Historikk

Ons. 10. mars 2004 George Kilby jr

George Kilby jr

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

George Kilby Jr (US)

En virkelig godbit denne gangen! George Kilby Jr har spilt med Pinetop Perkins i mer enn ti år.

Bandmedlemmer:
George Kilby Jr - gitar

http://www.georgekilbyjr.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 03. mars 2004 Steel 'n' Pole

Steel_n_Pole.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Steel 'n Pole: spilleglede og humør!
Steel 'n Pole er en spennende duo fra distriktet vårt som ikke bare spiller bra og lager show på scenen; de driver også et publikumsfrieri som dommerne i IDOL-juryen hadde falt pladask for!

"Vår egen" munnspillende kunstner John Th Josefsen har et kroppsspråk på scenen som går langt utenpå de fleste og spiller med en slik innlevelse at det går kaldt nedover ryggen på tilhørerne. Og hvilket sjarmerende smil og vinnende vesen den mannen har!

Bjarte Edland kan best beskrives som et enmannsorkester der han sitter med gitaren i fanget, trommene ved føttene og mikrofonen foran leppene. Alle som har hørt det vet at det går veldig godt an! Bjarte har talent for å gjøre alt dette!

Det kan kanskje virke litt utrolig at en duo består av munnspill, gitar, trommer og sang, men disse karene fikser det så det holder! Og de er ikke fremmede for å ta et ønske fra publikum - bare det er blues. Og humoren sitter i høysetet!

Bandmedlemmer:
Bjarte Edland - gitar, trommer, vokal
John Th Josefsen - munnspill

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. feb. 2004 Hall, OnePedersen & Johansen

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Hall, OnePedersen & Johansen

På Chili vil denne fantastiske trioen spille alt hva remmer og tøy kan holde. Repertoiret vil bestå av mange kjente og nye låter. Fra før av har disse menneskene spilt med folk som AHA, DDE, Rhinos, Tramps, Modesty Blaise og mange, mange fler.
Jonathan Hall ble født i Kentucky for mange år siden. Han har spilt og trallet hele sitt liv. En stund bodde han i Irland. Der spilte han og trallet med mange kjente artister.

Eivin One Pedersen ble født i Stavanger for mange år siden. Han har spilt og trallet hele sitt liv. Han har spilt med mange kjente artister.

Pete Johansen ble født i Sandnes for mange år siden. Han har spilt og trallet hele sitt liv. Han har også spilt med mange kjente artister.

Bandmedlemmer:
Jonathan Hall - vokal, gitar
'Pete' Johansen - fele, vokal
Eivin One Pedersen - tangenter

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. feb. 2004 Daumann

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Daumann (Tor Einar Jacobsen)

Denne nestoren i Kristiansands bluesmiljø, trenger egentlig ingen presentasjon. Hans kunnskap og historierike bakgrunn i blues-musikken gjør ham til en svært interessant person å oppleve. Som støttespillere har han med seg Oddvar 'Sol' Solheim på gitar, Atle Strøm på trommer og Jan Erik Moen på bass noe som skulle borge for en stor blues-opplevelse denne onsdagen.
Absolutt verdt å få med seg!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 11. feb. 2004 Jam Session

JAM Session m/ John

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

JAM Session m/ John
Ta med instrument eller stemme og bli med!

Nok en gang inviterer vi til JAM Session på Sandnes bluesklubb. Denne gangen er det John Th Josefsen som er konsertmester, og alle som har lyst til å spille eller synge eller bare stå på scenen og ta seg godt ut må snakke med John først. Så organiserer han det hele.

John synes det hadde vært veldig kjekt å også få med folk med utradisjonelle instrumenter som ikke er typiske blues-instrumenter. Så ta med det instrumentet du har og kom og spill.

Vi håper at mange musikere vil komme og bli med å spille.

Basis kompet i jammen blir:
John Josefsen: munnspill
Knut Sellevold: piano
Roald Brekke: bass
Bjarte Edland, gitar
Göran Hellstrand: trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)