Ons. 16. okt. Erik Harstad & The Buzz Brothers

Bandmedlemmer:
  • Erik Harstad-Gitar og vokal
  • Arild Steinsrud-Bass
  • Henrik Maarud-Trommer

Erik Harstad & The Buzz Brothers.

OBS! Endret startidspunkt - Dørene åpner kl 20:00 - Konsertstart kl. 20.30. p.g.a arrangement hos Sandnes Brygge.

Erik Harstad har i en årrekke reist landet rund med ulike bluesband. I den senere tid har han vekket til live bandet Erik Harstad & The Buzz Brothers. Bandet leverer musikk av høy kvalitet. Et knippe eminente musikere som sammen skaper bluesmusikk med et moderne utrykk, spekket med briljante solopartier og fengende rytmer. Repertoaret er tydelig inspirert av klassisk, amerikansk blues fra 50 og 60-tallet, framført på en leken og elegant måte. Låtmaterialet er en god blanding av egenkomponert musikk og låter av artister som Freddie King og Ronnie Earl. I 2017 mottok Erik prisen «Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.

 

Arild Steinsrud er en etablert og ettertraktet musiker. I tillegg til å spille med Erik er han en viktig brikke i bandet Nickels & Dimes. Han er også et hett navn som freelancemusiker, og har bla. spilt med Terje Rypdal, Ronnie Le Tekrø og Reeves Gabriels.

 

Henrik Maarud oser av musikalsk rutine og erfaring. Han har jobbet tett sammen med sin bror, Amund, i både The Grand og Amund Maarud Band. Henrik er i tillegg en ettertraktet freelance musiker, sessionmusiker og studiotekniker.

Sjekk ut videoen fra Youtube med Erik Harstad & the Buzz Brothers - "shuffle" på Sinus.

https://www.youtube.com/watch?v=TsVDT7fdQoI


Sted: Sandnes Brygge
Entré fra kl. 19:30 og Konserten starter kl. 20:30.

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Billetter kjøpes på "goticket", eller i døra med kort.

Programoversikt
Dato Arrangement