Ons. 13. jan. Marstokks Mafia - AVLYST.

Bandmedlemmer:
  • Frank Marstokk - trommer
  • Arild Skjæran - gitar
  • Eric "Slim" Zahl - gitar
  • Glenn "Gedda" Junger - bass
  • Lasse Hetland - vokal

AVLYST p.g.a Korona restriksjoner.

Frank Marstokk har i en mannsalder markert seg som  trommeslager,
produsent, og låtskriver  i det Skandinaviske musikkbildet. Gjennom en karriere som teller nesten 50 år har Marstokk vært en innovatør og nettverksbygger i både Danmark, Norge og Sverige.

Nevneverdig produksjoner og prosesser er produksjon av flere av de viktigste album fra den svenske gitarmesteren Clas Yngström og hans band Sky High. Yngström regnes som en av verdens ledende Hendrix-tolkere og Marstokk skapte flere av bandets hitlåter i broderlandet.

Det danske heavy-rock bandet D-A-D (før kalt Disneyland After Dark) som Marstokk oppdaget og produserte, er stadig et av de store skandinaviske på heavy-scenen.

I Henning Kvitnes’ Little Eden var Marstokk  i fokus både som trommeslager, låtsnekker og produsent.

Karrieren i Danmark inneholdt også et kapittel som studiomusiker og det skal nevnes at trommesporet på en av verdens mest spilte sommer-hits, ørehengeren «Sunshine Reggae» med duoen Laid Back også er kvittert Marstokk. Singelen er solgt i mer enn 20 millioner eksemplar verden over.

Et av Marstokk’s mindre kjente prosjekter var supergruppa Trio Grande som hadde et kort,men historisk liv i rock- og bluesmiljøene i Skandinavia, ikke så rart da bandet utenom Marstokk og hans makker fra det Nord-Norske bandet Freak også hadde med gitaristene Clas Yngström og Marius Müller.

Marstokk har en karakteristisk spillestil, en drive og en musikalsk innsikt som blir alle til del når han bidrar enten i live-sammenheng, som studiomusiker eller produsent og hans lange erfaring i mange forskjellige sammenhenger gjør ham til en unik musikalsk bidragsyter.

Nå besøker Marstokk igjen Stavanger og hans Mafia-band består denne gangen av Arild Skjæran og  Eric Slim Zahl på gitar, Glenn Gedda Junger på bass og Lasse Hetland på vokal. Forvent stort trykk på alle fronter, dette er partyblues som svinger!


Sted: Hotell Residence
Entré fra kl. 19:30 og Konserten starter kl. 20:30.

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Billetter kjøpes på "goticket", eller i døra med kort.

Programoversikt
Dato Arrangement