Historikk

Ons. 27. feb. 2008 Smitty's Corner

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Smitty's Corner

De som kan blues-historien sin vet at Smitty?s Corner var ei blues-sjappe i Chicago på den tiden Muddy Waters og gjengen hans herja som verst. Samtidig satt det på den andre siden av jordkloden (Kristiandsand S) en gjeng unge, men allerede godt etablerte, musikere og lytta til Muddy?s plater. og finleste platecovere.

Og det var der brødrene Vidar og Jan Erik Moen, Tor Einar Jacobsen og et par andre henta navnet til det nye bluesbandet sitt. Vi skriver sånn omtrent 1968 ? ingen husker eksakt ? det vi imidlertid aldri vil glemme er at Smitty?s Corner ble Sørlandsmestere i Rock i 1970!

I fjor prøvde Smitty?s Corner Blues Band seg med en gjenforening I blues-klubben, noe som var så til de grader vellykket at man simpelthen måtte prøve igjen. Og her er de altså?

Bandmedlemmer:
Jan Erik Moen
Bernt Vidar Moen
Tor Einar Jacobsen
Hans Petter Bentsen

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. feb. 2008 Jam m/Leffi å Mordi

Jam m/Leffi å Mordi

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Leffi å Mordi er Leif Arne 'Leffi' Bredland på gitarer og de nyslåtte UKM-vinnerne (15 og 16 år) her fra Sandnes; bandet Mordi.

Mordi e:
Brage Joachimsen Pedersen på ein vakker Vokal og gitar, Lars Erik H. Andreassen på ein dundrannes Bass og manager og Ole Tollefsen på tromme, lydmann/ orgel.
De selger demo CD!!!!!

De drar i gang jamkvelden, og de som vil spille med gir beskjed til Leffi så sørger han for at akkurat du får komme på scenen. Det tas et ørlite forbehold om det siste dersom det kommer mange som vil spille sammen med denne gjengen - og det gjør det jo gjerne.

Det nye bandet Mordi spiller hos oss for første gang, og drar i gang andre settet av jammen med noen av sine egne låter.

Det blir med andre ord en trivelig kveld med god og variert musikk hvor rytmer og humor står i høysetet. Og alle som vil kan påvirke musikken ved å delta på scenen selv! Vær rask, de siste jammene har blitt fulltegnet tidlig!

Vi håper dette er et fristende tilbud til alle som liker å høre på, og utøve, bluesmusikk. Og tro nå ikke at du må være i verdensklasse; her er det bare å stille opp. Som kjent kan blues spilles på alle instrumenter av alle i alle aldre. Still opp med instrument eller stemme og kast deg ut i det!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. feb. 2008 Triple Trouble

Triple Trouble

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Disse karene leverer en utrolig aften med musikk av Stevie Ray Vaughan. Nesten irriterende bra, som en av kommentarene på vårens JAM var. Og den kommentaren kom fra en av distriktets dyktige musikere, så det tyder nok på at vi skal kose oss masse! Mer info kommer!

Bandmedlemmer:
Einar Nysted - gitar og vokal
Jarle Aasland - bass
Lasse Danielsen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. feb. 2008 Sir John & Baron Toresen

Sir John & Baron Toresen

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jon Ørnes og Reinart Toresen alias Sir John & Baron Toresen har gitt ut plata ?Green Mean Machine?. Ideen til plata kom etter at primus motor Jon Ørnes overnatta i en grønn Toyata Hiace 1985 modell (green mean machine) i minus 15 grader etter endt spillejobb på en fergekai. En særdeles kald opplevelse, men det ble en kanonbra plate av det. Her er det gitar, trampefjøl, munnspill mm. som ender i drivende rå blues med kvasse kanter. Både egne og andres låter står på menyen. En vittig kommunikator og to perfeksjonister av noen menn som gir alt.

De høster stor applaus for blueskonsertene sine, og opptrer både som duo og med fullt band, både på ordinær scene eller på taket til deres grønne Toyota Hiace.

Bandmedlemmer:
John Ørnes - gitar, trampefjøl og moro
Reinart Toresen - munnspill, perfeksjonisme og moro

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. jan. 2008 Banden

Banden

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

BANDEN er en gjeng rutinerte musikere fra Sandnes og distriktet rundt som hver for seg har spilt i flere forskjellige band de siste 20 årene. Mye arbeid er lagt ned i repertoaret for å vise bredden i bluesen, fra Chicago til New Orleans, med låter fra artister som Buddy Guy, T Bone Walker, Howlin' Wolf og Bobby King.

BANDEN kombinerer det coole & troverdige med det presise & uanstrengte.

Lasse ga i 2002 ut egen CD ?Flagg Ut?. Det vil være mulig for våre gjester å kjøpe dette albumet på konserten. Noen av tekstene fremføres til og med på ?Sandnesisk?.
Charlie'en har spilt med så mange at vi kun kan nevne Veslefrikk og Englakoret her. Pluss en aldeles fenomenal hammond-solo på Hard Luck Blues Bands første plate. Og så mye, mye mer...
Halvard har vært Bandens solide grunnfjell helt siden de ble sluppet fri. Og det sammen med:
Torstein Kyllevik på trommer.Han har spilt med ulike lokale band siden ungdomsskolen og fikk antakelig sin interesse for slagverk da han på konfirmantweekend på Vier, en gang på 70-tallet, kastet alle grytelokkene ned trappene kl 0200 om natten.

medlemmene er:
Lasse Berheim - Gitar/Vikal
Jarle 'Charlie' Børresen - Tangenter
Kjetil Vagle, Gitar.
Spiller i Midnight Ramblers.
Halvard Josefsen, Bass
Torstein Kyllevik på trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)