Historikk

Ons. 30. mai 2007 J T Lauritsen

J T Lauritsen

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jan Tore Lauritsen har for lengst vist publikum over hele verden at han lager musikk med særpreg og som faller godt i smak hos de fleste blues elskere "around the world"!

Fra sin base på Lillestrøm lager han sin blues med særpreg og fremfører en herlig blanding av rå blues, soul, Tex Mex samt en fin porsjon Rock`n roll!

Siden debut skiva kom i 1995, har JT og bandet utviklet seg til et av de mest spennende og varierte bluesband i vårt langstrakte land. JT og bandet fremstår i dag med sjarm og saftig musikalsk miks som smaker av beste sort og i 2001 markerte bandet med utgivelsen "Make A Better World".

"Make A Better World" ble kåret til årets Blues album av Norske Blues News lesere Og det forteller litt om JT. Lauritsen og bandets kvaliteter!

Første halvdel av 2004 har gått med til produksjon av nytt album i studio hjemme på Fetsund. Hvor alle låtene er selvkomponert av JT sammen med Arnfinn Tørrisen, Paul Wagnberg og Burton Gaar.

Og nå er album ?Perfect Moves? som er nr. 4 i rekken klart til lansering og dette innebærer at publikum vil få oppleve JT og hans musiker med nytt materiale på repertoaret høsten 2004.

Med ?Perfect Moves? har J.T. gjort sin beste plate til dags dato og tatt et sjumilssteg videre i sin musikalske utvikling. Både når det gjelder vokale prestasjoner, låter, og arrangementer er ?Perfect Moves? en fulltreffer. Albumet er en blanding av blues, soul, Rock`n roll og Tex Mex i en saftig miks av beste merke.

Bandmedlemmer:
Jan Tore Lauritsen - vokal, trekkspill
Arnfinn Tørrisen - gitar
Atle Rakvåg - bass
Jon Grimsby - slagverk, perkusjon
Stina Stenerud - backupvokal

Bandets hjemmeside
http://www.jtlauritsen.com

Musikere som bidrar på dette albumet er:
Paul Wagnberg Hammond B3
Atle Rakvåg Bass
Arnfinn Tørrisen Gitarer
Jon Grimsby Trommer
Stina Stenerud Vokal
Kid Andersen Gitar
Frank Utgård Gitar
Richard Gjems Munnspill
Erlend Gjerde Trompet
Jørgen Gjerde Trombone
Sigurd Køhn Saksofon
Tor Einar Bekken Piano
Bill Troiani vokal.

Det blir som du sikkert forstår ikke hele denne gjengen hos oss på Onsdag, men atmosfæren og den rå musikken kommmer. Tør du å la vær!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 23. mai 2007 Erik 'Slim' Zahl & the SouthWest Swingers

Erik_Slim_Zahl_And_the_SouthWest_Swingers.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Eric 'Slim' Zahl & the SouthWest Swingers er et relativt nytt bluesband fra Stavanger som spiller tradisjonell blues og rockabilly, med slips, eget pianoshow og veldig kjekt!

Ladies and gentlemen! Ta godt i mot Stavangers nye bluesband! Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers ble startet i 2005, da Stavanger Bluesclub inviterte disse musikerne til å opptre på deres velrennomerte scene. Etter en særdeles vellykket kveld, bestemte medlemmene seg for å fortsette og utvikle dette samarbeidet videre, noe de ikke har angret på!

Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers framstår nå som en bluespakke med heftig trøkk og deilig jazzdriv, med solid forankring i den tradisjonelle bluesen. Bandet er også kjent for sine tolkninger av noen av de flotteste bluesballadene som er skjenket oss fra ?the land of opportunities?. Bandet er også inne i en kontinuerlig låtskriverprosess, så en konsert med Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers, vil være en blanding av eget materiale og andres musikk.

Bandet består av fire drevne, profesjonelle musikere som har vært med på å prege sørvestlandets musikkscene i ganske mange år. Eric ?Slim? Zahl (Johnny & the Beels, The Subclub), Roald Brekke (Zydeco Supply, Stavanger Bluesband), Øystein Undem (The Tempo Toppers, BB Lyngs), Atle Strøm (Reidar Larsen, Hard Luck Blues Band).

Gled deg til å høre hvorfor ?Slim? trenger ?Seven Women A Week?, gled deg til Øystein ?Boogieman? Undems boogie woogieone-man show. Gled deg til en swingende opplevelse med autentisk og cool blues!

Bandmedlemmer:
Eric 'Slim' Zahl - vokal/gitar
Øystein 'Boogieman' Undem - tangenter
Roald Brekke - bass/vokal
Atle H. Strøm - trommer/vocal

http://www.ezmusic.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 09. mai 2007 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Hard Luck Blues Band
Denne lokale (jada, vi kaller den lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband. Røttene ligger i tradisjonell svart blues, og publikum serveres Delta-blues fra 20-30-tallet og Chicago- og Texas-blues. De selvkomponerte låtene fungerer bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret.
De har gitt ut tre meget bra plater med både eget og andres stoff, bortsett fra på den tredje platen som besto utelukkende av selvlaget materiale. Platene kan sikkert bli å få kjøpt i pausen for de av oss som venter med lengsel på å få dem med i samlingen! For det er noe eget med signerte plater, ikke sant? Så kom og få med deg denne konserten hos oss. Du vil helt sikkert ikke angre!

Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - vokal
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
Thomas Ognedal Matre - bass
Vidar Støyva - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. mai 2007 Sick 'n Blues

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Sick'n Blues (Sverige)

Sick'n Blues fra Sverige har siden 1995 spilt blues til publikums store glede. De begynte med Chicago-blues men har etterhvert funnet sin egen stil med et litt lettere, luftigere og hetere uttrykk som fungerer veldig bra på tradisjonelle pubber og bluesklubber.
Medlemmene har 20 til 30 års erfaring fra musikklivet og har vært innom det meste av musikkstiler. Men nå er det kun blues som teller!

Bandmedlemmer:
Lasse Roselius - vokal, gitar
Lasse Wirström - munnspill, gitar, vokal
Mabbe Andersson - bass
Göran Persson - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. apr. 2007 J W Jones Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne kvelden får vi bestifte bekjentskap med et skikkelig kvalitetsband fra Canada,nemmelig JW-Jones. Om ham og bandet skrives det at "JW-Jones has one of the most energetic and exciting live shows on the scene. It is no surprise that he has played throughout the world (CANADA, USA, EUROPE, AUSTRALIA, BRAZIL) and some of the biggest names in blues today, including The Fabulous Thunderbirds, Little Charlie & The Nightcats, Rod Piazza, Anson Funderburgh with Sam Myers, The Mannish Boys and the legendary Hubert Sumlin have invited him to join them on stage"

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)