Historikk

Ons. 28. okt. 2020 Power Combo - på Residence

Powercombo

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Steffen Schrøder Vokal
 • Togga Gundersen-Gitar - Vokal
 • Glenn Junger, Gitar
 • Daniel Uhlas - Trommer

Power Combo ver etterhvert blitt et like etablert fenomen i Stavangers kulturliv som utepilsen i Vågen. I front står Steffen og Togga og hyler og vrir på strengene. De begynte på samme scene på 80-tallet og har siden dukket opp i uttallige sammenhenger både sammen der og hver for seg. Bandet har i tillegg en lei tendens til å ta publikums oppfordringer på alvor, selv om det ofte fører til ikke spesielt alvorlige versjoner av ønskelåter. Man skal ikke se bort fra at det kan forekomme overdoser av spektakulær gitaronani innimellom.

Power Combo var hos oss sist , ifølge arkivet, 4 mai 2016, så det begynner å bli noen år siden nå. Vi gleder oss vilt og hemningsløst til denne onsdagen...

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 21. okt. 2020 Samana Rising - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Hanne Sivertsen – Vokal
 • John David Didriksen – Bass
 • Leif Johan Flornes – Gitar
 • Vegard Pettersen - Gitar
 • Are Øverland – Trommer

Samana Rising spiller låter fra debutalbumet "Days Without You", live fra Varatun Gård i Sandnes.

Samana Rising startet høsten 2015. Bandet har hatt dagens besetning siden midten av 2017, og har tilhørighet på Jæren. Samana Rising har tidligere gitt ut singlene "Time to Wake Up", "Without Your Love" og "Dizzy".

Debutalbumet "Days Without You" ble annonsert vinteren 2019 og første singel "Another Day" ble sluppet den 20 mars, med tilhørende musikkvideo. Låten høstet gode kritikker og havnet på over 180 spillelister. Den har vært spilt i mer enn 73 land på Spotify alene, og ble fort bandets mest strømmede låt.

Debutalbumet "Days Without You" ble lansert 24 april.

Låtmaterialet er variert, og gjenspeiler bandmedlemmenes forskjellige inspirasjonskilder. Sjangeren er bluesrock men man kan høre elementer av pop, rock og soul i miksen.

Albumet åpner med klassisk bluesrock i låtene "Mountains" og "Not Up to You" via energisk boogieswing i "Taste of Life" og frem til den mektige balladen "Too Tiny". Side B åpner med "Hold On". De emosjonelle balladene "Your Way Out" og "Twisted" følger før "Another Day" tar lytteren tilbake til den tiden da bluesrock var mer kommersielt, med catchy refreng og gitarriff. Albumet avsluttes med låta "Clearly" en låt hvor disco møter bluesrock som garantert får dansefoten til å gå. Funkrocklåten "Be There" er bonusspor på CD og den digitale utgivelsen av albumet.

Tekster og melodier skrives av vokalist Hanne Sivertsen og musikken er komponert av gitaristene Leif John Flornes og Vegard Pettersen. Albumet er spilt inn i studioet Storyteller Recording på Kvernaland, med Jørgen Manke som produsent. Han har også mikset albumet mens Pete Maher i London har stått for mastring. Bandet har fått god hjelp av dyktige blåsere og korister på de fleste av låtene, noe som setter et sterkt preg på lydbildet.

Cover er laget av designer og fotograf Alexander AD fra Los Angeles. Bandet har hatt et spesielt samarbeid med ham helt siden de lanserte sin første singel i 2017.

Samana Rising har de siste årene hatt enn rekke konserter i området rundt Stavanger, og flere er planlagt i løpet av høsten 2020

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 14. okt. 2020 Butch Brox Bunch - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Vegard Brox – Gitar/Vokal
 • Tore Kristensen – Bass
 • Kurt Magne Nordbø – Trommer
 • John-Arne Stokkan - Tangenter

BUTCH BROX BUNCH

Gitarist og vokalist Vegard Brox samler en gjeng musikere under navnet BUTCH BROX BUNCH. Besetningen kan variere fra konsert til konsert, noe som gjør at man aldri helt vet hva man får rent uttrykksmessig, men høykvalitets blues/rock er alltid en garanti.

Musikkstilen ligger mot den rocka delen av bluesen og henter inspirasjon fra blues-rock-legender som Rory Gallagher, Johnny Winter,  ZZ Top, The Allman Brothers Band med fler og mye mer...

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 07. okt. 2020 Blåcompaniet (Senja) - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Odd-Eivinn Vaeng - bass
 • Geir B. Fjellberg - trommer.
 • Bengt Karlsen - tangenter
 • Steinar Steffensen - gitar
 • Pappa-Svein A. Berntsen - vokal og munnspill

 

BLÅCOMPANIET ER BANDET SOM ELSKER Å GI AV SIN LIDENSKAP OG ENERGI TIL SITT PUBLIKUM.

Blåcompaniet har fortsatt tro på egne tekster og egne-mekka” melodier. Blåcompaniet ser stadig nye sjanser til å spille inn nytt stoff i studio, og gjerne skygge unna noen A4-blues-klisjeer. (Studio er avklart til høsten 2019-med ny EP/ låter på engelsk -men og aktuell låt på norsk, som vi håper vil swinge og skape litt blæst om et viktig tema, så bare gled dokker!! Tittel på skiva; “Back on the track” Dette vil også symbolsk være et tegn på at Blåcompaniet er tilbake på det BLÅ sporet (selv om vi tidligere plateutgivelser har vært på “Reggae slekts treff). Målet videre for oss som band er å dra på Vestlandsturne høsten 2020. Også for å løfte fram låtene til nye blueselskere på vår vei, ikke minst håper vi at flere av låtene på siddis-dialekt vil falle i god jord.

Blåcompaniet har helt fra sin oppstart høstet stor respons over hele landet. Bandet består både av musikere med stor band-erfaring, og sammen inntar de scenene med stor energi og fengende spilleglede til et begeistret publikum. Med de store bluesmesterne i ryggmargen som inspirasjon, så har de en solid musikalsk plattform å stå på. Solistene og frontfigurene i bandet har vært med i forskjellige ulike band for å løfte bluesbølgen nordpå. De har trålet land og utland og flere ganger hatt æren av å backe kjente store artister. Med blå sjel og empati i bunnen, hvor røttene dyppes i det blå, så skapes det nå ny original musikk med særpreg og nye takter.

De leverer et stort spenn fra standard blues, bluesrock, samt Blues-ballader. Flere av egne låter er skrevet på dialekt med humor og ironisk teft. Publikum har allerede gitt gode tilbakemeldinger for musikk som ble lansert CD- «Plommå i egget» (WIMP, Spotify og iTunes) Videre utgitt full cd/vinyl, ”Rubbel og bit”-Låtene deres spilles stadig på radio og nett…hvor tekstene og låtene når inn til et kjært publikum. På deres turneer utenlands (f.eks. i Fuengirola i Spania representerte dem de norske fargene) med store og gode tilbakemeldinger.

- Disse gode musikerne er med å fronte bandet i 2019: Odd-Eivinn Vaeng på bass-sammen med “uncle-shuffle” Geir B. Fjellberg på trommer. Disse to sammen utgjør dynamikken og grunnmuren i bandet. “Boogie-man” Bengt Karlsen swinger godt på sine tangenter. Gitarhelten i Midt-Troms: Steinar Steffensen tar seg av rockefoten og gir publikum maksimal bluesfeeling på sine glitrende gitarer. -Sammen med neste frontfigur-"Pappa-Svein A. Berntsen på vokal og munnspill, så smelter all denne kjemien-trøkken og spillegleden til ETT RIKE - BLÅCOMPANIETS. Bandet ser fram til å gi av sitt ypperste på scenen og i studio, og brenner fremdeles sterkt for å gi den beste utgaven av seg selv-til alle blueselskere på vår vei.

(Litt historikk: Steinar og “Pappa-Svein” møttes 2010/2011-hvor de ønsket å danne sitt Blåcompaniet. Etter lange bragder i tidligere bluesband, så fant dem ut at det fremdeles var energi og pågangsmot på sine 1960-talls-BLÅ-Duracell”-batterier. Derfor brenner dem fortsatt for BLUESEN!!)

“Blåcompaniet” vil rette en stor takk til alle våre gode supportere og støttespillere for all støtte og oppmuntring i alle år-

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 30. sep. 2020 Bjartes Liste - på Hotell Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Bjarte Edland - vokal og rytme
 • Njål Møller - gitar og bandleder
 • Michael Horton - gitar og vokal
 • John Folkvord - bass, vokal og skrøner
 • Egil A Myhre - trommer og humør

 

BJARTES LISTE

Bandet spiller en variert mix av både gammel og ny blues.  Tekstene er både på engelsk og norsk, dvs. jærsk. Bandet er innom både Chuck Berry, John Mayall, Joe Bonamassa og Steve Ray Vaughan.

Musikken drives godt fremover ved hjelp av et av distriktets bedre grunnkomp. Er også kjent for meget spenstige gitarsoloer, et bra show og underholdning på scenen. 

Bar X, trendy og avslappet

Bar X er stedet for deg som trenger en myk start på dagen med nytrukket-kaffe, det er stedet for deg som vil treffe andre i en avslappet og trendy atmosfære, midt i sentrum. For deg som vil se fotball på storskjerm eller vise frem skills i shuffle-board. Onsdag 24 juni blir det blueskonsert. Ikke minst er det stedet for deg som ønsker å drikke spennende viner og øl, eller cocktails til langt på natt. Møteplassen i Sandnes.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)