Historikk

Ons. 29. aug. 2007 Kjetil Grande & The Crank Bros

Kjetil Grande & The Crank Bros

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Kjetil Grande slutta skolen da han var 17 etter å ha vært på konsert med Good Time Charlie. Han startet trioen Blue Cats og turnerte Norge rundt.

20 år gammel overtok han som gitarist i nettopp Good Time Charlie og med dem spilte han overalt og sammen med artister som Pinetop Perkins, Jimmy Dawkins, Mike Sanchez og Bob Margolin.

Grande er også med på Good Time Charlies klassiske plate ?Oochie Coochie?.

De siste årene har han turnert med Johnny ?Guitar? Augland.

Kjetil Grande er nå i Juke Joint studio på Notodden og spiller inn sin debutplate ?Uppers, Downers, Screamers & Howlers?.

Plata slippes i november 2007.

Med seg på plata og live har han The Crank Bros.: Frode Hammersland (bass) og Gunnar Sæter (trommer).

Bandmedlemmer:
Kjetil Grande - gitar
Frode Hammersland - bass
Gunnar Sæter - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. juni 2007 Joakim TInderholt Express

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Bandet blir av mange ansett å være blant Norges fremste, autentiske R&B og Bluesband. Repertoaret deres spenner fra 40- og 50-talls R&B til moderne blues. Et godt live-band, som skaper god stemning, fest og moro.

Joakim Tinderholt Express ble dannet i Oslo for to år siden av medlemmer fra den velrenommerte bluesklubben Muddy Waters' husband i tillegg til Tinderholt selv og gitarist Håkon Høye. Siden den gang har bandet gjort utallige, vellykkede konserter i Oslo og resten av Norge. På tross av sin unge alder er den kraftfulle R&B og bluessangeren Joakim Tinderholt allerede en erfaren entertainer.

Ta på deg danseskoene, forbered deg på heftige rytmer og la Onsdagen få en blå avslutning med Sandnes Bluesklubb.

Bandmedlemmer:
Joakim Tinderholt (vokal/gitar)
William Troiani (bass/vokal)
Alexander Pettersen (slagverk)
Ian ?Magic Freddie? Johannessen (gitar)
Håkon Høye (gitar/vokal)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. mai 2007 J T Lauritsen

J T Lauritsen

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jan Tore Lauritsen har for lengst vist publikum over hele verden at han lager musikk med særpreg og som faller godt i smak hos de fleste blues elskere "around the world"!

Fra sin base på Lillestrøm lager han sin blues med særpreg og fremfører en herlig blanding av rå blues, soul, Tex Mex samt en fin porsjon Rock`n roll!

Siden debut skiva kom i 1995, har JT og bandet utviklet seg til et av de mest spennende og varierte bluesband i vårt langstrakte land. JT og bandet fremstår i dag med sjarm og saftig musikalsk miks som smaker av beste sort og i 2001 markerte bandet med utgivelsen "Make A Better World".

"Make A Better World" ble kåret til årets Blues album av Norske Blues News lesere Og det forteller litt om JT. Lauritsen og bandets kvaliteter!

Første halvdel av 2004 har gått med til produksjon av nytt album i studio hjemme på Fetsund. Hvor alle låtene er selvkomponert av JT sammen med Arnfinn Tørrisen, Paul Wagnberg og Burton Gaar.

Og nå er album ?Perfect Moves? som er nr. 4 i rekken klart til lansering og dette innebærer at publikum vil få oppleve JT og hans musiker med nytt materiale på repertoaret høsten 2004.

Med ?Perfect Moves? har J.T. gjort sin beste plate til dags dato og tatt et sjumilssteg videre i sin musikalske utvikling. Både når det gjelder vokale prestasjoner, låter, og arrangementer er ?Perfect Moves? en fulltreffer. Albumet er en blanding av blues, soul, Rock`n roll og Tex Mex i en saftig miks av beste merke.

Bandmedlemmer:
Jan Tore Lauritsen - vokal, trekkspill
Arnfinn Tørrisen - gitar
Atle Rakvåg - bass
Jon Grimsby - slagverk, perkusjon
Stina Stenerud - backupvokal

Bandets hjemmeside
http://www.jtlauritsen.com

Musikere som bidrar på dette albumet er:
Paul Wagnberg Hammond B3
Atle Rakvåg Bass
Arnfinn Tørrisen Gitarer
Jon Grimsby Trommer
Stina Stenerud Vokal
Kid Andersen Gitar
Frank Utgård Gitar
Richard Gjems Munnspill
Erlend Gjerde Trompet
Jørgen Gjerde Trombone
Sigurd Køhn Saksofon
Tor Einar Bekken Piano
Bill Troiani vokal.

Det blir som du sikkert forstår ikke hele denne gjengen hos oss på Onsdag, men atmosfæren og den rå musikken kommmer. Tør du å la vær!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 23. mai 2007 Erik 'Slim' Zahl & the SouthWest Swingers

Erik_Slim_Zahl_And_the_SouthWest_Swingers.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Eric 'Slim' Zahl & the SouthWest Swingers er et relativt nytt bluesband fra Stavanger som spiller tradisjonell blues og rockabilly, med slips, eget pianoshow og veldig kjekt!

Ladies and gentlemen! Ta godt i mot Stavangers nye bluesband! Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers ble startet i 2005, da Stavanger Bluesclub inviterte disse musikerne til å opptre på deres velrennomerte scene. Etter en særdeles vellykket kveld, bestemte medlemmene seg for å fortsette og utvikle dette samarbeidet videre, noe de ikke har angret på!

Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers framstår nå som en bluespakke med heftig trøkk og deilig jazzdriv, med solid forankring i den tradisjonelle bluesen. Bandet er også kjent for sine tolkninger av noen av de flotteste bluesballadene som er skjenket oss fra ?the land of opportunities?. Bandet er også inne i en kontinuerlig låtskriverprosess, så en konsert med Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers, vil være en blanding av eget materiale og andres musikk.

Bandet består av fire drevne, profesjonelle musikere som har vært med på å prege sørvestlandets musikkscene i ganske mange år. Eric ?Slim? Zahl (Johnny & the Beels, The Subclub), Roald Brekke (Zydeco Supply, Stavanger Bluesband), Øystein Undem (The Tempo Toppers, BB Lyngs), Atle Strøm (Reidar Larsen, Hard Luck Blues Band).

Gled deg til å høre hvorfor ?Slim? trenger ?Seven Women A Week?, gled deg til Øystein ?Boogieman? Undems boogie woogieone-man show. Gled deg til en swingende opplevelse med autentisk og cool blues!

Bandmedlemmer:
Eric 'Slim' Zahl - vokal/gitar
Øystein 'Boogieman' Undem - tangenter
Roald Brekke - bass/vokal
Atle H. Strøm - trommer/vocal

http://www.ezmusic.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 09. mai 2007 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Hard Luck Blues Band
Denne lokale (jada, vi kaller den lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband. Røttene ligger i tradisjonell svart blues, og publikum serveres Delta-blues fra 20-30-tallet og Chicago- og Texas-blues. De selvkomponerte låtene fungerer bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret.
De har gitt ut tre meget bra plater med både eget og andres stoff, bortsett fra på den tredje platen som besto utelukkende av selvlaget materiale. Platene kan sikkert bli å få kjøpt i pausen for de av oss som venter med lengsel på å få dem med i samlingen! For det er noe eget med signerte plater, ikke sant? Så kom og få med deg denne konserten hos oss. Du vil helt sikkert ikke angre!

Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - vokal
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
Thomas Ognedal Matre - bass
Vidar Støyva - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)