Historikk

Ons. 17. mars 2004 Bald & Delicious

Bald_N_Delicius_.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bald 'n' Delicious

Bald 'n' Delicious ble grunnlagt i 1986. Etter at bandet begynte å "herje" rundt om på spillestedene i 1987 ble bandet fort regnet som et av de mest energiske og rotekte blues-gruppene i landet. I hjemlige trakter har bandet for lengst fått kultstatus og har en stor skare av trofaste tilhengere.
Musikken er hovedsakelig Chicago-blues, men et og annet Texas-riff dukker også opp. Viktige inspirasjonskilder er: Willie Dixon, Freddie King, BB King, og Howlin' wolf, for å nevne noen få.
Navnet skjemmer som kjent ingen, og dette bandet har et usedvanlig velvalgt sådan. Det henspeiler selvsagt på Vokalist Arne Rostad og Munnspiller John Josefsens sommerlige hårfrisyrer. Bald 'n' Delicious består da heller ikke av nybegynnere; gjennomsnittsalderen ligger etterhvert godt over komfirmasjonsalder.

Litt om medlemmene i gruppa:

Vokalist Arne Rostad har en stemme som kan få de fleste blues og rockesangere her på berget til å ønske at de aldri skulle ha sluttet i sølvguttene.

Gitarist Oddvar Solheim blir regnet som en av de ypperste bluesmusikerne i landet, og leverer et gitarspill med en følelse og nerve som en skal lete lenge for å finne maken til.

John Th. Josefsen, som spiller munnspill, gjør dette med så stor og energi og innlevelse at hans opptredener blir regnet som store kulturbegivenheter.

Når denne blandingen så blir supplert med et saftig komp, levert av Bassist Thomas Ognedal Matre og Trommeslager Göran Hellstrand, er det få som klarer å la være å bli revet med av gruppas musikalske driv og (fortrinnsvis musikalske) tyngde.

Med andre ord, en rå og svett blueskveld på Sandnes Bluesklubb.

Bandmedlemmer:
Arne Rostad - vokal
John Josefsen - munnspill
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Thomas Ognedal Matre - bass
Göran Hellstrand - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. mars 2004 George Kilby jr

George Kilby jr

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

George Kilby Jr (US)

En virkelig godbit denne gangen! George Kilby Jr har spilt med Pinetop Perkins i mer enn ti år.

Bandmedlemmer:
George Kilby Jr - gitar

http://www.georgekilbyjr.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 03. mars 2004 Steel 'n' Pole

Steel_n_Pole.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Steel 'n Pole: spilleglede og humør!
Steel 'n Pole er en spennende duo fra distriktet vårt som ikke bare spiller bra og lager show på scenen; de driver også et publikumsfrieri som dommerne i IDOL-juryen hadde falt pladask for!

"Vår egen" munnspillende kunstner John Th Josefsen har et kroppsspråk på scenen som går langt utenpå de fleste og spiller med en slik innlevelse at det går kaldt nedover ryggen på tilhørerne. Og hvilket sjarmerende smil og vinnende vesen den mannen har!

Bjarte Edland kan best beskrives som et enmannsorkester der han sitter med gitaren i fanget, trommene ved føttene og mikrofonen foran leppene. Alle som har hørt det vet at det går veldig godt an! Bjarte har talent for å gjøre alt dette!

Det kan kanskje virke litt utrolig at en duo består av munnspill, gitar, trommer og sang, men disse karene fikser det så det holder! Og de er ikke fremmede for å ta et ønske fra publikum - bare det er blues. Og humoren sitter i høysetet!

Bandmedlemmer:
Bjarte Edland - gitar, trommer, vokal
John Th Josefsen - munnspill

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. feb. 2004 Hall, OnePedersen & Johansen

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Hall, OnePedersen & Johansen

På Chili vil denne fantastiske trioen spille alt hva remmer og tøy kan holde. Repertoiret vil bestå av mange kjente og nye låter. Fra før av har disse menneskene spilt med folk som AHA, DDE, Rhinos, Tramps, Modesty Blaise og mange, mange fler.
Jonathan Hall ble født i Kentucky for mange år siden. Han har spilt og trallet hele sitt liv. En stund bodde han i Irland. Der spilte han og trallet med mange kjente artister.

Eivin One Pedersen ble født i Stavanger for mange år siden. Han har spilt og trallet hele sitt liv. Han har spilt med mange kjente artister.

Pete Johansen ble født i Sandnes for mange år siden. Han har spilt og trallet hele sitt liv. Han har også spilt med mange kjente artister.

Bandmedlemmer:
Jonathan Hall - vokal, gitar
'Pete' Johansen - fele, vokal
Eivin One Pedersen - tangenter

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. feb. 2004 Daumann

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Daumann (Tor Einar Jacobsen)

Denne nestoren i Kristiansands bluesmiljø, trenger egentlig ingen presentasjon. Hans kunnskap og historierike bakgrunn i blues-musikken gjør ham til en svært interessant person å oppleve. Som støttespillere har han med seg Oddvar 'Sol' Solheim på gitar, Atle Strøm på trommer og Jan Erik Moen på bass noe som skulle borge for en stor blues-opplevelse denne onsdagen.
Absolutt verdt å få med seg!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)