Historikk

Ons. 23. apr. 2008 Halles Helter

Halles Helter

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et lokalt band hvor medlemmene har bakgrunn fra band som Bernad Jenkins, Nurk Twins, Smalhans, Stavangerensemblet, The September When, Bror te Larsen Band, Modesty Blaise, Rabalder, Pocket Corner og andre. Musikerne har vært en del av vårt lokale rock, rhythm & bluesmiljø i adskillige år, og har alle sammen vært med på å farge vårt lokale musikkuttrykk.

Bandet Halles helter består med andre ord av en god gjeng lokale helter som har hatt, og har, stor betydning for det vi ser på som 'vår egen musikk'. I denne sammenhengen spiller de coverlåter i egen innpakning og med sin særegne stil - med overraskelser for oss musikkvante!

Bandmedlemmer:
Magnar " Magga " Fyllingen - sang og gitar
Stene Osmundsen - trommer
Øystein Eldøy - bass og sang
Harald Halle- gitar og sang
Odd Stangeland - gitar, munnspill og sang

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 16. apr. 2008 A Case Of Blues

A Case Of Blues

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Den kanskje litt uvanlige kombinasjonen av elevene ved rockebandlinja og idrettslæreren på Lundheim har resulteret i et bluesband. Siden vi plukker sanger vi liker selv og setter sammen et repetoar vi liker ut fra dette, har vi tatt navnet ?A Case of Blues?. Bandet skal ha si første spillejobb utenfor skolen 16.04.2008 kl 20.30 på Sandnes Blues Klubb (Tribute).

Bandmedlemmer:
Daniel Breistein - Trommer og vokal
Filip Gjerland - Bass
Aslak Moen - Gitar, Piano, vokal
Kristoffer Underland - Gitar
Kaare Lauridsen - Gitar og vokal

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 09. apr. 2008 Peter Nande

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ingen info.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. apr. 2008 Memo Gonzales & The Bluescasters

Memo Gonzales & The Bluescasters

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bandet består av Memo Gonzalez fra Dallas/Texas på vokal og Munnspill, Henk Punter fra Amsterdam på trommer, Erkan Özdemir fra Tyrkia på bass og Kai Strauss på gitar og vokal fra Tyskland, han er også bandets lederskikkelse. Musikken er ekte amerikansk blues og stemningen under konsertene er vanligvis enormt bra.

Memo Gonzalez and the Bluescasters swinger som ei hengebru i storm sier det britiske musikkbladet Blueprint, mens Texas Blues Magazine lurer på: Hvem er disse gutta?

Uten tvil et av de beste live-band på turné I våre dager: Memo Gonzalez & The Bluescasters kombinerer autentisk Texas roadhouse-blues med rock ?n? roll-inspirasjon for å levere konserter det lukter svidd av, Samarbeidet startet i 1995 og har så langt resultert i mer enn tusen livejobber på klubber og festivaler I Europa. Memo Gonzalez, opprinnelig fra Dallas, Texas, og hans europeiske kolleger har jobbet hardt for sin sitt særegne sound som høres så godt på ?Live in the U.K.?. Albumet er tatt op på forskjellige konserter I England og bekrefter MG&TBC?s ry som et meget dynamisk live-band. Ifølge Memo selv: ?Musikken skjer her og nå, vi er ingen juke-box, vi vil sette vårt eget stempel på musikken.?

Bandets historie starter på slutten av 80-tallet da Kai Stauss dannet the Bluescasters. Bandet ble snart invitert til festivaler over hele Europa. I 1995 kom deres førte CD: Drivin` With ?

6,000 kilometer unna drev Memo Gonzalez og sprengte nye innslag I Texas-bluesen sammen med gitarstorheter som Paul Size, Johnny Moeller, JimSuhler. Etter at han hadde imponert stort på `Texas Harmonica Rumble` i Utrecht, Nederlands, inviterte The Bluescasters Memo Gonzalez til å bli med dem på deres Europa-turneer. Debut albumet Let`s All Get Drunk And Get Tattooed kom ut i 1996. Ti år senere kontrollerer XXL-Texaneren med rockesleiken enhver scene han måtte entre og forsvarer sin tungvektstittel på munnspill I hvert show!

Kai Strauss er enkelt og greit en stor gitarist som tåler sammenlikning med sine samtidige Duke Robillard, Alex Schultz, Rusty Zinn, Charlie Baty and Sean Costello. Dette skriver Scott Duncan i Blues In Britain. Hans fyldige lyd og intense spillestil har gitt ham en solid posisjon i bluese-gitarens sentrum og har gjort ham til en av Europas mest respekterte instrumentalister. Det tyske musikkbladet Gitarre & Bass har viet et helt oppslag til den Troja-fødte bassisten Erkan Özdemir I aprilnummeret I 2006. Henk Punter fra Amsterdam er ny bak trommene. Den siste tilføyelsen har gjort The Bluescasters til et 100% toppband, uansett genre.

?For trettito år siden, da jeg gikk på high school og begynte å bli ordentlig interessert I musikk, falt jeg pladask for rhythm ?n? blues-soundet på lokale radiostasjoner?, mimrer den karismatiske amerikaneren. I skoletida var han kjent som Three Hundred Pounds of Texas Dynamite. ?Senere forandret denne musikken livet mitt og jeg har reist halve jorda rundt.?

Ja, det er fremdeles makt i ekte blues.

Bandmedlemmer:
Memo Gonzalez - vokal og Munnspill
Henk Punter - trommer
Erkan Özdemir - bass
Kai Strauss - gitar og vokal

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 26. mars 2008 Triple Trouble

Triple Trouble

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Disse karene leverer en utrolig aften med musikk av Stevie Ray Vaughan. Nesten irriterende bra, som en av kommentarene på vårens JAM var. Og den kommentaren kom fra en av distriktets dyktige musikere, så det tyder nok på at vi skal kose oss masse! Mer info kommer!

Bandmedlemmer:
Einar Nysted - gitar og vokal
Jarle Aasland - bass
Lasse Danielsen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)