Historikk

Ons. 28. nov. 2007 Jam m/Sol

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Jam m/Sol
Før vi inntar all den gode julematen er det kanskje en idé å jamme litt for å trimme sideflesket?

Vi er som kjent så heldige her i distriktet at vi har en mengde dyktige musikere, og disse stiller ofte og flittig opp for klubben og dere medlemmer og gir oss hyggelige opplevelser med svingende blues og rock. Også denne onsdagen stiller de og da synes vi at vi skal ta med oss familie, slekt og venner til bluesklubben og gi dem den oppmerksomheten de fortjener!

Denne gangen er det Oddvar 'Sol' Solheim som er konsertmester og alle vet at han kan dette. Han har med seg det nye bandet Konrad Kröll som består av:
Svein Hestad - gitar
Jens Laland - vokal
Arne Hanson - gitar
Torstein Kyllevik - trommer
Egil Karlsen - bass

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. nov. 2007 Jærrock

Jærrock

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Dette bandet består av noen virkelig drevne musikere fra Jæren. De har holdt på i årevis, og er vel mest kjent for sine herlige tilbakelente betraktninger av livet på rotekte jærdialekt ikledd både blå og rocka toner og rytmer. Vi håper på en kjempeartig kveld med dette bandet som etter alle disse årene burde være samspilte nok til å gi oss en god konsertopplevelse.

Bandmedlemmer:
Asgaut Steinnes - vokal
Torstein Obrestad - keyboard
Kjell Gudmestad - gitar
Trond Gudmestad - bass
Arne Bekkeheien - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. nov. 2007 Bedrock Bluesband

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Bedrock Bluesband

Bedrock Bluesband er historien om seks unge cowboyer fra Jessheim og omegn som etter å ha oppdaget navnet ?Bedrock Bus? i filmen ? The flintstones? , bestemte seg for å lage band. Bandet fikk da naturlig navnet Bedrock Bluesband. Scenedebuten for bandet ble oppvarming for Mr blues ? Frode Larsen på Jessheim. Jobbene kom som haglekuler etter cowboyene.

De bestemte seg etter hvert for å legge bluesen på spor. De kom opp med en 3-spors Ep som la seg som mykt torden over Jessheimørkenen. Plata fikk god omtale av bla. Rune Westengen fra Romerikes blad. Cowboyene satte igjen hattene på og reiste rundt på bluesklubber og festivaler og leverte forykende show.

Leder for østkanten bluesklubb, John Jørgen Støa, meldte de på union bluescup på Notodden. Etter to varme dager i bluesbyen og et par konserter var de klare for hjemreise med seieren i gitarkassene. Bedrock var klare for landsturn? som begynner i januar 2007.

Etter anonyme tips til NRK ble de av selveste Dan Børge Akerø invitert til programmet ?Kjempe sjansen?. Cowboyene ble plukket ut blant flere hundre bidrag og kontaktet NRK som kom til konserten på Jessheim-dagene med fire kameraer og gjorde opptak av låta ?Tattle Hill?. Den er det også mulig å skimte gjennom nrk-ruta i programmet Svisj.

Planene videre består i å spille flest mulig konserter, og dermed varme mange blues-sjeler i Kongeriket Norge.

Vi ønsker alle bluesmennesker velkommen til våre konserter!

Bedrock vil til slutt takke den dessverre nedlagte cowboy saloonen Garasjen for mange gode minner?

Bandmedlemmer:
Stian Borgen ? Gitar/Vokal
Stian Haslie ? Gitar/Kor
Vetle Adrian Larsen ? Batteri
Sindre Habbertstad ? Bass
Henrik Lethigangas ? Trompet/Kor
Tore Flatjord ? Saxofon/Kazoo/Kor - gitar

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. nov. 2007 Medlemsmøte

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Medlemsmøte

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. nov. 2007 Magne Høyland Band

Medlemsmøte & Magne Høyland Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Magne Høyland er etter manges mening en av de mest ekte og ypperste rocke/soul sangerne i Norge i dag. I løpet av hans Cirka 40 år lange karriere har han vert innom og gjort seg bemerket i flere band i Stavanger området, band som har høstet anerkjennelse nasjonalt med flere plateproduksjoner og tv opptredener bak seg. Her nevnes følgende eksempler på band:

BAROKK - NURK TWINS - WASA BAND - ASFALT

Han har i løpet av den siste tiden samlet et sterkt 5 manns band av svært rutinerte musikere som sammen med Magne spiller med overbevisning, ekte og håndspillet musikk med hovedvekt på 60 og 70 tallet. Med håndspillet menes det at det ikke er noe juks med programmering, trommemaskin og lignende men at det fra scenen spilles og synges det publikum hører, altså ekte musikk?

Av repertoar kan musikk fra følgende artister/band nevnes: ROLLING STONES, BEATELS, PROCOL HARUM, ROD STEWART, VAN MORRISON, JOE COCKER, LITTLE FEET, PERCY SLEDGE, ELVIS osv osv?.

Bandet spiller også de kjente ?Stavangersangene? som Magne har levert mange av i løpet av karrieren.

Eksempler er her foruten hans mange VIKING SANGER: DU E DEN GLADASTE EG ER I, TAKK SKA DU HA OG DOKKÅ TE WILLIAM.

Bandmedlemmer:
Magne Høyland - vokal
Halvard Josefsen - bass
Steffen Scrøeder ? Gitar
Jarle 'Charlie' Børresen - tangenter
Gaute Risa ? Slagverk

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)