Historikk

Ons. 28. des. 2016 Bernad Jenkins

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det klart for romjulskonsert med Bernad Jenkins
Bernad Jenkins va bandet ”adle hadde vært me i når di pakkte snippeskå itte Afrika Aid konserten på Sjøhuså i 1980. Ryktene fortelle at det oppigjønå årå har vært bortimod femti medlemmer i bandet. Det heila starta ein gang på 60 tallet med ein gjeng musikkinteresserte ungdommer fra Hundvåg. Dette va på bondelandet då, lenge før det blei bru og någen særlige bebyggelse på øynå. Di øvde i det fuktiga gamla hønsahuset på gården te familien Østbø på Austbøjordet. Dette er nå historie og vi i Sandnes Bluesklubb ser virkelig frem til denne mellomjulsblueskvelden. Vær tidlig ute for her blir det fullt hus og stormende jubel fra første låt.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL MØTT!!!

Ons. 21. des. 2016 The Sensational Blues Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

* Svein Ole ”Elvis” Fjelde, Vokal
* Oddvar ”Sol” Solheim, Gitar
* Roald Brekke, Bass
* Atle Helland Strøm, Trommer
* Jarle “Charlie” Børresen, Piano/Orgel
* Arne Kolstad, Trombone
* Gisle Myklebust, Saxofon
* Per Lund, Trompet

Siste julepresang før jul blir denne gang The Sensational Blues Band
The Sensational Blues Band er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren. Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære. De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom. Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen - enten sammen eller hver for seg - vet at de ikke blir skuffet! Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske! Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...!

Relasjoner til noen andre band flere kunne nok blitt nevnt:

* Svein Ole ”Elvis” Fjelde, Vokal (hard Luck BluesBand/Rattle Snakin Daddies)
* Oddvar ”Sol” Solheim, Gitar (Hard Luck BluesBand/Rattle Snakin` Daddies, Hipshakers)
* Roald Brekke, Bass (Eric ”Slim” Zahl & The South West Swingers, Zydeco Supply, Stavanger BluesBand)
* Atle Helland Strøm, Trommer (Eric “Slim” Zahl & The South West Swingers, Hard Luck BluesBand, Stavanger BluesBand)
* Jarle “Charlie” Børresen, Piano/Orgel (Banden, Dickensbandet)
* Arne Kolstad, Trombone (Midnight Ramblers, Rub a Dubs, Stavanger BluesBand)
* Gisle Myklebust, Saxofon (Stavanger BluesBand)
* Per Lund, Trompet (Southwest jazzensamble)

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.

VEL MØTT!!!

Ons. 14. des. 2016 Reidar Larsen

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Reidar Larsen

Som før sagt er vi så heldige å ha Mr.Blues boende i nabolaget, og noen nærmere presentasjon av mannen trengs vel neppe. Julen nærmer seg med stormskritt og denne onsdagen kommer julenissen i form av Reidar Larsen. I de siste åra har vi sammen med stavanger lagt opp til få Reidar som oppvarming til den kommende julehøytid i klubbene, og det har medlemmene satt stor pris på ved å møte opp til det fulle. Så velkommen skal dere være alle sammen til en kjempe førjulsblueskveld.

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.

VEL MØTT!!!

Ons. 07. des. 2016 Jam/Njål Møller

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Njål Møller

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. "Kapellmester" er NJÅL MØLLER. Denne gangen har han med seg lokale musikere og hvilke komp pakke hann har med seg røper han ikke før de står på scenen (det er jo snart jul).
Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.

VEL MØTT!!!

Ons. 30. nov. 2016 The Blue Chordettes

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Gorm Haagensen: Bass
Morten Danielsen: Vokal
Tore Haye: Gitar
Trond Bøe: Trommer
Øyvind Halvorsen: Gitar
Steinar Oldereide: Tangenter

Sandnesbandet The Blue Chordettes holder julekonsert igjen, denne gang forsterket med fire blåsere.

The Blue Chordettes har holdt på siden seint på nittitallet. I begynnelsen spilte de først og fremst godbiter fra eldre amerikansk blues. De siste åra har de konsentrert seg mest om å lage egen musikk, og for tida består konsertene for det meste av egne sanger.

I 2013 ga de ut juleplata "No Presents", som fikk god kritikk. Geir Flatøe i Aftenbladet ga plata terningkast fem. «Flotte låter med fremføring som står i stil.» Knut Reiersrud i Bluesasylet på P2 kalte den en "feiende flott plate". "No Presents" ble spilt inn i Klepp lydstudio med hjelp fra Gunnar Tønnesen, og gitt ut på rød vinyl, med en ekstra cd for de som ikke har platespiller.

Når nå The Blue Chordettes igjen holder julekonsert, har de med en firemanns blåserrekke som vil være med og spille sangene fra "No Presents". I tillegg vil det bli sanger fra det øvrige repertoaret, inkludert et par nye.

Det vil være mulig å kjøpe "No Presents" på konserten til en gunstig pris, for de som ikke allerede har kjøpt julepresanger, eller ennå ikke har skaffet seg selv et eksemplar.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!