Historikk

Ons. 15. sep. 2004 Mad & Hungry

Mad & Hungry

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Mad & Hungry - i bluesens tjeneste
Prosjektet Mad&Hungry er et musikalsk samarbeid mellom blueslegenden John Magnar Bernes og gitarfantomet Mads Eriksen startet i 2000 og fra tid til annen turnerer både inn- og utland med. John Magnar Bernes - bedre kjent som Hungry John - har viet sitt liv til bluesen. Siden midten av 60-tallet har han reist land og strand rundt for å spre sitt "blåtonebudskap", alltid våken for nye impulser og stilretninger innen blues. Han er en av de virkelig store sliterene i norsk musikkliv, en veteran som nyter respekt langt utover landegrensene for sin livslange, lidenskapelige innsats for musikken som ligger hans hjerte nærmest - blues.

Eriksen er heller ingen smågutt i den musikalske verden. Han startet sin solokarriere som gitarist og komponist i 1988. Hans andre album ble kåret til "Album of the Month" i "guitar for the Practicing Musician" - den gang det største gitarmagasinet i Amerika. Mad&Hungry spiller en blanding av Hungry John sine blueslåter, Mads Eriksen sine instrumentallåter samt en god del blues- og rock-klassikere. På menyen står rockete saker, Chicago boogie, sensuell shuffle, forrykende rhythm 'n rock og selvsagt en og annen dryppende ballade som gir selv den mest edruelige lytter svikt i knærne.

Bandmedlemmer:
Mads Eriksen - gitar
John Magnar 'Hungry John' Bernes - vokal, munnspill
Frank Hovland - bass
Zsolt Meszaros - trommer
Bandets hjemmeside
mangler info

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 08. sep. 2004 The Original Contemporaries

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Inge Info.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 01. sep. 2004 The Sensational Blues Band

Sensational Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

The Sensational Blues Band

The Sensational Blues Band er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren. Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære.

De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom. Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen - enten sammen eller hver for seg - vet at de ikke blir skuffet!

Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske! Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...

Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - vokal
Jarle 'Charlie' Børresen - orgel
Oddvar 'Sol' Solheim - gitarer
Roald Brekke - bass
Atle H Strøm - trommer
Arne Kolstad - trombone
Per Lund - trompet
Glenn Brun Henriksen - saksofon

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. aug. 2004 Sick 'n Blues

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Sick'n Blues (Sverige)

Sick'n Blues fra Sverige har siden 1995 spilt blues til publikums store glede. De begynte med Chicago-blues men har etterhvert funnet sin egen stil med et litt lettere, luftigere og hetere uttrykk som fungerer veldig bra på tradisjonelle pubber og bluesklubber.
Medlemmene har 20 til 30 års erfaring fra musikklivet og har vært innom det meste av musikkstiler. Men nå er det kun blues som teller!

Bandmedlemmer:
Lasse Roselius - vokal, gitar
Lasse Wirström - munnspill, gitar, vokal
Mabbe Andersson - bass
Göran Persson - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. aug. 2004 Tubesnakes

Tubesnakes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Tubesnakes - powerblues fra Stord!
På midten av 80-tallet satset TUBESNAKES på den trio baserte, litt 'rå' stilen med tunge pulserende trommer, en dyp, sterk bass som flytter fjell, en saftig, akkord-basert gitar og en sterk, følelsesladet vokal. Virkelig et oppsett som får deg til å glemme at det faktisk bare er en trio som står på scenen….

Siden den gang har store bluesinspirasjoner som Albert King, Otis Rush, Dick Dale, Buddy Guy + en rekke andre ”standard”-helter som Hendrix, Vaughan og Clapton satt sine spor på musikken til TUBESNAKES.
Bandet har gjennom årene hatt utallige jobber, hovedsakelig i sørlige deler av landet. Spillestedene har variert fra små Blues/Jazz klubber til store festivaler som Notodden Bluesfestival og Sykkelbluesen i Sandnes. TUBESNAKES har blant annet delt scene med band som: The Jeff Healey Band, Omar & The Howlers, Deborah Coleman, Vidar Busk + flere andre norske og utenlandske artister. Dette er et live band av høy kvalitet, som absolutt begynner å få et skikkelig fotfeste i bluesmiljøet. Bandet har også fått gode kontakter og avtaler, så til høsten 2001 går turen til USA for innspilling og konserter.

Høsten '98 ble bandets første CD presentert, og den ble godt mottatt av publikum. Mange har hørt låter fra denne over eteren på både landsdekkende(og regionale) radiokanaler.

Tubesnakes' andre CD Texas Minded ble sluppet i 2002, og oppturene har stått i kø for disse fire blues-rockerne fra vestlandet. Plata som delvis ble innspilt i Austin, Texas har fått meget gode kritikker både av bluesfolket og musikkelskere flest. Texas Minded distribueres av Musikkoperatørene (Sonor). I tillegg har spillejobbene nærmest stått i kø det siste året, og bandet har fartet land og strand med sin hardtslående Texas-inspirerte bluesrock med Britiske undertoner. Skaren av innbitte Tubesnakes-fans blir bare større og større.

Bandmedlemmer:
Lars O. Vad - gitar
Johnny Stensletten - bass
Per Inge Stensletten - trommer
Per Kenneth Hauan - tangenter
Bandets hjemmeside:
http://www.tubesnakes.com/
Powerblues fra Stord!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)