Historikk

Ons. 08. okt. 2003 Eric Moll

Eric Moll

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Erik Moll (USA)

Erik Moll - amerikansk-norsk singer/songwriter
Erik Moll er amerikansk-norsk singer-songwriter, inspirert av tradisjonsbaserte stilarter som Folk, Country, Blues, Swing, Gypsy, Tex-Mex, Calypso og Rock.

På 70-tallet spilte han i Norge med Bergens-bandet "Hole in the Wall" som kom ut med LP i 1972 (Sonet), så 4 år i California med "Happy Valley"/ "The Remnants", og tilbake i Norge med ny utgave av "Hole in the Wall" som kom ut med LP?en "Rose of Barcelona" i 1979 (Mercury/Polygram).

På 80-tallet var han med i den Københavnske nordmannsgruppen "NRI", hadde sitt eget "Erik Moll Band", ledet den Bergenske calypsogruppen "Bolingo", spilte mye solo, og var også med i den tredje og hittil siste utgaven av "Hole in the Wall".

Erik har deltatt i musikalske teateroppsetninger som "Hair", "Mordet på Marat" og "Ballad of the West", samt medvirket i flere filmer og fjernsynsreklamer, foruten å spille en mengde konserter, festivaler, klubb, TV-og radiosopptredener i inn og utland.

90-tallet tilbrakte han i Austin, Texas, hvor han skrev låter for Steinar Albrigtsen, Rita Eriksen, Lynni Treekrem og flere andre norske artister. I Texas opptrådte han lokalt og gav ut 4 album på egen label hvorav de 2 siste også er distribuert i Skandinavia: "In the Shadow" og "Most of All" (Fire Ant Records/MNW). Han turnerte Sør-Norge i 1999 med sin egen trio fra Austin.

Kjente navn Moll har delt scenen med er: Willie Nelson, Jerry Garcia, New Riders of the Purple Sage, Wavy Gravy, Rick Danko, Robin Williamson, Tom Paxton, Loudon Wainwright, Stephen Grossman, Ramblin? Jack Elliot, John English, Hal Ketchum, Peter Rowan, Riders in the Sky, Butch Hancock, Jimmie Dale Gilmore, Steinar Albrigtsen, Lillebjørn Nilsen, Øystein Sunde, Lynni Treekrem, Jonas Fjeld, Jan Eggum, Kari Bremnes og Vidar Busk.

2003 utgivelsen "Come What May" (EMM Records) er nok en glimrende produksjon av Mitch Watkins, der kremen av Austin-musikanter og den begavede Bergensgitaristen Stein Urheim backer Erik på 12 flotte selvkomponerte spor. Hans uttrykksfulle og umiskjennelige stemmebruk driver denne elegante multi-genre Folkerock CD'en.

I over 30 år har Erik Moll levert sin musikk med kompromissløs lidenskap og dedikasjon. Låtene hans reflekterer over hverdagens, kjærlighetens og vandringslivets forunderlige krumspring, ofte i historieform og med glimt i øyet. Han er en særegen og lett gjenkjennelig sanger med sin egen vri på en mangfoldig og tradisjonsrik musikalsk arv.

Bandmedlemmer:
Erik Moll - gitar

Bandets hjemmeside
http://www.erikmoll.com

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 01. okt. 2003 Jim Armstrong

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ingen Info.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 24. sep. 2003 Blue Energy band

Blue Energy band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Blue Energy

Blue Energy er et "party-band" fra Tranby som spiller dansbar Chigaco blues / rock som svinger !

Bandet ble startet på høsten 2001 og har allerede spilt på en rekke forskjellige private- og åpne bluesarrangementer bl. annet på Muddy Waters i Oslo.

Bandmedlemmer:
Lasse Hennum - Gitar (Nederst venstre)
Rune Eriksen - Piano / Orgel (Nederst høyre)
Pål Hennum - Bass (Midten venstre)
Karl Renaas - Trommer (Midten)
Jan Erik Hennum - Vokal (Midten høyre)
Arne Henrik Røed - Sax / Fløyte (Øverst)

Booking :
Jan Erik Hennum - Tel.: 32 85 21 43 / Mob.: 908 74 513
e-mail : janhennum@schive.no

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. sep. 2003 Jam Session m/Lasse Berheim

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Onsdag 03. Oktober blir det Jam session på Sandnes Bluesklubb.
Lasse Berheim har sagt seg villig til å dra igang jammen denne gangen. Alle som kjenner Lasse vet at det blir en trivelig kveld med god og variert musikk. Og alle som vil kan påvirke musikken ved å delta på scenen selv! Vær rask, de siste jammene har blitt fulltegnet tidlig!

Vi håper dette er et fristende tilbud til alle som liker å høre på, og utøve, bluesmusikk. Og tro nå ikke at du må være i verdensklasse; her er det bare å stille opp. Som kjent kan blues spilles på alle instrumenter av alle i alle aldre. Det er bare å kaste seg ut i det!

Still opp med instrument eller stemme og scenen er til disposisjon.

Dørene åpnes kl 20.00 på Konsertstedet Tribute. Gjester som kommer før kl 21.00 vil oppleve dette fordelaktig...

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 03. sep. 2003 Kent Duchaine

Kent DuChaine

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Kent DuChaine & LeadBessie

En festivaltraver av de helt store! Kent DuChaine har spilt på alle de største festivalene rundt omkring og han er kjent for å bli godvenn med sitt publikum på grunn av sin avslappede holdning og vinnende vesen. Når han i tillegg har med seg sin kjære Leadbessie (en National Steel Guitar fra 1934) som han trakterer på en måte som får håret til å reise seg i nakken til de som hører på, er det vanskelig å ikke la seg rive med av denne mannen!

Kent har spilt med en mengde kjente bluesfolk, som fx Johnny Shines, Kim Wilson, Snooky Pryor, Fenton Robinson, Boogie Woogie Red, Luther Tucker, Humbert Sumlin, og Eddie Burns. Han har gitt ut seks plater med egenprodusert materiale i flott samspill med gamle klassiske blueslåter, og turnerer over hele verden med en kraft og vitalitet som kan ta pusten fra langt yngre folk enn ham.

Les mer på nettet: http://www.kentduchaine.com
For de av dere som ikke har hørt ham før kan vi bare si: Kom og bli overbevist!

Bandmedlemmer:
Kent DuChaine
LeadBessie (Kent's gitar)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)