Historikk

Ons. 04. sep. 2019 Saverio Maccne & Double Ace.

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Saverio Maccne - Guitar & Vocals
 • Olli Estola - Drums
 • Jaakko Konttila - Bass

Saverio Maccne er en argentinsk blues-og rock gitarist, sanger og komponist, som er født og oppvokst i Buenos Aires. Maccne har en enestående, sterk "rooty" sound. Det unike med Maccne`s musikk er basert på hans lange og brede erfaring innenfor flere musikkarter, og på hans talent til å kombinere disse på en spektakulær og kompromissløs måte.

I kjernen i musikken hannes kan man høre hans kjærlighet til blues, og til rock fra 60 og 70 tallet krydret med jazz teknikker. Maccne`s musikk er en slags elektrisk blues; det er rå og upolert og utstråler en orginal, nesten primitiv, voldsom kraft - og allikevel er den perfekt balansert og presis, hver note må være helt klar, og hver note må reflektere utøverens følelser.

Maccne har spilt gitar siden han var en liten gutt. Hans første konserter hadde han i barer i nabolaget fra han var 14 år gammel. Saverio er selvlært, men han lærte mye i gatene i Buenos Aires, spesiellt i bohem strøket rundt San Telmo.

I dag bor Saverio Maccne i Finland, og han spiller både i Argentina og rundt i Europa, hvor han har opptredd påulike Blues- og Rock festivaler og på klubber. Maccne skriver sanger både på spansk og engelsk. Han har ute 4 album så langt.

Sjekk ut denne av Saverio Maccne & Double Ace - "Crossing The Crosscurrents" på Youtube:

 

https://www.youtube.com/watch?v=WgDVD1OGFE8

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 28. aug. 2019 Smokin`Joe & The Night Crawlers

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Siggi Loftsson - Vokal
 • Knut Engelsgjerd - Gitar.
 • Jan Hauge - Piano / Orgel.
 • Atle Sveinsvoll - Bass.
 • Kenneth Andersen - Trommer.
 • Smokin horns;
 • Kjetil B. Johnsen - Sax
 • Kjell Rise - Sax

Smokin Joe & The Night Crawlers spiller dampende, rå Texas Rock med sanger av The Fabulous Thunderbirds, Stevie Ray Vaughan, Kenny Wayne Shepherd og Dave Edmunds. "An evening with Smokin Joe and his cats will make you shiver and shake like you never experienced before"!!

 

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 21. aug. 2019 Stacie Collins

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Stacie Collins - vocals and harmonica
 • Al Collins - bass
 • Jon Sudbury - gitar
 • Ola Göransson - trommer

STACIE COLLINS (USA)

Endelig tilbake igjen....

Direkte fra Nashville, Tennessee har Stacie Collins annonsert andre del av hennes “LIVE WIRE 2019″-turné, som blant annet tar henne tilbake til et av hennes favorittsteder å opptre i verden…Norge!

Sammen med bandet hennes The AL-Mighty 3 (ektemann, medskribent og bassist Al Collins, gitarist Jon Sudbury og trommis Ola Göransson) har Collins regjert på scenen over hele Europa det siste tiåret. Med en sterk honky-tonk sound og et forrykende show etterlater hun et overbegeistret publikum som sjeldent har opplevd makan til dame. Det spiller ingen rolle om det er fra en scene eller på toppen av en bar, Stacie spiller munnspill som en villkvinne og synger av full hals, og beviser samtidig at hun ikke er en typisk “chick singer”.

På denne turneen gir hun publikum alle fan-favorittene mikset med låter fra hennes etterlengtede nye album (som slippes i september). Med en stemme som er både røff og myk, og sanger som matcher det, kan man trygt si at Stacie Collins og The AL-Mighty 3 kommer til å gi dere et show dere sent vil glemme!

Hun beskrives best slik,"Dynamitt"! Makan til energisk dame på scenen skal du lete lenge etter. Her snakker vi en dame som mikser country og blues med en god dose Southern rock. Bandet er alle arrangørers drøm. Stacie Collins lager elleville show og publikum elsker henne. De har spilt på alt av rock,blues og country festivaler / klubber i Europa. En artist du bare må oppleve.

Stacie er født i Muskogee og Bakersfield-løftet er en stamtavle som de fleste lokale sangere ville drepe for. Ikke bare lever Stacie Collins opp til arven, hun overskrider den med en unik sound som blander Roadhouse Rock-n-Roll, Chicago Blues og Honky - Tonk-Twang.

Etter å ha funnet en livsstil hun elsket dro Stacie Collins til Nashville. Hun ankom Nashville i 2001 med lite penger, ingen bopel og arbeidsledig. Det tok noen måneder å bosette seg i Nashville, men etter å ha vært mye på byens musikkscener, fikk hun raskt et rykte som en ung, fremadstormende og dyktig dame. 

I begynnelsen av oktober 2001 utga hun sin egen selvtitulerte CD. Den klatret raskt på Americana listene og fikk mye oppmerksomhet over hele verden. 

Den første av mange europeiske turneer fulgte. Med en stadig voksende tilhengerskare ble det klart at Stacie hadde rørt en nerve hos det europeiske Country publikummet. Men det store gjennombruddet kom da Stacy Collins startet samarbeidet med Dan Baird, tidligere vokalist i The Georgia Satellites, nå produsent. Baird og Collins gik i studio med et knalltøft band. Resultatet ble en ti-sangers Southern Rockin 'Twang Bangin' Blues plate med tittelen The Lucky Spot. Plata kom i 2007 og er oppkalt etter en gammel honky-tonk i Bakersfield der Stacie vokste opp. 

Med sine energiske show, Chicago Blues flavored munnspill og rå lyd, er Stacie Collins fremst i en sjanger med svært få kvinner. Kombiner det med hennes whiskey gjennomvåte vokal og sandete låtskriving og du har en selvsikker brann oppskrift på „Kick-Ass“. Det kan være vanskelig å sette Collins i en musikalsk boks da hennes påvirkning løpe langt og dypt. Den eneste beskrivelsen som fungerer er Roadhouse Rock-n-Roll, Chicago Blues og Honky - Tonk-Twang.

www.staciecollins.com

“Proof a lady excelling in a mans world”

— Classic Rock magazine

Sporting a slam-bang rock ‘n’ roll band and a hard-core honky- tonk wail, Stacie Collins pushes the boundaries of rock, blues and country. A singer-songwriter and a bad-ass harmonica player in the style of Chicago Blues greats Little Walter and James Cotton, Collins has garnered a reputation for her high energy shows, diverse songwriting and unlike most chick-singers, they are not all about love and heartbreak. 

Based in Nashville, TN, Stacie is a road warrior having performed countless shows in the USA and Europe over the past few years and has even spawned a Japanese “Stacie Collins” tribute band. In addition to touring, Collins, along with her writing partner, husband, band mate Al Collins (Jason & The Scorchers) have written, recorded and released five records on her own label. 

Had her records been released twenty or thirty years ago, they would have sounded as natural on ’70s FM radio alongside ZZ Top and The Rolling Stones as they do next to contemporary rockers like the Drive-By Truckers or Blackberry Smoke.

Sjekk ut Stacie Collins her på Youtube :

https://www.youtube.com/watch?v=33jI4FGZdCY&list=RD33jI4FGZdCY&start_radio=1&t=90

https://www.youtube.com/watch?v=bG1PlLLv234&list=RD33jI4FGZdCY&index=2

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 14. aug. 2019 Rått og Råde

Rått & Råde

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kjetil Galta: munnspill
 • Arild Netteland: trommer
 • Tor Inge Øgreid: bass/ kor
 • Per Riis: gitar/vokal
 • Ketil Hatleskog: gitar

OBS - ENDRING I PROGRAMMET - ONSDAG 14 AUGUST:

Av ulike grunner går dessverre "Trainman Blues" fra Danmmark ut. Vi håper å få se dem her hos oss ved en senere anledning.

På veldig kort varsel har vi vært så heldige å få tak i Rått og Råde.

Det betyr også at prisen blir endret til 150 kr / 100 kr for medlemmer.

Vi ønsker velkommen til en Blues kveld med Rått og Råde, et bluesband fra Stavanger som har spilt sammen i mer enn 25 år. Dette bandet trenger ikke noen nærmere presentasjon, annet enn at det er et veldig,veldig godt liveband. De har spilt hos oss flere ganger, sist var i 2018.

Besetningen er den samme i dag som på begynnelsen av 80-tallet med unntak av gitarist Ketil Hatleskog som er nytt medlem fra 2008. Dette er en av de virkelig populære gjengangerne hos oss. Denne kvelden står de igjen på scenen på Sandnes Brygge. 

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 12. juni 2019 Madlaveien

Madlaveien

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Jon Dagsland (vokal)
 • Gunnar Tønnessen (gitar)
 • Erik Pedersen (piano/orgel)
 • Tor Inge Øgreid (bass)
 • Arild Netteland (trommer)
 • Inge Kyllingstad (perkusjon)
 • Torstein Plener (trompet)
 • Stein Morten Bjelland
 • (trompet)
 • Terje Knutsen (trombone)
 • Steinar Knutsen (trombone)

Madlaveien er et Stavangerbasert band som har sitt musikalske tyngdepunkt i 70-årenes USA. Bandet startet i 1979 ,og hadde særlig høy aktivitet i 1982 til 1984 da gruppen gjestet de fleste konsert- og studentlokaler i Sør-Norge . Etter noen års pause fant Madlaveien sammen igjen i 2003 og låter i dag bedre enn noen gang. Det var i Madlaveien Sigvart Dagsland startet sin karriere. Da vikarierte Sigvart for broren Jon , som er både opprinnelig og nåværende vokalist. Noen sier at Jon er vel så god, og mye mer rocka! Senere har det utviklet seg til et drivende rockeband med full blås. Disse veteranene byr på drivende musikk av ypperste klasse. Påvirkningen fra band som Chicago og Blood, Sweat & Tears og andre artister i grenselandet mellom rockn roll, soul, rythmn blues og jazz er tydelig, og Madlaveien har evnet å ta opp i seg denne påvirkningen og samtidig gi musikken et personlig uttrykk. Gode vokalprestasjoner, fire groovy messingblåsere og den umisskjennelige gurglende lyden av Hammond B3-orgel har blitt Madlaveiens klareste karakteristika. Et annet trekk ved Madlaveien er fleksibilitet. Bandet har på samme uke evnet å trekke fulle hus til intimkonsert den ene kvelden, mens dansegulvet kvelden etterpå koker av folk.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)