Historikk

Ons. 09. nov. 2005 Triple-T

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Triple T ? er en trio fra Land og Toten som spiller variert Blues, Rockabilly og Rock'n Roll inspirert av 50, 60, 70 og 80-tallet. Musikken krydres også med elementer fra andre musikalske stilarter, selv om de blå undertonene aldri er langt unna. Repertoaret inneholder både egenprodusert materiale så vel som egne versjoner av mer og mindre kjente coverlåter.

Triple T sin målsetning er å få fart i publikum, noe de virkelig lykkes med. Triple T så dagens lys en sen høstdag i 2002, og har siden da rukket å legge bak seg over 100 spillejobber. Gjennom dette har gutta opparbeidet seg rutine og solid sceneerfaring.

Triple T har sikret seg et solid rykte på hjemmebane, og fungerer også som husband i Hunndalen Bluesklubb. Bandet har som filosofi om at det enkle er ofte det beste, og satser på variert "gla' musikk" som sikrer god stemning i de aller fleste forsamlinger ? uten hjelp av moderne "high-tech" hjelpemidler og avanserte arrangementer.

Triple T har også gjort seg bemerket på ?bortebane?, og publikums reaksjoner er entydig. Drivende komp, heftig vokal og gnistrende gitarspill sikrer danseløver med Rockefot en svett og intim kveld. Det serveres rock, swing, shuffle, blues-ballader og gamle klassikere på løpende bånd, så ingen skulle behøve å kjede seg!!

Publikum som liker å sitte og lytte blir heller ikke skuffet, da repertoaret er mangfoldig, og fremførelsen er både stilsikker og egenartet.

Bandmedlemmer:
Tore ?T? Slåttsveen, Gitar og Vokal
Terje Kjeldsberg, Trommer
Tom Erik Sveum, Bass - gitar

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. nov. 2005 Slam Allen Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Slam Allen er en gitarist, sanger og låtskriver som har utviklet sin helt egen stil. Det er en blanding av soul og blues med stor påvirkning av folk som Wilson Pickett, Otis Redding og James Brown på soulsiden og Freddy King, BB King og Albert Collins på bluessiden.

Han har spilt med Aaron Burton, The Holmes Brothers, Big Jack Johnson, Little Sammy Davis, The Luther Allison Band, Bill Perry, Eric King, Bo Diddley, Jr., Murali Coryell, Jonnie Allen, Big Moose, Clarence Spady, Perry Leandro, Ernie Williams og Midnite Slim, og er også kjent fra en mengde festivaler i Statene.

Nå er han endelig på besøk hos oss, og denne kvelden bør du unne deg. Det blir en kveld med alt fra energisk soul til den mest tilbakelente blues. Kom og kos deg, du også!

Bandmedlemmer:
Slam Allen - gitar, vokal
Maury Saslaff - bass
Tom Dysa - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 26. okt. 2005 Rev John Blues Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

"Rev. John Bluesband" på Vestlandsturné i oktober. Trond Ytterbø ? årets bluesprisvinner ? med i bandet.

I tiden 21. ? 30. oktober legger ?Reverend John Bluesband? fra Skien ut på turné på Vestlandet. Bandet skal holde konserter i bluesklubber i Egersund, Stavanger, Sandnes og Skånevik. I tillegg skal de ha noen kirkekonserter, samt en vanlig pubkonsert.

ÅRETS BLUESPRISVINNER (2005) ? Trond Ytterbø ? er nå med i bandet på gitar, vokal og munnspill. Etter at Trond Ytterbø i fjor la ned Notodden Bluesband etter 25 år, har han nå med sitt eget "Trond Ytterbø Band" bl.a. spilt med Jeremy Spencer fra Fleetwood Mac da denne gjorde comeback under Bluesfestivalen på Notodden tidligere i år. I tillegg har ?Ytterbø?n? og ?Rev. John? opptrådt sammen en rekke ganger. Blant annet har de en sommerturné som heter ?Blå Sommer?. Derfor har det også blitt naturlig at Trond Ytterbø spiller i Rev. John Bluesband. ØVRIGE MUSIKERE PÅ TURNEEN ER: Jan Sigurd Pettersen (tidl. bl.a. Notodden Bluesband og Margit Bakkens band), trommer og Jan David Norrman, bass.

?Reverend? betyr pastor ? og det er nettopp det Jon Ultvedt alias ?Rev. John? er. Han fronter bandet som vokalist og spiller dessuten Hammond B 3 og piano/keyboard. Han er en allsidig musiker som var bandleder i sin ungdom. Han har vært pastor i mange år, samt misjonær i Colombia i Sør Amerika. Det er ikke dagligdags at prester spiller blues. Det har derfor vakt en god del oppsikt at ?Rev. John Bluesband? frontes av en pastor.

"Rev. John Bluesband" spiller et variert repertoar. Mye eget stoff, men også mange kjente coverlåter. Bandet har blitt møtt med begeistring og entusiasme over alt hvor de har kommet. Mange av konsertene har vært holdt i kirker, men bandet spiller nå mer i andre sammenhenger ? puber, bluesklubber etc.

Bandmedlemmer:
'Rev. John' Jon Ultvedt - vokal, tangenter
Trond Ytterbø - gitar, vokal, munnspill
Jan Sigurd Pettersen - trommer
Jan David Norrmann - bass
Bandets hjemmeside
http://www.johnbluesband.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 19. okt. 2005 Mazz Swift and Zydeco Supply

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

[center:3cz7d65h][album:3cz7d65h]332[/album:3cz7d65h][/center:3cz7d65h] Mazz Swift & Zydeco Supply

Litt forutinntatt venter man kanskje Sugarcane Harris- og Gatemouth Brown-bluesriff fra den elektriske fiolinen til New York-jenta med rastaflettene, men ut triller irske og skotske reeler og jigs, med en teknikk og innlevelse som kan sette de fleste keltiske feleveteranene i skyggen. Som om ikke hennes eminente fiolinspill var nok, smetter hun inn som vokalist med en fantastisk stemme og feeling. Da Mazz leverte sin soulpregede versjon av den klassiske irske balladen "The Fields of Athenray" var ikke et øye tørt. Man kan ikke gå uberørt fra et møte med Mazz Swift.

Til tross for tett program i USA, svarte hun ja med en gang til en turn? i Norge med Zydeco Supply. Møtet mellom Mazz og Zydeco Supply, som er kjent for sin Louisiana-stil med cajun, zydeco og annen sumpmusikk på repertoiret kommer til å bli spennende.

Trekkspilleren Johan Egdetveit har opparbeidet seg et godt ry innen både norsk og utenlandsk folkemusikk, viser, klassisk og rock. Gaute Risa, Roald Gilje og Roald Brekke har involvert seg i jazz, blues og rock, og Gunnar Tønnesen spiller jevnlig keltisk og cubansk folkemusikk, bluegrass, viser og rock.

Bandmedlemmer:
Mazz Swift - vokal, fiolin
Gunnar Tønnesen - vokal, gitar, mandolin
Johan Egdetveit - trekkspill
Roald Gilje - vaskebrett
Roald Brekke - bass, vokal
Gaute Risa - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 12. okt. 2005 The Rhinos

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Leif Arne Bredland (LEFFI) for de som kjennern har i en årrekke vært en av de mest brukte session musikere i distriktet. Han er også kjent fra band og prosjekter som Verfast, Midnight Ramblers og Dickens Bandet. Han trakterer gitar og kor.
Felespilleren og vokalisten Pete Johansen bør være kjent for de fleste fra band og prosjekter som Bror te Larsen, Modesty Blaise, Rabalder og The Tramps m. flere.Jepp! Da kommer jeg med en ny, glimrende versjon av Rhinos, med Leffi, Øyvind og Kylli. Vi legger tyngdepunktet på min versjon av Blues (den riktige, he he...) men smeller på et par svisker fra min egen katalog. Håper du syns dette høres kult ut Gleder meg til å spille for Blues-folket igjen! Dette er Petes egne ord og dette kommer nok til å bli en kveld å minnes for de som kommer,de andre,veeeel,de får angre at de ikke gikk.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)