Historikk

Lør. 01. mai 2010 Fullgas

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

FullGas er et tribute band til Gasolin. Som navnet skulle tilsi så spiller de, med et lite forbehold, kun sanger av Gasolin. Bandet ble samlet i mars 2007, og etter et par utskiftinger i bandet så var de der de skulle være. Bandets medlemmer er Katja Hansen, vokal. Sean Theiss, gitar. Ivar Oliversen, bass. Arvid Gjerde, trommer. Harald Hansen, gitar. Jarle Børresen, tangenter. Grethe Sviland, kor. Hans-Jacob Guldberg, saxofon. Da har du sikkert forstått at de har en kvinne som synger. Hun er ikke Kim Larsen. Det er det INGEN som er, what so ever!, det finnes bare én Kim Larsen, men hun synger og tolker Kim som få gjør. http://www.fullgas.no

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. apr. 2010 Erik 'Slim' Zahl & the SouthWest Swingers

Erik_Slim_Zahl_And_the_SouthWest_Swingers.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Eric 'Slim' Zahl & the SouthWest Swingers er et relativt nytt bluesband fra Stavanger som spiller tradisjonell blues og rockabilly, med slips, eget pianoshow og veldig kjekt!

Ladies and gentlemen! Ta godt i mot Stavangers nye bluesband! Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers ble startet i 2005, da Stavanger Bluesclub inviterte disse musikerne til å opptre på deres velrennomerte scene. Etter en særdeles vellykket kveld, bestemte medlemmene seg for å fortsette og utvikle dette samarbeidet videre, noe de ikke har angret på!

Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers framstår nå som en bluespakke med heftig trøkk og deilig jazzdriv, med solid forankring i den tradisjonelle bluesen. Bandet er også kjent for sine tolkninger av noen av de flotteste bluesballadene som er skjenket oss fra ?the land of opportunities?. Bandet er også inne i en kontinuerlig låtskriverprosess, så en konsert med Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers, vil være en blanding av eget materiale og andres musikk.

Bandet består av fire drevne, profesjonelle musikere som har vært med på å prege sørvestlandets musikkscene i ganske mange år. Eric ?Slim? Zahl (Johnny & the Beels, The Subclub), Roald Brekke (Zydeco Supply, Stavanger Bluesband), Øystein Undem (The Tempo Toppers, BB Lyngs), Atle Strøm (Reidar Larsen, Hard Luck Blues Band).

Gled deg til å høre hvorfor ?Slim? trenger ?Seven Women A Week?, gled deg til Øystein ?Boogieman? Undems boogie woogieone-man show. Gled deg til en swingende opplevelse med autentisk og cool blues!

Bandmedlemmer:
Eric 'Slim' Zahl - vokal/gitar
Øystein 'Boogieman' Undem - tangenter
Roald Brekke - bass/vokal
Atle H. Strøm - trommer/vocal

http://www.ezmusic.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. apr. 2010 Jam Sessions m. Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Njål Møller er "Kapellmester" denne kvelden Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. apr. 2010 Charlie Musselwhite

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Charlie Musselwhite regnes med rette som verdens fremste på sitt instrument, og han synger godt med en stemme som rommer uendelige mengder troverdighet etter et langt liv i bluesens tjeneste. Musselwhite er født 31. januar 1944 Kosciusko, Mississippi. Som tenåring dro han til musikkmetropolen Memphis og som så mange andre endte han opp i blueshovedstaden Chicago på 60-tallet hvor han jobbet med alle de store bluesnavnene som Muddy Waters, Junior Wells, Sonny Boy Williamson, Buddy Guy, Howlin' Wolf, Little Walter og Big Walter Horton.

http://www.youtube.com/watch?v=FkJWTQpv ... re=related

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. apr. 2010 The Works

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Josef Baumgartner er best kjent som en av Danmarks beste orgel/piano spillere og fra gruppa Turnip Greens som vi hadde besøk av i fjor høst, denne gangen kommer han med en ny spennende besetning som kaller seg THE WORKS. Dette blir garantert en god konsert i vår storstue SANDNES BRYGGE og en skikkelig oppvarming til neste ukes konsert med CHARLIE MUSSELWHITE.

http://www.youtube.com/watch?v=uCBFia2Hq2U

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)