble etablert i 2010 og er kjent som et bluesrock band med et helt eget uttrykk. Bandet ble startet som en power trio bestående av Trond Ihlen (gitar/munnspill/vokal), Per Johannesen (bass), Ingar Johannesen (trommer/kor) og ble senere utvidet med Alexander Andre Johnsen (piano/orgel/kor). Medlemmene har lang fartstid fra andre band med forskjellige stilarter. Dette har resultert i at de har blitt kjent for en særegen spillestil, og med seg i bagasjen har de egne låter som utgjør brorparten av repertoaret, samt en håndfull coverlåter som ikke nødvendigvis er kjent for alle. Frontfigur og låtskriver Trond Ihlen er kjent for sitt eminente gitarspill og sin rå vokal. Ved enkelte anledninger har de også med seg bluespoeten Jan Christian Nordahl.
The Big Blue har gjestet blant annet; Notodden Bluesfestival, Skedsmo Bluesklubb, Buckleys, Stopp Pressen, Bluescruise Kiel, Asker Bluesklubb, Hadeland Bluesklubb, Kulturpuben Lillestrøm, Røyken Bluesklubb, Rudolf Pub, Fredrikstad Bluesklubb, Villa Veitvet, Byfest Lillestrøm, Hagan Bluesklubb, Eidsfoss Festivalen, Toten & Gjøvik Bluesklubb, Vintermyggen, Olsen på Bryn, Hagan Kulturhus m fl.
Tilbakemeldingene fra de som har hørt The Big Blue er entydige: Dette er et tøft, allsidig, hardtsvingende og spennende band.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN

Ons. 29. apr. 2015 Glenn Braadland Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Glenn Braadland Vokal og gitar
Andreas Byrkja på bass
Jeremiah John på trommer
Øystein Thu på gitar
Stein Skorstad på tangenter

Nytt Bekjentskap i klubben nemmelig Glenn Braadland Band.
"Glenn Braadland Band" er et lokalt bluesband fra Stavanger, dannet i 2014.

Etter årevis med lyst og higer etter å rendyrke sjangeren, er det endelig blitt realisert og bandet gleder seg til å vise frem noe av sitt materiale. I tillegg blir det tolkninger av Peter Green, Eric Burdon, Elvis Presley, Jimi Hendrix, Bo Diddley, John Lee Hooker, Muddy Waters m. fler Bandet vil ha sin premiere på Bluesklubbene i Stavanger og Sandnes i april 2015.
Ambisjonen er å spille mest mulig rundt på de ganske bluesscener i Norge og markedsføre produktet.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL MØTT!!!