Historikk

Ons. 07. mars 2018 Svankevigaa

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

* Lasse Hetland – vokal
* Arild Skjæran – gitar
* Arve Magnussen – bass
* Stein Erik Risvik – keyboard
* Kurt Magne Nordbø – trommer
* Egil Karlsen – Trombone

Det swinger i Stavanger øst når gjengen i Svankevigaa drar i gang med heftige riff og tette komplinjer. Bandet spiller tradisjonell blues og rock’n roll basert på materiale fra et stort spekter kjente artister, så her vil en kjenne igjen låter fra så vel John Hiatt og Bob Dylan til våre egne Marius Muller og Reidar Larsen. Musikerne er en fin blanding av godt etablerte aktører i Stavanger og ”gamle travere” som endelig er i gang igjen.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Vi er slkker på at dette blir en kjempekveld igjen på Megleren Øl og Vinstue.
VEL MØTT!!!!

Ons. 28. feb. 2018 Reloaded

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Singer 'n songwriter: Heidi Kvalholm Blåsmo
Guitar: Hans Trasti Isaksen
Bass: Tony Caddle
Organ/Piano: Jarle Børresen
Drums: Lars Ove Fjelldahl

Enda et nytt band hos klubben denne gang er besettningen en kombinasjon fra Notodden og Stavanger.
Reloaded så dagens lys i mai 2012 i forbindelse med vokalist/låtskriver Heidi Blåsmo sin deltagelse i The Voice 2012. Dette satte fart i Heidi sitt ønske om å gå i
studio for å få ”tapet” noen av låtene som svirret rundt i hodet. Med signert platekontrakt i Nordic Records, var det bare å gi full gass!
Man sier at noen er født med blues og soul i hjertet, og Heidi er så absolutt en av dem. Endelig skulle hun ta steget fullt ut, og lage sin egen plate på sine egne
premisser. Som det fyrverkeriet Heidi er passer hennes råe bluesrock stil som hånd i hanske.
Heidi har lang fartstid som vokalist. Hun har gjort opptredener sammen med blant annet Øyvind Blunck, Guri Schanke, Madrugada og Hellbillies for å nevne
noen. Hun har også utallige opptredener innen storband, kor og lokale bandprosjekter bak seg.
Med sitt band, Reloaded, har hun samlet fem dyktige og erfarne musikere med lang fartstid i bransjen. Foruten utallige lokale band og prosjekter har
musikerne i Reloaded gitt ut egen musikk, eller i andre band som Veslefrikk, Romantic Noise, Absolutt Gospel, Roots'n Boots, Spoonful of Blues, Englakoret og
Jarle Børresen band.
Heidi fikk en datter i 2014, så bandet har av natulige årsaker hatt en pause. Nå er hovedbasen for bandet blitt Bluesbyen Notodden, og der er Reloaded i full
produksjon av neste album som er planlagt utgitt februar 2018.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL M?TT!!!

Ons. 21. feb. 2018 Tomas Fianbekken Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Tomas Fianbekken - gitar

Da presenterer vi atter et nytt band hos klubben.
Tomas Fianbekken Band er et heftig bluesrockband som holder til på sør- og sørvestlandet. Bandet beskrives som energisk og sjelfullt, med forgreninger dypt ned i både rockens og bluesens røtter. Tomas F spiller så svetten spruter mens gitaren hans formidler hjerteråe toner i blått og til tider sort.

Live spiller Tomas F Band coverlåter av kjente artister som bla. Ray Charles, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan og Gary Clark jr. med en miks av deres egne låter som alle har røtter i bluesen. Rockeshow for barn var et av stunta bandet gjorde sist sommer på Canal Street i Arendal. Tomas F spilte med tennene, på gulvet, bak nakken og var i storform når han spilte for barna. I storform er Tomas F og hans band også på clubber hvor de spiller som om det var det siste de gjorde på denne jord;)

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL M?TT!!!

Ons. 14. feb. 2018 Wolf Mail.

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Wolf Mail, vokal/gitar
Michel Mulder, bass
Niko Sarran, trommer

Da får vi et gjensyn i klubben vår, nemlig WOLF MAIL fra Canada. Når det gjelder kjærligheten til musikken, er Wolf Mail en artist som ikke inngår kompromisser. Og det har lønt seg. Gjennom mer enn tjue år med kontinuerlig turnering og en pålitelig leveranse av solide plater, har denne originale gitaristen, sangeren og låtskriveren skaffet seg en hengiven internasjonal tilhengerskare.
42-åringen er nesten like kjent for sine vokalprestasjoner som for gitarferdighetene. Lidenskapen for rå, ektefølt blues – fra Elmore James og John Lee Hooker til Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix og Albert Collins – kombinert med doser moderne soul, gjør Wolf Mail til en karismatisk og særegen artist.
Både som barn og i voksen alder har han levd en omflakkende nomadetilværelse. Født i Montreal i Canada og oppvokst i syd-Frankrike og California, har han de siste årene vært bosatt seg i Sydney i Australia.
Unggutten begynte tidlig å lytte til bluesplater og plukket opp gitaren som tiåring. 17 år gammel stakk han hjemmefra for å spille med bandet sitt, og et par år senere slo han seg ned i Los Angeles. De neste ti årene tilbrakte han på veien og spilte overalt hvor han fikk lov å opptre.
Ballen begynte å rulle for alvor da han ble invitert med til Europa for å gjøre oppvarmingsjobber for Robben Ford. Ryktet spredte seg kjapt om dette nye, unike talentet og forespørsler raste inn fra hele verden. Nå figurerer han i toppsjiktet blant dagens bluesrock-gitarister.
“Oseana Auditorium” er Wolf Mails syvende og nyeste utgivelse – den foreligger både som CD og DVD og er et live-opptak fra Bergen i 2013.

“The undisputed Heavy Weight Champion of Electric Blues” – LA Weekly

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL M?TT!!!

Ons. 07. feb. 2018 The Cadillac Kings

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

• Mike Thomas: vokal, slide gitar, munnspill og perkusjon
• Mal Barclay: gitar og vokal
• Tim Penn: vokal og tangenter
• Paul Cuff: bass
• Roy ‘Uncle’ Webber: vokal og trommer

The Cadillac Kings fra London ble dannet i år 2000.
Dette er en gruppe erfarne musikere som har spilt i James Hunter Band , Otis Grands Band, Paul Lambs Kingsnakes og Big Joe Louis' Band.
Seks måneder senere ga de ut sin første cd 'Lou Ann'. Den ble plukket opp med en gang av radiostasjoner over hele verden, og bandet ble kåret til Storbritannias beste nye blues band I 2010. Med fantastisk musikalitet og et spennende sceneshow, vet dette bandet å underholde publikum.
Fra dansehaller til intime klubber til store festivaler, på kryss og tvers av Europa.
Grunnleggeren av bandet er vokalisten og låtskriver Mike Thomas, som skriver nesten alt materiale for bandet og kombinerer lyder og stiler av 40talls og 50talls R&B.
Mike har ofte svært morsomme tekster.
2004 kom utgivelsen av bandets andre CD 'Highway 17'. Musikk-kritikere fra den britiske avisen The Times inkluderte' Highway 17', sammen med album av Morrissey, U2 Scissor Sisters etc, i listen over topp 24 utgivelser det året, og valgte den som beste blues CD.
Siden har bandet fortsatt å gi konserter i klubber og på festivaler i Europa.
Deres 2009 utgivelse "Trouble in Store" fikk gode kritikker fra begge sider av Atlanterhavet, inkludert beste ikke-amerikansk blues album det året av Canadas beste blues magasin 'Real Blues'. Vintereren 2012 så utgivelsen av deres første offisielle live cd, 'Gonna Tell Your Momma´. Dette fanger virkelig moroa og spenningen på Cadillac Kings' vis med fire individuelle vokalister, og Storbritannias fineste vestkyst-stil gitarist, Mal Barclay.

www.cadillackings.co.uk
https://www.youtube.com/watch?v=9DYgAIAepDU

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

GLED DERE FOLKENS
VEL MØTT!!!