Ons. 27. feb. The Good, The Bad & The Groovy. fra Bergen

Bilde av The God The Bad and The Groovy

Bandmedlemmer:
  • Atle Johannesen - gitar
  • Stein Inge Brækhus - trommer
  • Christian Øvreaas - vokal og tangenter

Dette er en trio fra Bergensområdet. GB&G liker seg i det blå spekteret av Americana-musikken.  Du kan få høre sanger fra The Band, Ry Cooder, Little Feat, Jeff Turmes og Neil Young blant mange flere med denne trioen, men låtene deres blir altså helst tolket utifra et blått ståsted.
Atle vil noen kjenne igjen fra hans lange samarbeid med Hungry John i Bergen Blues Band, blant mange flere. Han spiller gjerne også lap-steel gitar. Gitarspillet hans er en inspirasjon for mange yngre gitarister i Bergen. Atle er en veteran med en solid signatur i gitarspillet sitt
Stein Inge spiller stadig vekk med fantastiske band og musikanter fra inn- og utland. I tillegg har han ansvaret for å lære opp neste generasjons trommeslagere, ved universitetet i Stavanger. En trommeslager med en fantastisk kompetanse og energi, som tilfører alle han spiller med det ekstra lille løftet.
Christian er en mye brukt musiker i mange forskjellige konstellasjoner i Bergen. Har spilt alt fra teater/revy, med bl a Marit Voldsæter (2 show), og har i mer enn 25 år vært involvert i mange forskjellige lokale og nasjonale prosjekter hvor blues, reggae, soul og pop har vært på repertoaret.  GB&G består altså dermed av erfarne musikere med en lekende holdning til arbeidet, som liker seg best når det gynger godt i lokalet.   En god groove forlenger livet! 


Sted: Sandnes Brygge
Entré fra kl. 20:00 og Konserten starter kl. 20:30.

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 125,-

Billetter kjøpes på "goticket", eller i døra med kort.

Programoversikt
Dato Arrangement