Historikk

Ons. 01. juli 2020 The Blue Chordettes - på Hotell Residence

The Blue Chordett

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Gorm Haagensen: Bass
 • Morten Danielsen: Vokal
 • Tore Haye: Gitar
 • Trond Bøe: Trommer
 • Øyvind Halvorsen: Gitar
 • Steinar Oldereide: Tangenter

Live konsert på Hotell Residence - The Blue Chordettes 

Blues på Hotell Residence

Onsdag 1 juli blir det igjen blueskonsert på Hotell Residence. Vi prøver ut lokalene og trenger derfor publikum. Hotellet i seg selv er stengt, men vi holder til i baren i første etasje (Bar X). Selvsagt gjelder det å overholde smittevernreglene men vi regner med at vi klarer å få til det med publikums hjelp. Maks antall billetter blir 150. Adressen er, Julie Eges gate 5, 4306 Sandnes, for de som ikke vet hvor det er. Konserten begynner kl. 20:00 og dørene åpner kl. 19:30. Billettene kan kjøpes på Goticket.no eller i døra. De er billigere på Goticket. Hvis ting går etter planen så blir det flere konserter her i sommer, noe som er uvanlig for Sandnes Bluesklubb. Men hele året 2020 har jo vært både uvanlig og uvirkelig. Vi håper at folk er litt leie av streaming-konserter og heller vil støtte opp om både musikere og klubb med å møte opp på Residence onsdag den 1 juli. Der har vi også en god del medlemskort vi ønsker å dele ut til alle våre medlemmer som ennå ikke har fått det. Man trenger dette for å få gode priser i baren 😉 Si fra i døra når du kommer.

The Blue Chordettes har holdt på siden seint på nittitallet. I begynnelsen spilte de først og fremst godbiter fra eldre amerikansk blues. De siste åra har de konsentrert seg mest om å lage egen musikk, og for tida består konsertene for det meste av egne sanger. I 2013 ga de ut juleplata "No Presents", som fikk god kritikk. Geir Flatøe i Aftenbladet ga plata terningkast fem. «Flotte låter med fremføring som står i stil.» Knut Reiersrud i Bluesasylet på P2 kalte den en "feiende flott plate". "No Presents" ble spilt inn i Klepp lydstudio med hjelp fra Gunnar Tønnesen, og gitt ut på rød vinyl, med en ekstra cd for de som ikke har platespiller. 

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 24. juni 2020 Bjartes Liste - på Hotell Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Bjarte Edland - vokal og rytme
 • Njål Møller - gitar og bandleder
 • Michael Horton - gitar og vokal
 • John Folkvord - bass, vokal og skrøner
 • Egil A Myhre - trommer og humør

Blues på Hotell Residence

Onsdag 24 juni blir det blueskonsert på Hotell Residence. Vi prøver ut lokalene og trenger derfor publikum. Hotellet i seg selv er stengt, men vi holder til i baren i første etasje (Bar X). Selvsagt gjelder det å overholde smittevernreglene men vi regner med at vi klarer å få til det med publikums hjelp. Maks antall seter blir 50, så her er det førstemann til mølla. Dessuten blir det blues-priser i baren hele kvelden, mot å vise medlemskortet. Adressen er, Julie Eges gate 5, 4306 Sandnes, for de som ikke vet hvor det er. Konserten begynner kl. 2000 og dørene åpner kl. 19:30. Billettene kan kjøpes på Goticket.no. Hvis ting går etter planen så blir det flere konserter her i sommer, noe som er uvanlig for Sandnes Bluesklubb. Men hele året 2020 har jo vært både uvanlig og uvirkelig. Derfor håper vi at folk er litt leie av streaming-konserter og heller vil støtte opp om både musikere og klubb med å møte opp på Residence onsdag den 24 juni. Der har vi også en god del medlemskort vi ønsker å dele ut til alle våre medlemmer som ennå ikke har fått det. Si fra i døra når du kommer.

Vi kommer til å legge ut sommerkonsertene fortløpende, på Facebook og på websiden vår, så følg med. Til å spille for oss på onsdag 24 juni har vi fått:

BJARTES LISTE

Bandet spiller en variert mix av både gammel og ny blues.  Tekstene er både på engelsk og norsk, dvs. jærsk. Bandet er innom både Chuck Berry, John Mayall, Joe Bonamassa og Steve Ray Vaughan.

Musikken drives godt fremover ved hjelp av et av distriktets bedre grunnkomp. Er også kjent for meget spenstige gitarsoloer, et bra show og underholdning på scenen. 

Bar X, trendy og avslappet

Bar X er stedet for deg som trenger en myk start på dagen med nytrukket-kaffe, det er stedet for deg som vil treffe andre i en avslappet og trendy atmosfære, midt i sentrum. For deg som vil se fotball på storskjerm eller vise frem skills i shuffle-board. Onsdag 24 juni blir det blueskonsert. Ikke minst er det stedet for deg som ønsker å drikke spennende viner og øl, eller cocktails til langt på natt. Møteplassen i Sandnes.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 17. juni 2020 Big B & The Gentlemen - Nettkonsert kl. 20:30

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 •  Atle Helland Strøm: Trommer
 • Ketil Hatleskog: Gitar. 
 • Svein Rosenberg: Tangenter.
 • Helge Egeland: Bass og «musikalsk rektor».
 • Bjørn Axel Aunan: Vokal

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT I SANDNES BLUESKLUBB.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2020 OG KONSERTSTART ER 2030.      https://www.facebook.com/sandnesblues/live

BIG B & THE GENTLEMEN 

Stavangers nye soulband

En gruppe erfarne musikere med allsidig bakgrunn fra diverse orkestre fikk sommeren 2019 lyst til å danne et nytt band med vekt på soulmusikk. Det viser seg at denne sjangeren faller i smak hos en stor mottakergruppe, og vi har allerede spredt glede og gode musikkopplevelser for publikum. Bandet kjennetegnes med kvalitet, spilleglede og et fleksibelt valg av sanger. Vi tar sjangeren på alvor, men alltid med et godt glimt i øyet. Det er en høy trivselsfaktor i bandet, og kjemien blant musikerne er god. Et motivert og samspilt orkester betyr mye for atmosfæren og stemningen.

Etter en intens øvingsperiode er vi nå klare for å ta spilleoppdrag som helaftens arrangementer, firmafester og andre aktuelle sammenkomster. Vi har allerede spilt på Stavanger og Sandnes bluesklubb og fått god respons fra publikum.

Bandet består av følgende medlemmer:

 Atle Helland Strøm: Trommer  

Atle er en erfaren, dyktig og energisk trommeslager som har spilt med flere kjente musikere. Her kan nevnes bluesbandet Eric «Slim» Zahl & The South West swingers, som har gjort stor suksess innen blues-sjangeren både lokalt og utenfor landegrensene, samt Hard Luck Blues Band, Crossroads og The Sensational Blues Band.  Han er for tiden fast trommeslager i Reidar Larsen-band.

Ketil Hatleskog: Gitar. 

En trollmann på strengene og et oppkomme av vellyd. Har bl.a. spilt i danseorkesteret “Atomic”, “Rått & Råde, “Tiedemann blue” for å nevne noe.

Svein Rosenberg: Tangenter.

En erfaren og allsidig musiker med bl.a. bakgrunn fra “Atomic”, Sandnes kommunale revygruppe, Tiedemanns Group og akkompagnatør for diverse sangartister.

 Helge Egeland: Bass og «musikalsk rektor».

Har spilt og i diverse band i en mannsalder. Stødig som et fjell og danner ryggraden i bandet sammen med trommisen.

Bjørn Axel Aunan: Vokal

Har sunget på scener i distriktet i minst 45 år og imponerer med sin litt røffe og allsidige røst. Han har bl.a. sunget i “Locos”.

https://www.facebook.com/315110705811852/videos/448272932714826/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. juni 2020 Rockn Rolf Band - Nettkonsert kl.20:30

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Rolf Lundquist - Vokal - gitar
 • Njål Møller - Gitar
 • Alan Moody - Bass
 • Trond Bøe - Trommer

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT I SANDNES BLUESKLUBB.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2020 OG KONSERTSTART ER 2030.      https://www.facebook.com/sandnesblues/live

ROCK’N ROLF BAND, er et lokalt band bestående av fire spilleglade personer som har tilbragt mange timer og år på scenen tilsammen.

Rolf Lundquist som er vokalist og front person har musikalsk erfaring fra de fleste musikk stiler men har en stor forkjærlighet for blues. Hans erfaring med CCR (Creedence CR) gjør at rå og røff blues passer like bra som melodiøse og følelsesfylte blues ballader. Bandet fylles denne gangen opp med tre fantastiske personer og musikere på følgende instrumenter:

Njål Møller - Gitar

Kjent fra flere band og en ivrig Sandnes bluesklubb tilhenger og deltager. Har spilt blues i årevis, i mange sammenhenger og band og med de beste innen blues-sjangeren.

Alan Moody - Bass

Alan er en musiker som trakterer flere instrumenter og musikk stiler og har lang erfaring som musiker både nasjonalt og internasjonalt. Har spilt og deltatt ved flere anledninger i Sandnes Bluesklubb. Alan er en musiker med et hjerte av gull.

Trond Bøe - Trommer

Trond er en musiker med lang musiker erfaring fra blant andre «Blue Chordettes» og med lang erfaring innen Sandnes bluesklubb. En musiker man setter pris på å spille med.

Vi håper og tror at denne gjengen kan gi vårt kjære publikum en musikalsk givende og heftig streaming bluesaften, onsdag 10 juni.

Konserten starter kl. 20:30.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 03. juni 2020 Samana Rising - Nettkonsert kl. 20:30

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Hanne Sivertsen – Vokal
 • John David Didriksen – Bass
 • Leif Johan Flornes – Gitar
 • Vegard Pettersen - Gitar
 • Are Øverland – Trommer

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT I SANDNES BLUESKLUBB.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2020 OG KONSERTSTART ER 2030.      https://www.facebook.com/sandnesblues/live

Samana Rising spiller låter fra debutalbumet "Days Without You", live fra Varatun Gård i Sandnes.

Samana Rising startet høsten 2015. Bandet har hatt dagens besetning siden midten av 2017, og har tilhørighet på Jæren. Samana Rising har tidligere gitt ut singlene "Time to Wake Up", "Without Your Love" og "Dizzy".

Debutalbumet "Days Without You" ble annonsert vinteren 2019 og første singel "Another Day" ble sluppet den 20 mars, med tilhørende musikkvideo. Låten høstet gode kritikker og havnet på over 180 spillelister. Den har vært spilt i mer enn 73 land på Spotify alene, og ble fort bandets mest strømmede låt.

Debutalbumet "Days Without You" ble lansert 24 april.

Låtmaterialet er variert, og gjenspeiler bandmedlemmenes forskjellige inspirasjonskilder. Sjangeren er bluesrock men man kan høre elementer av pop, rock og soul i miksen.

Albumet åpner med klassisk bluesrock i låtene "Mountains" og "Not Up to You" via energisk boogieswing i "Taste of Life" og frem til den mektige balladen "Too Tiny". Side B åpner med "Hold On". De emosjonelle balladene "Your Way Out" og "Twisted" følger før "Another Day" tar lytteren tilbake til den tiden da bluesrock var mer kommersielt, med catchy refreng og gitarriff. Albumet avsluttes med låta "Clearly" en låt hvor disco møter bluesrock som garantert får dansefoten til å gå. Funkrocklåten "Be There" er bonusspor på CD og den digitale utgivelsen av albumet.

Tekster og melodier skrives av vokalist Hanne Sivertsen og musikken er komponert av gitaristene Leif John Flornes og Vegard Pettersen. Albumet er spilt inn i studioet Storyteller Recording på Kvernaland, med Jørgen Manke som produsent. Han har også mikset albumet mens Pete Maher i London har stått for mastring. Bandet har fått god hjelp av dyktige blåsere og korister på de fleste av låtene, noe som setter et sterkt preg på lydbildet.

Cover er laget av designer og fotograf Alexander AD fra Los Angeles. Bandet har hatt et spesielt samarbeid med ham helt siden de lanserte sin første singel i 2017.

Samana Rising har de siste årene hatt enn rekke konserter i området rundt Stavanger, og flere er planlagt i løpet av høsten 2020

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)