Historikk

Ons. 28. mars 2007 Gumbo

Gumbo

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Utdrag fra bandets hjemmeside: Gumbo ? New Orleans Blues It all started in New Orleans back in 2000. April, pianist PJ and singer/guitarist Mikael pursued their dream to visit Jazz Fest. "Hey man, this really is some cool blues music". So be it, in January of 2001 Gumbo did their first gig. Along from the start were drummer Michael Edlund and bass player Henrik Bengtsson. In 2002 they released their debut album, featuring horns and backing vocals. Later that year sax players Olof Skoog and Andreas Gidlund joined the band full time.

Bandmedlemmer:
Mikael Westman - vokal og gitar
Per-Johan Altin - piano
Henrik Bengtsson - elektrisk bass
Michael Edlund - trommer
Andreas Gidlund - saksofon
Olof Skoog - saksofon

Sjekk bandets hjemmeside:
http://www.gumbo.se/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. mars 2007 The Tempo Toppers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ingen info.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. mars 2007 Jam Session

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. mars 2007 Konrad Kröll

Konrad Kröll

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Konrad Kröll

Denne gjengen har stilt på de to siste JAMene og gjort seg bemerket med meget lytteverdig musikk. Når de nå stiller opp for å gi oss en hel kveld blir det nok minst like bra. I tillegg kommer vel du også innom for å ta en titt? Det håper vi så vi får en kosekveld å leve lenge på!

Bandmedlemmer:
Svein Hestad - gitar
Jens Laland - mikrofon-fører
Arne Hanson - gitar
Torstein Kyllevik - trommer
Egil Karlsen - bass

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. feb. 2007 Woodleg Odd's

Woodleg_Odds.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Med lanseringen av sin 4. CD 'Foot Fetish' i 2006, bekreftet Woodleg Odd sin posisjon som et av landets desidert mest aktive og produktive Blues/soulband. Bandet har i løpet av 6 år prestert å gå fra å være husbandet til Sykkylven Rhythm & Bluesklubb til å ha spilt på flere store norske klubb- og festivalscener, og i tillegg gjennomført tre USA-turnéer samt sju turnéer i England!

Bandets CD?er har blitt solgt i mer enn 20 land og over flere kontinent (Europa, USA, Asia, Australia). 'Foot Fetish' ble i januar-07 nominert til Spellemannsprisen 2006, og i tillegg kåret til ?Skandinavien Bästa Bluesalbum-2006? av den svenske bluesportalen blueswebben.se.

2006 ble et svært hektisk år for Woodleg Odd, der bandet virkelig fikk markert seg også i Norge. Lansering av ny CD, Live konsert på NRK1 Frokost TV og musikkvideoer på NRK2 Svisj Jukebox var bare noen av høydepunktene i tillegg til mange knallbra konserter i Norge, USA og UK.

Forventningene til bandets nye CD har vært skyhøye, og responsen på 'Foot fetish', som består av 10 nye egenproduserte låter, har vært over all forventning! Kritikere og tilhengere i Norge så vel som i utlandet, har satt spesielt stor pris på at bandet på sin nye CD fortsetter i kjent 'Woodleg stil', noe som betyr variert kvalitetsmusikk med hovedvekt på blues, ispedd nyanser fra både soul og rock. Under bandets siste USA turné kom kritikere sågar med påstanden om at Woodleg Odd er bluesens ?redningsmenn?. Dette fordi musikken fører bluesinteressen videre til stadig nye tilhørergrupper.

Variert bluesbasert musikk i moderne innpakning må til for å fenge stadig nye generasjoner, og akkurat her er kjernen til Woodleg Odds filosofi: En konsert eller en CD må inneholde variert musikk som 'folk flest' kan sette pris på, og ikke være fastlåst i en snever del av en sjanger. Med andre ord representerer Woodleg Odd et friskt pust på den norske såvel som den internasjonale musikkfronten, med kvalitetslåter og bred publikumsapell. Samtlige låter på bandets 4 CD-utgivelser er egenproduserte, og konsertene med Woodleg Odd består i tillegg til eget stoff av kremlåter fra bluesens klassikere som bla. Robben Ford, Stevie R. Vaughan og Scott Henderson.

Et beskrivende stikkord for en konsert med Woodleg Odd er med andre ord musikalsk variasjon med prestasjoner på høyt internasjonalt nivå ! Dette gir igjen begrepet ?valuta for pengene? en helt ny dimensjon, der både musikalske krumspring og solide doser med humor står i fokus !

Bandmedlemmer:
Knut Eilefsen - vokal og munnspill
Arne Moe - bass
Odd 'Woodleg' Lie - trommer
Frank Utgård - gitarer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)