Historikk

Ons. 06. sep. 2006 Jam Session m/Siw line

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

JAM med Siw Line

Sandnes Bluesklubb inviterer til JAM Session med Siw Line Green som konsertmester. Hun har med seg de like kjente musikerne Oddvar 'Sol' Solheim, på gitarer, Thomas Ognedal Matre på bass og Torstein Kyllevik på trommer. Dette borger for kvalitet og spilleglede i kompet.

Her har altså DU anledning til å få spille med noen av de beste musikerne i sin genre!! Det er bare å ta med seg instrumentet sitt og komme. Gi beskjed til klubbens folk i døra så sørger vi for at du kommer på scenen og kan kose deg sammen med oss.

Bandmedlemmer:
Siw Line Green - vokal og gitar
Oddvar 'Sol' Solheim - gitarer
Thomas Ognedal Matre - bass
Torstein Kyllevik - trommer
DU!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 03. juni 2006 Bald 'n' Delicious

Bald_N_Delicius_.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bald 'n' Delicious

Bald 'n' Delicious ble grunnlagt i 1986. Etter at bandet begynte å "herje" rundt om på spillestedene i 1987 ble bandet fort regnet som et av de mest energiske og rotekte blues-gruppene i landet. I hjemlige trakter har bandet for lengst fått kultstatus og har en stor skare av trofaste tilhengere.
Musikken er hovedsakelig Chicago-blues, men et og annet Texas-riff dukker også opp. Viktige inspirasjonskilder er: Willie Dixon, Freddie King, BB King, og Howlin' wolf, for å nevne noen få.
Navnet skjemmer som kjent ingen, og dette bandet har et usedvanlig velvalgt sådan. Det henspeiler selvsagt på Vokalist Arne Rostad og Munnspiller John Josefsens sommerlige hårfrisyrer. Bald 'n' Delicious består da heller ikke av nybegynnere; gjennomsnittsalderen ligger etterhvert godt over komfirmasjonsalder.

Litt om medlemmene i gruppa:

Vokalist Arne Rostad har en stemme som kan få de fleste blues og rockesangere her på berget til å ønske at de aldri skulle ha sluttet i sølvguttene.

Gitarist Oddvar Solheim blir regnet som en av de ypperste bluesmusikerne i landet, og leverer et gitarspill med en følelse og nerve som en skal lete lenge for å finne maken til.

John Th. Josefsen, som spiller munnspill, gjør dette med så stor og energi og innlevelse at hans opptredener blir regnet som store kulturbegivenheter.

Når denne blandingen så blir supplert med et saftig komp, levert av Bassist Thomas Ognedal Matre og Trommeslager Göran Hellstrand, er det få som klarer å la være å bli revet med av gruppas musikalske driv og (fortrinnsvis musikalske) tyngde.

Med andre ord, en rå og svett blueskveld på Sandnes Bluesklubb.

Bandmedlemmer:
Arne Rostad - vokal
John Josefsen - munnspill
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Thomas Ognedal Matre - bass
Göran Hellstrand - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 31. mai 2006 Jam Session

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 24. mai 2006 Sensational Bluesband

Sensational Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bandet ble startet i 1997 av Arne Kolstad, som mente tiden var inne for å forene de gode blueskreftene som befinner seg i Rogaland! Besetningen har variert litt disse årene, men besetningen som er i dag har spilt sammen i de siste 4 årene. Bandet har spilt jevnt og trutt på bluesklubber og utesteder, når vi har greid å samle alle.

Besetningen:
Svein Ole ?Elvis? Fjelde, Vokal (hard Luck BluesBand/Rattle Snakin Daddies)
Oddvar ?Sol? Solheim, Gitar (Hard Luck BluesBand/Rattle Snakin` Daddies, Hipshakers)
Roald Brekke, Bass (Eric ?Slim? Zahl & The South West Swingers, Zydeco Supply, Stavanger BluesBand)
Atle Helland Strøm, Trommer (Eric ?Slim? Zahl & The South West Swingers, Hard Luck BluesBand, Stavanger BluesBand)
Jarle ?Charlie? Børresen, Piano/Orgel (Banden, Dickensbandet)
Arne Kolstad, Trombone (Midnight Ramblers, Rub a Dubs, Stavanger BluesBand)
Gisle Myklebust, Saxofon (Stavanger BluesBand)
Per Lund, Trompet (Southwest jazzensamble)

Bandet leverer full trøkk hele tiden. The Sensational er inspirert av alle de gode Chicagoblues artistene som finnes.

Bandmedlemmer:
Svein Ole ?Elvis? Fjelde - vokal
Oddvar ?Sol? Solheim - gitar
Roald Brekke - bass
Atle Helland Strøm - trommer
Jarle ?Charlie? Børresen - tangenter
Arne Kolstad - trombone
Gisle Myklebust - saxofon
Per Lund - trompet

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. mai 2006 Nobody's Business Bluesband

Nobodys_Business_Blues_Band.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Dette bandet har i dag en solid posisjon som et av Vestlandets mest populære og hardtslående bluesband. Med Bergen som base turnerer bandet andre deler av landet med stor suksess. Kritikkene de får er gjennomgående kjempebra!

Konsertene inneholder en blanding av eget stoff og spesielt utvalgte gromlåter av 'andre store stjerner'. Det legges stor vekt på at musikken skal kunne nytes fra konsertstolen så vel som fra dansegulvet.

Med saftige trommer, brusende orgel, spenstig bass, ektefølt bluesgitar, og en tysk/engelsk kraftvokalist har bandet utviklet sin spesielle sound. Nobody`s Business har to CD-utgivelser bak seg: 'Live' 94 , og 'Blue shoe' 2001.

Bandmedlemmer:
Oliver Weers, vokal
Harry Finseth, orgel/piano
Helge Nistad, gitar
Kjetil Huus, bass
Bjørn Moe, trommer

Bandets hjemmeside:
http://www.nobodysbusiness.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)