Historikk

Ons. 01. juli 2020 The Blue Chordettes - på Hotell Residence

The Blue Chordett

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Gorm Haagensen: Bass
 • Morten Danielsen: Vokal
 • Tore Haye: Gitar
 • Trond Bøe: Trommer
 • Øyvind Halvorsen: Gitar
 • Steinar Oldereide: Tangenter

Live konsert på Hotell Residence - The Blue Chordettes 

Blues på Hotell Residence

Onsdag 1 juli blir det igjen blueskonsert på Hotell Residence. Vi prøver ut lokalene og trenger derfor publikum. Hotellet i seg selv er stengt, men vi holder til i baren i første etasje (Bar X). Selvsagt gjelder det å overholde smittevernreglene men vi regner med at vi klarer å få til det med publikums hjelp. Maks antall billetter blir 150. Adressen er, Julie Eges gate 5, 4306 Sandnes, for de som ikke vet hvor det er. Konserten begynner kl. 20:00 og dørene åpner kl. 19:30. Billettene kan kjøpes på Goticket.no eller i døra. De er billigere på Goticket. Hvis ting går etter planen så blir det flere konserter her i sommer, noe som er uvanlig for Sandnes Bluesklubb. Men hele året 2020 har jo vært både uvanlig og uvirkelig. Vi håper at folk er litt leie av streaming-konserter og heller vil støtte opp om både musikere og klubb med å møte opp på Residence onsdag den 1 juli. Der har vi også en god del medlemskort vi ønsker å dele ut til alle våre medlemmer som ennå ikke har fått det. Man trenger dette for å få gode priser i baren 😉 Si fra i døra når du kommer.

The Blue Chordettes har holdt på siden seint på nittitallet. I begynnelsen spilte de først og fremst godbiter fra eldre amerikansk blues. De siste åra har de konsentrert seg mest om å lage egen musikk, og for tida består konsertene for det meste av egne sanger. I 2013 ga de ut juleplata "No Presents", som fikk god kritikk. Geir Flatøe i Aftenbladet ga plata terningkast fem. «Flotte låter med fremføring som står i stil.» Knut Reiersrud i Bluesasylet på P2 kalte den en "feiende flott plate". "No Presents" ble spilt inn i Klepp lydstudio med hjelp fra Gunnar Tønnesen, og gitt ut på rød vinyl, med en ekstra cd for de som ikke har platespiller. 

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Tir. 30. juni 2020 Little By Little

Little by Little

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Tor "Totto" Tobiassen vokal
 • Oddvar "Sol" Solheim gitar
 • Glenn G. Aadnøy gitar vokal
 • Reidar Paulsen bass
 • Lasse Andressen piano
 • Torstein Kyllevik trommer

Little by Little startet opp i hjembyen Sandnes Rogaland, som et lokal Blues Rock band november 1985. Bandmedlemmene kom fra forskjellige lokale regionale band som en blanding av blues, rock, jazz og pop påvirkninger de alle hadde med seg til bandet. Little by Little begynte snart å lage egne sanger. Litt etter litt fikk bandet god respons fra musikk kunngjøringer i avisene og også med musikkbransjen i Norge. Bandet utvidet snart fra lokale spillejobber i Stavanger og Sandnes til spillejobber over hele Norge for over en 10 års periode. I denne perioden gikk Little by Little inn i Studios stort sett for å lage demoer. En Single ble gjort " Little by Little " i 1994. Etter 20 år ble Little by Little enige om å lage en Reunion. “Let’s go blues n '' 2014”. Etter dette har de fortsatt å spille, og nå ikveld spiller de hos oss.

Sjekk ut linkene under: 

fra Piren Pub i Stavanger, 26.09-2015, Little by Little, "Walking on Sunset".

fra Sandnes Brygge den17.10-2014, Little by Little, "Spoonful" (Official Music Video) 

Sponsor: Sandnes Bluesklubb & 4 Sound Stavanger

https://www.youtube.com/watch?v=uI6ZmNUi5ww

https://www.youtube.com/watch?v=yVJcLhK0EuE

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 17. juni 2020 Big B & The Gentlemen - Nettkonsert kl. 20:30

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 •  Atle Helland Strøm: Trommer
 • Ketil Hatleskog: Gitar. 
 • Svein Rosenberg: Tangenter.
 • Helge Egeland: Bass og «musikalsk rektor».
 • Bjørn Axel Aunan: Vokal

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT I SANDNES BLUESKLUBB.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2020 OG KONSERTSTART ER 2030.      https://www.facebook.com/sandnesblues/live

BIG B & THE GENTLEMEN 

Stavangers nye soulband

En gruppe erfarne musikere med allsidig bakgrunn fra diverse orkestre fikk sommeren 2019 lyst til å danne et nytt band med vekt på soulmusikk. Det viser seg at denne sjangeren faller i smak hos en stor mottakergruppe, og vi har allerede spredt glede og gode musikkopplevelser for publikum. Bandet kjennetegnes med kvalitet, spilleglede og et fleksibelt valg av sanger. Vi tar sjangeren på alvor, men alltid med et godt glimt i øyet. Det er en høy trivselsfaktor i bandet, og kjemien blant musikerne er god. Et motivert og samspilt orkester betyr mye for atmosfæren og stemningen.

Etter en intens øvingsperiode er vi nå klare for å ta spilleoppdrag som helaftens arrangementer, firmafester og andre aktuelle sammenkomster. Vi har allerede spilt på Stavanger og Sandnes bluesklubb og fått god respons fra publikum.

Bandet består av følgende medlemmer:

 Atle Helland Strøm: Trommer  

Atle er en erfaren, dyktig og energisk trommeslager som har spilt med flere kjente musikere. Her kan nevnes bluesbandet Eric «Slim» Zahl & The South West swingers, som har gjort stor suksess innen blues-sjangeren både lokalt og utenfor landegrensene, samt Hard Luck Blues Band, Crossroads og The Sensational Blues Band.  Han er for tiden fast trommeslager i Reidar Larsen-band.

Ketil Hatleskog: Gitar. 

En trollmann på strengene og et oppkomme av vellyd. Har bl.a. spilt i danseorkesteret “Atomic”, “Rått & Råde, “Tiedemann blue” for å nevne noe.

Svein Rosenberg: Tangenter.

En erfaren og allsidig musiker med bl.a. bakgrunn fra “Atomic”, Sandnes kommunale revygruppe, Tiedemanns Group og akkompagnatør for diverse sangartister.

 Helge Egeland: Bass og «musikalsk rektor».

Har spilt og i diverse band i en mannsalder. Stødig som et fjell og danner ryggraden i bandet sammen med trommisen.

Bjørn Axel Aunan: Vokal

Har sunget på scener i distriktet i minst 45 år og imponerer med sin litt røffe og allsidige røst. Han har bl.a. sunget i “Locos”.

https://www.facebook.com/315110705811852/videos/448272932714826/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. juni 2020 Rockn Rolf Band - Nettkonsert kl.20:30

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Rolf Lundquist - Vokal - gitar
 • Njål Møller - Gitar
 • Alan Moody - Bass
 • Trond Bøe - Trommer

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT I SANDNES BLUESKLUBB.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2020 OG KONSERTSTART ER 2030.      https://www.facebook.com/sandnesblues/live

ROCK’N ROLF BAND, er et lokalt band bestående av fire spilleglade personer som har tilbragt mange timer og år på scenen tilsammen.

Rolf Lundquist som er vokalist og front person har musikalsk erfaring fra de fleste musikk stiler men har en stor forkjærlighet for blues. Hans erfaring med CCR (Creedence CR) gjør at rå og røff blues passer like bra som melodiøse og følelsesfylte blues ballader. Bandet fylles denne gangen opp med tre fantastiske personer og musikere på følgende instrumenter:

Njål Møller - Gitar

Kjent fra flere band og en ivrig Sandnes bluesklubb tilhenger og deltager. Har spilt blues i årevis, i mange sammenhenger og band og med de beste innen blues-sjangeren.

Alan Moody - Bass

Alan er en musiker som trakterer flere instrumenter og musikk stiler og har lang erfaring som musiker både nasjonalt og internasjonalt. Har spilt og deltatt ved flere anledninger i Sandnes Bluesklubb. Alan er en musiker med et hjerte av gull.

Trond Bøe - Trommer

Trond er en musiker med lang musiker erfaring fra blant andre «Blue Chordettes» og med lang erfaring innen Sandnes bluesklubb. En musiker man setter pris på å spille med.

Vi håper og tror at denne gjengen kan gi vårt kjære publikum en musikalsk givende og heftig streaming bluesaften, onsdag 10 juni.

Konserten starter kl. 20:30.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 27. mai 2020 The Saucy Four - Nettkonsert kl. 20.30

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Michael Ray Horton - gitar - vokal
 • Tory Raugstad - trommer
 • John Folkvord - bass
 • Njål Møller - gitar

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT MED "The Saucy Four" I SANDNES BLUESKLUBB.

PÅ VELDIG KORT VARSEL HAR VI KLART Å FÅ "THE SAUCY FOUR" TIL Å SPILLE FOR OSS PÅ ONSDAG.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2015 OG KONSERTSTART ER 2030.

The Saucy Four

Michael Ray Horton & The Saucy Four, tar scenen med sin spennende tolkning av blues, gjerne ispedd litt rock. 

Michael er en ung, talentfull gitarist, vokalist og komponist som leverer egne og andres blå toner med stor innlevelse og overbevisning. Michael har i løpet av de siste årene hatt en enorm utvikling som musiker, og særlig hans eminente gitarspill viser at han har lagt mange timers øving bak seg. Med seg i bandet har han også disse eminente og erfarne musikerne:

Michael Ray Horton - gitar - vokal

Tory Raugstad - trommer

John Folkvord - bass

Njål Møller - gitar

 

 

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)