Ons. 20. mars RJ Mischo and Tomi Leino Trio.

Bandmedlemmer:
  • RJ Mischo - Munnspill og vokal.
  • Tomi Leino - Gitar.
  • Jaska Prepula - Bass og gitar.
  • Mikko Peltola - Trommer.

RJ Mischo.

RJ Mischo er av kritikere og fans regnet for å være i øverste divisjon av dagens munnspillere og sangere.RJ startet å spille når han var 10 år gammel. I en alder av 19 år var han full tids proffesjonell musiker. Han startet karrieren i tvillingbyene Minneapolis og St. Paul i Minnesota, som er opphavet til mange kjente musikere. Han vokste opp med legender som Percy Strother, Mojo Buford, Sonny Rodgers og Lazy Bill Lucas.

Det var i 1992 at RJ virkelig fanget bluesverdens oppmerksomhet med utgivelsen av albumet "Ready To Go". I 1996 flyttet RJ Mischo til California, hvor han fortsatte å dyrke og utvikle sine musikalske talenter.Han etablerte seg for et større publikum ved å opptre på spillesteder og festivaler rundt i U.S.A. og Europa. Han turnerte spesiellt mye opp og ned vestkysten av U.S.A.  

Han har spillt inn 12 egne album og medvirker på over 25 album med andre artister, som Jimmie Vaughan, James Cotton, Kim Wilson og John Mayall, for å nevne noen få. Over 25 års erfaring med turnering har gjort han til en topp artist.


Sted: Sandnes Brygge
Entré fra kl. 20:00 og Konserten starter kl. 20:30.

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 0,-

Billetter kjøpes på "goticket", eller i døra med kort.

Programoversikt
Dato Arrangement