Historikk

Lør. 11. feb. 2006 Engen`s Gledeshus

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vel blåst jul og Godt Nytt År kjære bluesvenn!
Innkalling til årsmøte for 2005.

Årsmøtet avholdes derfor lørdag 11. februar Kl.18.00 på Hotell Residence , nærmere bestemt på Chili.

Sakslisten er:

1. Åpning
2. Godkjenning av innkalling
3. Valg av møteleder og referent, samt to personer til å underskrive møteprotokollen
4. Styrets beretning for 2005 (vedlagt)
5. Gjennomgang av Regnskap (deles ut på årsmøtet)
6. Vedta neste års (2007) medlemskontingent.
7. Innkomne forslag. (Vedtektene finner du på www.sandnes-blues.org)
8. Handlingsplan for 2006 (vedlagt)
9. Godkjenning av budsjett for 2006
10. Valg.
11. Avslutning

Forslag til medlemskontingent:

Styret foreslår å beholde årskontingent på kr 275,- Kostnaden for Bluesnews har steget med noen kroner , men økningen er ikke større enn at vi kan beholde samme kontingent Endres klubbens utgifter ytterliggere, må medlemskontingenten økes tilsvarende for 2007 .

Vi har i året som gikk fortsatt med ukentlig E-post til de av dere som vi har E-post adresse til. Dessverre er det ikke alle som har mulighet til å motta E-post eller som ikke har gitt oss adressen sin. Det siste er veldig enkelt å gjøre noe med. Fyll inn riktig informasjon på det vedlagte medlemsskjemaet (ikke glem å betal medlemsskapet samtidig) og send eller lever det til dørvakten på onsdagen, så vil du regelmessig motta informasjon om hva som skjer i klubben samt annet stoff som kan ha interesse. Det forplikter ingen ting.

Har du saker til årsmøtet så gi oss tilbakemelding innen onsdag 01.februar. Dette kan du enten gjøre via E-post post@sandnes-blues.org eller levere en lapp til dørvakten på onsdagene.

Så litt tilbake til medlemskontingenten. Som du ser av vedlagte giro, så er kontingenten den samme som i fjor. Styret mener at dette er svært rimelig, når du ser på alle fordelene. Inntil 5 nummer av BluesNews i året samt egne priser på konsertene våre (og alle andre klubber i Norge, tilknyttet Norsk Blues Union) samt tilgang på andre av klubbens aktiviteter. Så, ikke la medlemskortet ligge igjen hjemme neste gang du skal i banken eller posten. Få det betalt først av alt. Du kan også ta det med deg og betale i døren på onsdagene.

Husk å vis frem dit gyldige medlemskort når du vil inn på konsertene.

Vi minner også om at bluespriser gjelder på noen av varene vi kjøper på klubbkveldene, samt dypt blå bluespriser frem til klokken 20:55.Dette gjelder kaffi, pils og husets cognac med en kopp kaffi.
Vi forventer at årsmøtet er ferdig innen klokken 20:00, hvor dørene åpnes for øvrig publikum.

På programmet står ”Gunnar Engen`s Glædeshus”.

De medlemmene som har deltatt på årsmøtet har GRATIS inngang denne kvelden.

Til slutt, vil vi i styret få ønske alle våre medlemmer (og andre blues-entusiaster) et riktig Godt Nytt År, med mange hyggelige onsdagskvelder fremover.

Sandnes 05.01.06

Styret for Sandnes Bluesklubb.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 08. feb. 2006 Konrad Kröll

Konrad Kröll

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Konrad Kröll

Denne gjengen har stilt på de to siste JAMene og gjort seg bemerket med meget lytteverdig musikk. Når de nå stiller opp for å gi oss en hel kveld blir det nok minst like bra. I tillegg kommer vel du også innom for å ta en titt? Det håper vi så vi får en kosekveld å leve lenge på!

Bandmedlemmer:
Svein Hestad - gitar
Jens Laland - mikrofon-fører
Arne Hanson - gitar
Torstein Kyllevik - trommer
Egil Karlsen - bass

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 01. feb. 2006 Good Time Charlie

Good Time Charlie

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et av de eldste og mest samspilte bluesband vi har her i landet. Disse gutta spiller forrykende friskt og herlig!! Anbefales varmt! Som de selv skriver i sin pressemelding:

"Sånn var det, og sånn er det ? for det står ikke til å nekte at GOOD TIME CHARLIE spilte en hovedrolle,både som inspirasjon og formidabel påvirkningskraft på musikere, klubber og foreninger i hele det indre nettverk av blues-Norge, lenge før noe slikt som Norsk bluesunion så dagens lys.

De har medvirket sterkt til at 90-tallets norske bluesband satte seg høye kunstneriske mål. GTC (?den norske autentiske bluesens gudfedre) har hele tiden vært et hardt arbeidende turnband (jo hardere, desto bedre) som ved overlevelse gjennom troskap mot tradisjon og høy stilsans, har levd opp til selve spirit?en i musikken.

Gjennom hele 80- og 90-tallet fungerte de som en bluesskole for andre band og unge, håpefulle musikere. Stilbevisstheten har vært kjennemerke både for bandet som helhet og de enkelte medlemmene.

Medlemmer som har gått videre til andre grupper har bragt GTC-innstillingen med seg. Deres bunnsolide komp, sikre groove og gjennomførte stil har utløst hemningsløst skryt fra bluesstorheter som de har vært backingband for: LOWELL FULSON, HUBERT SUMLIN, JAMES COTTON, PINETOP PERKINS og JIMMY DAWKINS.

Hvorfor imponerer GOOD TIME CHARLIE legendene? Fordi denne gjengen føler seg like hjemme i de råe bluestonene som ble frembragt i Sun studio i Memphis, som i den tunge Chess-bluesen i Chicago, den dype New Orleans-funken fra 60-tallet, den ladede stemningen fra Louisianas bayou-musikk, shuffle-taktene i Texas R&B eller Californias West coast cool Blues!

Etter over 20 år på veien og 11 år etter kultutgivelsen av debut-Cden Coming Down With the Blues drønner beat?et videre. 2004 utgaven av GTC kan best beskrives som et elektrisk juke joint-band, som mikser 50-talls R&B og svart rock and roll.

GTC sin siste CD It's Alright får svært gode kritikker fra landets ledende musikkpresse. It's Alright inneholder veldreide originallåter sammen med obskure, men like fullt klassiske blueslåter med mye klagende munnspill og frekke gitar-licks."

Kall det party rockin' rhythm & blues, bayou beat eller twang soul. Kall det blues med sjelfylt beat og rock 'n' soul. Dette er Good Time Charlie musikk.

http://www.goodtimecharlie.no/

Bandmedlemmer:
Arle Hjelmeland - vokal, munnspill
Steinar Karlsen - gitar
Øystein Lydvo - kontrabass
Per Fredriksen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. jan. 2006 Diz 'Honeybear' Watson

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Diz 'Honeybear' Watson
Diz Watson, boogie woogie kongen som er født i Sør-Afrika, kommer til Sandnes Bluesklubb. Fra 12 års alderen har 'Honeybear' hatt England som sitt hjemland. Imidlertid må man til New Orleans for å finne de musikalske hjemtrakter som ligger Diz Watsons hjerte nærmest.
Diz's hovedpåvirkning er som nevnt New Orleans gumbo stil, rhythm and blues, rock and roll og boogie woogie. Denne miksen av stilarter nådde sin høyde i slutten av førtiårene og tidlig femtitall med musikere som Fats Domino, Huey 'Piano' Smith til mer nålevende artister som Dr. John, James Booker and Professor Longhair.

Når nå denne legenden entrer scenen hos Sandnes Bluesklubb, vil vi garantert få høre boogie-woogie blues fremført av en av de beste pianister bluesen har å skilte med i Europa. Sist han var her ga han oss virkelig en hyggekveld av de sjeldne!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. jan. 2006 Grenseveien Bluesband

Grenseveien Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

PÅ GRUNN AV UFORUTSETTE OMSTENDIGHETER GÅR DEN ANNONSERTE KONSERTEN MED GOODTIME CHARLIE UT!
Som erstatning har vi på uhyre kort varsel fått inn Grensevegen Bluesband som har spilt hos oss flere ganger tidligere. De er et lokalt band fra Grensevegen på Kverneland. De har vist en fin stigning i repertoîr og bluesfølelse siden de spilte hos oss første gang i 1997.

Vi har hatt dem på besøk flere ganger siden og kan bare bekrefte ordtaket: "God vin (og blueselskere) blir bare bedre med årene."

Bandet har med varierende besetning eksistert siden 1997. Grensevegen Bluesband spiller 60- talls blues og er inspirert av bl. a. Freddi King og Muddy Waters. Bandet prøver å øve på tirsdager i Grensevegen på Orstad. Da er det boller og blues til sene kvelden.

Bandmedlemmer:
Dag Starrfelt, Tangenter
John Folkvord, Bass
Njål Møller, Gitar, Vokal
Asbjørn Moe, Trommer
Tor Harald Lunde, Vokal, Gitar, Harpe

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)