Fre. 29. sep. BB Lyngs Bluesband - AVLYST.

Bandmedlemmer:
  • Atle Mjørlaug - bass
  • Ole Thomsen - gitar
  • Tor Bjarne Bjelland - trommer
  • Helge Lynglund -vokal/munnspill
  • Ove Gaassand - tangenter

AVLYST pga  Korona karantene.

BB Lyngs Bluesband fra Bergen, er kjent for å skape begeistring å levere musikk med høy kvalitet. Sist gang de besøkte Sandnes Bluesklubb var 10 februar 2016, så det er absolutt på tide med et gjenhør av denne heftige gjengen fra Bergen.

Deres andre plate, som ble sluppet i juni 2015, fikk tittelen «Blues På Blå Resept» og er en videreføring av ideen som ble startet hos Bergen Bluesklubb, med en tanke om at blues også kan være terapi. De startet med å presentere bluesmusikk til publikum som hadde vanskelig for å kunne komme på de vanlige arrangementene, slik som sykehus, sykehjem, bofellesskap o.l

Dette arbeidet har bl.a. gitt bandet Årstad bydels kulturpris 2015 i Bergen, samt Sotra musikkråd sin hederspris 2015. Platen er innspillt i Havnelageret Studio godt veiledet av Daniel Birkeland bak spakene, og har høstet gode kritikker med 5'er i Bluesnews og Bergensavisen. Cd'en inneholder 10 spor av eget materiale. Overskuddet av platesalget vil gå uavkortet til Haukeland Sykehus. Den unike besetningen til bandet skaper den gode kvaliteten og musikkgleden som oppstår når de spiller sammen.

Atle Mjørlaug og Ole Thomsen er begge kjent fra Bergen Bluesband, og er veletablerte musikere som gir bandet en trygghet med en unik driv av topp kvalitet. Tor Bjarne Bjelland er bandets nyeste medlem og er en av norges fremste trommeslagere med en veldig bred erfaring. Helge Lynglund med sin vokal og sitt munnspill har etablert en egen stil, fyllt av blåtoner rett fra blueshjertet. Ove Gaassand er sjef på orgelkrakken med groovy bluespiano og fett orgelspill. Bandet har hentet mye av sin inspirasjon fra Chicago, New Orléans men har etterhvert mest egenproduserte låter på repertoaret. Musikkstilen treffer både den erfarne lytter innen bluesen så vel som den vanlige mann som setter pris på drivende god musikk som det svinger av.

https://www.youtube.com/watch?v=wIVvMRIDuag


Sted: Hotell Residence
Entré fra kl. 19:30 og Konserten starter kl. 20:00.

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Billetter kjøpes på "goticket", eller i døra med kort.

Programoversikt
Dato Arrangement