Historikk

Ons. 04. jan. 2006 Freestyle Picnic

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Freestyle Picnic

Dette bandet har valgt navnet Freestyle Picnic fordi de gjerne vil ha friheten til å spille uavhengig av båser. Derfor kan vi vente oss en kveld med musikalsk spennvidde fra country-blues til rock 'n roll med innslag av andre stilarter. Garantert en spennende aften.

Freestyle Picnic kommer fra Sandnes og de har spilt inn ett album - 'The Beginning' - som var ferdig i 2005. Smakebiter fra albumet kan hentes på bandets hjemmeside, hvor man også finner info om bandet.

Bandmedlemmer:
Asbjørn Enge Andersen - gitar, vokal
Carina Enge Andersen - trommer, vokal
Jarle Nygård - bass
Ole Jacob Ree - gitar, vokal

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. des. 2005 The Blue Chordettes

The Blue Chordettes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da bandet ble startet var ideen å framføre ukjente skatter fra etterkrigstidens svarte bluesartister, og å arrangere swing og jumpblues for et gitarband.

Gjennom konserter på klubber og festivaler i over ti år har bandet utviklet stilen preget av tett samspill mellom de to gitaristene, toppet av Morten Danielsens soulstemme. Morten står ikke tilbake for noen vokalister i landet innen sjangeren.

De siste åra har bandet brukt mye tid på å skrive sanget sjøl, og eget materiale utgjør nå en stor del av konsertene. Men fremdeles er det kjekt å framføre sanger av Otis Rush, Magic Sam, Ray Charles, Slim Harpo, Freddy King, Willie Dixon osv.

Bandmedlemmer:
Gorm Hågensen, Bass
Morten Danielsen, Vokal
Tore Haye, Gitar
Trond Bøe, Trommer
Øyvind Halvorsen, Gitar

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. des. 2005 Julejam med Sol

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

JAM m/Sol
Før vi inntar all den gode julematen er det kanskje en idé å jamme litt for å trimme sideflesket?

Vi er som kjent så heldige her i distriktet at vi har en mengde dyktige musikere, og disse stiller ofte og flittig opp for klubben og dere medlemmer og gir oss hyggelige opplevelser med svingende blues og rock. Også denne onsdagen stiller de og da synes vi at vi skal ta med oss familie, slekt og venner til bluesklubben og gi dem den oppmerksomheten de fortjener!

Denne gangen er det Oddvar 'Sol' Solheim som er konsertmester og alle vet at han kan dette. Han har med seg det nye bandet Konrad Kröll som består av:
Svein Hestad - gitar
Jens Laland - vokal
Arne Hanson - gitar
Torstein Kyllevik - trommer
Egil Karlsen - bass

Denne gjengen stilte på forrige JAM og gjorde seg godt bemerket med meget lytteverdig musikk. Og med Sol på laget blir det nok minst like bra denne gangen. I tillegg kommer vel du også med instrumentet ditt? Det håper vi så vi får en kosekveld å leve lenge på!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. des. 2005 Tre Strenge Menn og en Skarp Herre

Tre Strenge Menn og en Skarp Herre

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Tre Strenge Menn og en Skarp Herre

Tre Strenge Menn og en Skarp Herre er som navnet antyder en gitarbasert kvartett som i all hovedsak spiller akustisk. Akkurat denne kvelden er de forsterket med den glimrende tangentspilleren Charlie Børresen, kjent fra band som Veslefrikk og Englakoret. De kommer til å spille endel unplugged versjoner av tradisjonell akustisk blues, countryblues og kjente klassikere innen roots- og rock'n'rolltradisjonen. Kanskje får vi også høre noe fra Lasse Berheims eget norske repertoar om stemningen er der. Kjenner vi disse herrene rett får vi en meget trivelig kveld.

Bandmedlemmer:
Lasse Berheim - gitar, vokal
Kjetil Vagle - gitar
Hallvard Josefsen - bassgitar
Jarle 'Charlie' Børresen - tangenter
Torstein Kyllevik - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. nov. 2005 Stavanger Bluesband

Stavanger Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Stavanger Bluesband

Alle storbyer med respekt for seg selv har et glimrende bluesband. Så også med Stavanger! Og den gjengen som spiller består av musikere med så lang fartstid at de samlet strekker seg helt tilbake til røttene innen blues. Noe som gjenspeiler seg i musikken.

Her blir det alt fra fullt trøkk med full blåserekke og koring over en lav sko til mer lavmælte melodier som får den hardeste til å smelte og invitere sin bedre halvdel på gulvet for en "klinas". Så her er det bare å klemme til og ta turen til Sandnes Bluesklubb på Chili for en topp kveld!

Bandmedlemmer:
Trompet/Vokal: Preben Brun Henriksen
Gitar/vokal: "Togga" Gundersen
Bass/vokal: Roald Brekke
Piano/vokal: Reidar Larsen
Trommer: Atle Helland Strøm
Saxofon: Glenn Brun Henriksen
Trombone: Arne Kolstad
Saxofon: Gisle Myklebust

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)