Historikk

Ons. 04. feb. 2004 J. B. & the Delta Blues

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ingen Info.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. jan. 2004 Halles Helter

Halles Helter

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et lokalt band hvor medlemmene har bakgrunn fra band som Bernad Jenkins, Nurk Twins, Smalhans, Stavangerensemblet, The September When, Bror te Larsen Band, Modesty Blaise, Rabalder, Pocket Corner og andre. Musikerne har vært en del av vårt lokale rock-, rhythm & bluesmiljø i adskillige år, og har alle sammen vært med på å farge vårt lokale musikkuttrykk.
Bandet Halles helter består med andre ord av en god gjeng lokale helter som har hatt, og har, stor betydning for det vi ser på som 'vår egen musikk'. I denne sammenhengen spiller de coverlåter i egen innpakning og med sin særegne stil - med overraskelser for oss musikkvante!
Bandmedlemmer:
• Magnar " Magga " Fyllingen - sang, gitar
• Stene Osmundsen - trommer
• Øystein Eldøy - bass, sang
• Harald Halle- gitar, sang
• Odd Stangeland - gitar, munnspill, sang

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. jan. 2004 Crazy Joe R&B Band

Crazy Joe R & B Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Crazy Joe R&B band er et seks-manns Rhythm & Blues band fra Stavanger.
Bandet har sitt særpreg i rå og hardtsvingende musikk, (som får godfoten til å trå litt ekstra..) og får inspirasjon fra bluesartister som f.eks. The Blues Band, Blues Brothers, Eric Clapton, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Johnny Winter med flere - såvel som eldre bluesformer - helt tilbake til Robert Johnsen.
Bandet som har bestått i vel 17 år, 11 år med samme besetning, spiller musikk som sørger for kjempestemning og trengsel på dansegulvet.

Bandmedlemmer:
Kenn Hopen, vokal/munnspill
Dag Svendsen, Bass
Clive Skeggs, Gitar
Hallgeir Bjerke, Gitar
Åge Thorsen, Trommer
Anders Midthun, Tangentinstrumenter

Booking:
Kenn Hopen: Tlf: 51 86 09 64 /915 96 763
E-mail: kenn@crazyjoe.info
eller Clive Skeggs Tlf: 51 68 90 69 /975 35 827
E-mail: clive@crazyjoe.info

http://www.crazyjoe.info/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. jan. 2004 Banden

Banden

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

BANDEN er en gjeng rutinerte musikere fra Sandnes og distriktet rundt som hver for seg har spilt i flere forskjellige band de siste 20 årene. Mye arbeid er lagt ned i repertoaret for å vise bredden i bluesen, fra Chicago til New Orleans, med låter fra artister som Buddy Guy, T Bone Walker, Howlin' Wolf og Bobby King.

BANDEN kombinerer det coole & troverdige med det presise & uanstrengte.

Lasse ga i 2002 ut egen CD ?Flagg Ut?. Det vil være mulig for våre gjester å kjøpe dette albumet på konserten. Noen av tekstene fremføres til og med på ?Sandnesisk?.
Charlie'en har spilt med så mange at vi kun kan nevne Veslefrikk og Englakoret her. Pluss en aldeles fenomenal hammond-solo på Hard Luck Blues Bands første plate. Og så mye, mye mer...
Halvard har vært Bandens solide grunnfjell helt siden de ble sluppet fri. Og det sammen med:
Torstein Kyllevik på trommer.Han har spilt med ulike lokale band siden ungdomsskolen og fikk antakelig sin interesse for slagverk da han på konfirmantweekend på Vier, en gang på 70-tallet, kastet alle grytelokkene ned trappene kl 0200 om natten.

medlemmene er:
Lasse Berheim - Gitar/Vikal
Jarle 'Charlie' Børresen - Tangenter
Kjetil Vagle, Gitar.
Spiller i Midnight Ramblers.
Halvard Josefsen, Bass
Torstein Kyllevik på trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. jan. 2004 The Blue Devils

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Blue Devils

Bjørn "Hurricane" Hansen startet bluesbandet Blue Devils for få år siden. Da de mistet bassisten sin, fikk de ved en tilfeldighet kontakt med Maury "Hooter" Saslaff, som glatt gikk inn i dobbeltrollen som bassist og bookingansvarlig for om lag halvannet år siden. "Hooter" har tidligere spilt med blant andre Big Jack Jones, og er dermed ingen smågutt i bluesmiljøet.
Bandet spilte på Notodden Bluesfestival sist år, og deres første CD er nå ute. De er også det bluesbandet i Norge som har aller flest spillejobber for tida, med engasjementer i hele Norden.
Selv etter at Bjørn "Hurricane" er blitt erstattet av Daniel Eriksen, merker en tydelig i Blue Devils repertoar at Stevie Ray Vaughan er et av de store forbildene. Andre vi antakelig får høre sanger av på onsdag, er Buddy Guy, Howlin' Wolf, Albert King og Neil Young. I tillegg har bandet noen egne, originale sanger; som vi antar blir dratt frem.

Blue Devils kan spille og de kan Texas-blues. Daniel Eriksen er et råskinn på gitar; og har etter hvert blitt en anerkjent gitarist såvel i Norge som resten av Europa. Maury "Hooter" Saslaff er også en bassist av format, som setter sitt preg på bandet.

Konserten på onsdag blir antakelig som sist de besøkte Sandnes Bluesklubb; Fullt trøkk fra start til mål.

Bandmedlemmer:
Daniel Eriksen - gitar
Maury 'Hooter' Saslaff - bass
Tom 'dTrane' Thrane - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)