Lør. 2. juni 2018 Bluescruise med Joe Rusi Band på MS Sandnes

Lør. 2. juni 2018 Bluescruise med Joe Rusi Band på  MS Sandnes

Vi gjentar suksessen fra i fjor og tidligere år. med en rundtur med MS Sandnes i våre vakre fjorder. På oppfordring fra deltakere i fjor spiller også i år spellemann nominerte Joe Rusi med band som spiller for oss under turen.

Bandmedlemmer:
• Joe Rusi - gitar,vokal
• Frank Øverland – bass
• Kjell Martin Sirnes - trommer

 

Oppmøte senest: kl.16:00
Avreise Sandnes Indre Havn: kl. 16:30
Retur Sandnes: kl. 20:30

Ombord kan det kjøpes god mat og drikke.

Pris: kr.400,- (medlemmer kr. 350,-)

NB. Ikke nøl, utsolgt fem av seks år på rad!!!

 

Gå IKKE GLIPP AV DETTE BLUESCRUISET. VEL MØTT!!!

 

Mer om Joe Rusi Band.
4. desember 2015 slippte Joe Rusi sitt solo debutalbume ”Who I Am” som han også ble spelemann nominert for. Albumet er spilt inn i New Orleans med legender som Johnny Vidacovich (trommer), John Papa Gros (piano), James Singleton, Doug Belote og George Porter Jr (bass, the Meters) i kompet.
Arne Skage Jr. (Reidar Larsen og Rita Eriksen) har produsert disse låtene som er spilt inn i the Music Shed i New Orleans våren 2015.
Joe Rusi er i front med eminent gitarspill og sjelfull vokal som får fram heten, fuktigheten og rytmene fra the Crecent City.
Låtene på albumet er et knippe egenkomponerte låter som syder av Louisiana soul, blues og r&b. I tillegg serverer Joe og bandet et par klassiske coverlåter fra New Orleans legender som Earl King og Allen Touissaint. Sistnevnte døde nylig og Joe sin versjon av ”Brickyard Blues” er en strålende hyllest til Allen Touissant og musikktradisjonen fra the Big Easy.
Joe begynte å spille fiolin og piano da han var 6 år gammel, gitar da han var 10 år og ble profesjonell musiker som 15 åring. I 2001 flyttet han til Flekkefjord og har siden vært aktiv i musikkmiljøet på Sørlandet. Han har vært en svært aktiv musiker på klubb- og festivalscener i Norge og har også turneert utenlands (bl.a. USA-turne i 2012). Han jobber også som rektor på Lund kulturskole.
” Dette er blues på sitt beste - upolert og usminket, ekte og ærlig og med et akkurat passe røft tilsnitt. Når Joe Rusi legger riffene i bånn og trøkker til med sin kraftige og passe rå røst, kan man bli henført tilbake til bluesmusikkens røtter.” Farsund Avis
“Spilleglede som smitter over publikum, brilijant musiker.”- Elvebyen Bluesklubb.
"Joe Rusi - haunting tunes and guitar work, soulful singing.”- Dan Bowden (Electric Blues Guitar Workout)
"Joe Rusi's guitar playing is simply great." Rick Peckham (Assistant Chair of the Guitar Department, Berklee College of Music)
Joe har tidligere gitt ut et live-album og en EP men tar med denne utgivelsen steget helt ut og presenterer et fullt album med i hovedsak egen musikk. Siden 2013 har han også vært å høre på Radio Kvinesdal med ”Blues med Rusi”. Han har også blitt tildelt det prestisjetunge ”Celebrity Scholarship” av Berklee Collage of Music og fått Masters Certificate in Songwriting and Guitar (panel besående av bl.a. Steve Vai, Paul Simon, Herbie Hancock og Mark Mothersbaugh).

Han har også tidligere spilt hos oss med stor suksess.

 

Internett billettsalg for dette arrangementet er stengt.