Historikk

Ons. 07. mars 2007 Konrad Kröll

Konrad Kröll

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Konrad Kröll

Denne gjengen har stilt på de to siste JAMene og gjort seg bemerket med meget lytteverdig musikk. Når de nå stiller opp for å gi oss en hel kveld blir det nok minst like bra. I tillegg kommer vel du også innom for å ta en titt? Det håper vi så vi får en kosekveld å leve lenge på!

Bandmedlemmer:
Svein Hestad - gitar
Jens Laland - mikrofon-fører
Arne Hanson - gitar
Torstein Kyllevik - trommer
Egil Karlsen - bass

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. feb. 2007 Woodleg Odd's

Woodleg_Odds.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Med lanseringen av sin 4. CD 'Foot Fetish' i 2006, bekreftet Woodleg Odd sin posisjon som et av landets desidert mest aktive og produktive Blues/soulband. Bandet har i løpet av 6 år prestert å gå fra å være husbandet til Sykkylven Rhythm & Bluesklubb til å ha spilt på flere store norske klubb- og festivalscener, og i tillegg gjennomført tre USA-turnéer samt sju turnéer i England!

Bandets CD?er har blitt solgt i mer enn 20 land og over flere kontinent (Europa, USA, Asia, Australia). 'Foot Fetish' ble i januar-07 nominert til Spellemannsprisen 2006, og i tillegg kåret til ?Skandinavien Bästa Bluesalbum-2006? av den svenske bluesportalen blueswebben.se.

2006 ble et svært hektisk år for Woodleg Odd, der bandet virkelig fikk markert seg også i Norge. Lansering av ny CD, Live konsert på NRK1 Frokost TV og musikkvideoer på NRK2 Svisj Jukebox var bare noen av høydepunktene i tillegg til mange knallbra konserter i Norge, USA og UK.

Forventningene til bandets nye CD har vært skyhøye, og responsen på 'Foot fetish', som består av 10 nye egenproduserte låter, har vært over all forventning! Kritikere og tilhengere i Norge så vel som i utlandet, har satt spesielt stor pris på at bandet på sin nye CD fortsetter i kjent 'Woodleg stil', noe som betyr variert kvalitetsmusikk med hovedvekt på blues, ispedd nyanser fra både soul og rock. Under bandets siste USA turné kom kritikere sågar med påstanden om at Woodleg Odd er bluesens ?redningsmenn?. Dette fordi musikken fører bluesinteressen videre til stadig nye tilhørergrupper.

Variert bluesbasert musikk i moderne innpakning må til for å fenge stadig nye generasjoner, og akkurat her er kjernen til Woodleg Odds filosofi: En konsert eller en CD må inneholde variert musikk som 'folk flest' kan sette pris på, og ikke være fastlåst i en snever del av en sjanger. Med andre ord representerer Woodleg Odd et friskt pust på den norske såvel som den internasjonale musikkfronten, med kvalitetslåter og bred publikumsapell. Samtlige låter på bandets 4 CD-utgivelser er egenproduserte, og konsertene med Woodleg Odd består i tillegg til eget stoff av kremlåter fra bluesens klassikere som bla. Robben Ford, Stevie R. Vaughan og Scott Henderson.

Et beskrivende stikkord for en konsert med Woodleg Odd er med andre ord musikalsk variasjon med prestasjoner på høyt internasjonalt nivå ! Dette gir igjen begrepet ?valuta for pengene? en helt ny dimensjon, der både musikalske krumspring og solide doser med humor står i fokus !

Bandmedlemmer:
Knut Eilefsen - vokal og munnspill
Arne Moe - bass
Odd 'Woodleg' Lie - trommer
Frank Utgård - gitarer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. feb. 2007 Tiger City Jukes

Tiger City Jukes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Tiger City Jukes har i løpet av de siste ti åra blitt kjent som et av Norges mest markante bluesband. Med sin eksplosive blanding av gode orginallåter og gamle bluesklassikere, leverer de varene hver gang og er en garanti for en vellykket konsertopplevelse.

Med intens turnévirksomhet over hele landet, samt Sverige og Danmark, har bandet bygd seg opp en trofast tilhengerskare som møter opp hver gang TCJ kommer på besøk.

TCJ har også gjort lykke på større festivalscener nedover i Europa, som Belgian Rhythm & Blues Festival og Blues?n?Jazz Ralley i Luxembourg.

Gjennom sitt samarbeid med nå avdøde bluesmann Rock Bottom, har de også gjort to turnéer i USA, og blitt meget godt mottatt i bluesens hjemland.

Bandets fire cd-utgivelser; White Line Fever, Ride In Style, Sex Money & Violence og Dressed To Kill, har satt et solid avtrykk i Bluesscenen. Alle platene har høstet strålende kritikker hos presse og fans.

Bandmedlemmer:
Knut Eide - vokal, slidegitar, gitar og munnspill
Harald Stokke – gitar
Andre Vrolijk - bass, vokal
Espen Moen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. feb. 2007 Dupont Cajun Band

Dupont Cajun Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

" Laissez les bon temps rouler", eller "let the good times roll" er cajunfolkets valgsprog. Det har Dupont Cajun Band med stor fornøjelse taget til sig.

Hvis du ta?r flyveren til New Orleans, lejer en bil og kører 240 km mod nordvest, så er du i Cajunland. Herfra har Dupont Cajun Band hentet deres musik. Cajunmusik er svingende rytmer og gode melodier, og den går lige i smilet - og fødderne, og giver energi til livet. Som et ekstra krydderi, har de gendigtet flere sange på dansk. Sammen med de franske og engelske tekster fortæller de om dagliglivet blandt almindelige mennesker, om livets sorger og gleder.

Spillestedet Rampelys i Silkeborg er orkestrets hjemmebane. De er husorkester for Cajunforeningen, og kan opleves enten som hovednavn eller som forvarmer til gæsterne.

Bandmedlemmer:
Grethe Laumand - Violin og vokal
Finn Pedersen - Bas og kor
Niels Houmand - Accordion
Susanne Flohr Knudsen - Triangel og vaskebræt
Finn Kjeldsen - Guitar

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. feb. 2007 Årsmøte

Tubesnakes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vel blåst jul og Godt Nytt År, kjære bluesvenn!
Innkalling til årsmøte for 2006.
Nytt år betyr også årsmøte i klubben.
Årsmøtet avholdes onsdag 7. februar Kl.18.00 på Tribute i Ole Bulls gate 12.
Sakslisten er:
Åpning.
Godkjenning av innkalling.
Valg av møteleder og referent, samt to personer til å underskrive møteprotokollen.
Styrets beretning for 2006 - (kommer)
Gjennomgang av Regnskap. (deles ut på årsmøtet)
Vedta neste års (2008) medlemskontingent.
Innkomne forslag. (Vedtektene finner du her.)
Handlingsplan for 2007
Godkjenning av budsjett for 2007. (deles ut på årsmøtet)
Valg. (Grunnet problemer med å fylle en innstilling er valgkomitéens innstilling ennå ikke klar.
Avslutning
Forslag til medlemskontingent:
BluesNews har økt sin pris til oss med kr 30,-. I tråd med vedtak på fjorårets årsmøte skulle medlemskontingenten for 2007 øket med kr 30,- til kr 305,-. Styret har derimot ikke lyst til å øke denne for 2007 i det hele tatt og foreslår derfor at den blir holdt på kr 275,-. For å kompensere en tanke for økningen i kontingenten ønsker styret heller å øke minsteprisen i døra fra 60/100 til 70/120. Vi mener dette kan gjøre det mer attraktivt å være medlem siden forskjellen blir større for å komme inn på konsertene mens medlemskontingenten er uendret.
Medlemskontingenten for 2008 foreslås økt til kr 300,- med forbehold at kostnaden for Bluesnews forblir uendret. Endres klubbens utgifter til dette økes medlemskontingenten for 2008 tilsvarende.
Så, ikke la medlemskortet ligge igjen hjemme neste gang du skal i banken eller posten. Få det betalt først av alt. Du kan også ta det med deg og betale i døren på onsdagene.
Husk å vise frem ditt gyldige medlemskort når du vil inn på konsertene.
Vi har i året som gikk fortsatt med ukentlig epost til de av dere som vi har epostadresse til. Dessverre er det ikke alle som har mulighet til å motta epost eller som ikke har gitt oss adressen sin. Det siste er veldig enkelt å gjøre noe med. Fyll inn riktig informasjon på det vedlagte medlemsskjemaet (ikke glem å betale medlemsskapet samtidig) og send eller lever det til dørvakten på onsdagen, så vil du regelmessig motta informasjon om hva som skjer i klubben samt annet stoff som kan ha interesse. Du kan selvsagt også sende en mail til oss på post@sandnes-blues.org med adressen du ønsker info sendt til. Det forplikter ingen ting.
Har du saker til årsmøtet så gi oss tilbakemelding innen onsdag 24. januar. Dette kan du enten gjøre via E-post; post@sandnes-blues.org eller levere en lapp til dørvakten på onsdagene. Valgkomitéen har alltid lyst å motta forslag på gode kandidater til styret så send en mail til valg@sandnes-blues.org om du selv vil eller har forslag på andre som er villige. Takk!
Vi forventer at årsmøtet er ferdig innen klokken 20:00, hvor dørene åpnes for øvrig publikum. På programmet står Grenseveien Bluesband som har spilt hos oss flere ganger tidligere, senest lørdag 21.10.06. Se websiden for mer info.
De medlemmene som har deltatt på årsmøtet har GRATIS inngang denne kvelden.
Til slutt vil vi i styret få ønske alle våre medlemmer (og andre blues-entusiaster) et riktig Godt Nytt År, med mange hyggelige onsdagskvelder fremover.
Sandnes 11.01.07
Styret for Sandnes Bluesklubb

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)