Historikk

Ons. 24. jan. 2007 Pat Savage Band

Pat Savage Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Pat Savage Band har underholdt en stor skare rock fans i Amerika og Canada de siste 17 årene, spilt på de store rockeklubbene inkludert: Rock'N'Roll Heaven, The Gasworks, Toronto Woodbridge Tavern, New Way Bar Detroit, Easyriders, Dallas, Club Exit, Chicago, Mingles, The Firehall, London, The Rock Pit, Vancouver, Dinosaurs, Tallahassee og mange, mange flere. Bandet har spilt på et imponerende antall festivaler og rockeklubber, både i Nord Amerika og nå også i Europa. Bandets live opptredender og Cd releasen "Made In Detroit" har fått strålende kritikker i 170 bike & rock tidsskrifter, så vel som i positive artikler og reaksjoner på nettet over hele verden.

De tre bandmedlemmene er så samspilte at det er en fryd å høre på. De drar på alt fra ganske rocka ting til roligere sanger - hele tiden i grenselandet mellom rock og blues. Dette blir en skikkelig trivelig kveld for oss som er glad i litt trøkk.

Bandmedlemmer:
Pat Savage - gitar, vokal
Petar Bashir - bass, munnspill, vokal
Baukje Westerlaken - trommer, vokal

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Fre. 19. jan. 2007 Jolly Jumper and Big Moe

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ana Popovic og Jolly Jumper and Big Moe!

Billetter:
Bestill billetter her, ring 51 60 20 10 eller kjøp billett på konsertkveldene våre.

Ana Popovic er en meget anerkjent bluesartist som vi nå endelig får gleden av å høre her i Rogaland! Smakebiter av musikken og informasjon om henne kan finnes på hennes web: http://www.anapopovic.com.

Som oppvarming for Ana har vi også vært så heldige å få fatt i Jolly Jumper & Big Moe som er en av norges mest anerkjente akustiske duoer. De leverer et forrykende og muntert show spekket med god musikk og gode historier. Mer om dem finner du på: http://www.jollyjumperandbigmoe.com

Sandnes Bluesklubb er glade for å kunne presentere disse strålende artistene til sine medlemmer - og alle andre musikkinteresserte mennesker. Det er første gang Ana Popovic spiller her i Rogaland så det kan nok hende at interessen er så stor at billettene forsvinner fort så det er bare å klikke på lenken oppe på siden og skaffe seg billetter så fort som mulig. Sandnes Turnhall har ikke plass til mer enn ca 400 tilskuere...

Velkommen til en knall kveld i den blåeste bluesens hjørne!

Ana Popovic:
Ana Popovic - vokal, gitar
Ronald Jonker - bass
Remco van der Sluis - trommer

Jolly Jumper & Big Moe:
Kjell Inge 'Jolly Jumper' Brovoll - vokal, gitarer og annet
Jan Erik 'Big Moe' Moe - gitarer, vokal og annet

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Fre. 19. jan. 2007 Ana Popovic

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Ana Popovic og Jolly Jumper and Big Moe! Billetter: Bestill billetter her, ring 51 60 20 10 eller kjøp billett på konsertkveldene våre. Ana Popovic er en meget anerkjent bluesartist som vi nå endelig får gleden av å høre her i Rogaland! Smakebiter av musikken og informasjon om henne kan finnes på hennes web: http://www.anapopovic.com. Som oppvarming for Ana har vi også vært så heldige å få fatt i Jolly Jumper & Big Moe som er en av norges mest anerkjente akustiske duoer. De leverer et forrykende og muntert show spekket med god musikk og gode historier. Mer om dem finner du på: http://www.jollyjumperandbigmoe.com Sandnes Bluesklubb er glade for å kunne presentere disse strålende artistene til sine medlemmer - og alle andre musikkinteresserte mennesker. Det er første gang Ana Popovic spiller her i Rogaland så det kan nok hende at interessen er så stor at billettene forsvinner fort så det er bare å klikke på lenken oppe på siden og skaffe seg billetter så fort som mulig. Sandnes Turnhall har ikke plass til mer enn ca 400 tilskuere... Velkommen til en knall kveld i den blåeste bluesens hjørne! Ana Popovic: Ana Popovic - vokal, gitar Ronald Jonker - bass Remco van der Sluis - trommer Jolly Jumper & Big Moe: Kjell Inge 'Jolly Jumper' Brovoll - vokal, gitarer og annet Jan Erik 'Big Moe' Moe - gitarer, vokal og annet

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. jan. 2007 Steel 'n Pole

Steel_n_Pole.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Steel 'n Pole er en spennende duo fra distriktet vårt som ikke bare spiller bra og lager show på scenen; de driver også et publikumsfrieri som dommerne i IDOL-juryen hadde falt pladask for!

"Vår egen" munnspillende kunstner John Th Josefsen har et kroppsspråk på scenen som går langt utenpå de fleste og spiller med en slik innlevelse at det går kaldt nedover ryggen på tilhørerne. Og hvilket sjarmerende smil og vinnende vesen den mannen har!

Bjarte Edland kan best beskrives som et enmannsorkester der han sitter med gitaren i fanget, trommene ved føttene og mikrofonen foran leppene. Alle som har hørt det vet at det går veldig godt an! Bjarte har talent for å gjøre alt dette!

Det kan kanskje virke litt utrolig at en duo består av munnspill, gitar, trommer og sang, men disse karene fikser det så det holder! Og de er ikke fremmede for å ta et ønske fra publikum - bare det er blues. Og humoren sitter i høysetet!

Bandmedlemmer:
Bjarte Edland - gitar, trommer, vokal
John Th Josefsen - munnspill

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. des. 2006 The Blue Chordettes

The Blue Chordettes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da bandet ble startet var ideen å framføre ukjente skatter fra etterkrigstidens svarte bluesartister, og å arrangere swing og jumpblues for et gitarband.

Gjennom konserter på klubber og festivaler i over ti år har bandet utviklet stilen preget av tett samspill mellom de to gitaristene, toppet av Morten Danielsens soulstemme. Morten står ikke tilbake for noen vokalister i landet innen sjangeren.

De siste åra har bandet brukt mye tid på å skrive sanget sjøl, og eget materiale utgjør nå en stor del av konsertene. Men fremdeles er det kjekt å framføre sanger av Otis Rush, Magic Sam, Ray Charles, Slim Harpo, Freddy King, Willie Dixon osv.

Bandmedlemmer:
Gorm Hågensen, Bass
Morten Danielsen, Vokal
Tore Haye, Gitar
Trond Bøe, Trommer
Øyvind Halvorsen, Gitar

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)