Historikk

Ons. 11. okt. 2017 Red House Madrid

Red House

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Jeff Espinoza - vokal og gitar
 • Francisco Simon - gitar
 • Gunnar Engen - bass
 • Espen Noreger - trommer

RED HOUSE er et resultat av lang erfaring og vennskap mellom Jeff Espinoza og Francisco Simón. Historie går tilbake til når de først møttes i Spania som medlemmer av Flying Gallardos. Siden den gang har de spilt sammen, og utviklet et av de beste bluesband i Europa. Red House er synonymt med styrke og eleganse, det er bare å nyte live-konsertene, overraskende for sin utrolige energi og god smak, og snu hver konsert til noe unikt og uforglemmelig.

http://www.http://redhouse.fm https://www.facebook.com/RedHouseMadrid/

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 04. okt. 2017 Robert Taylor Band

Robert Taylor Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Robert Taylor - Vokal, Munnspill
 • Arvid Brugmann - Gitar
 • Ådne Hauge - Bass
 • Vidar Støyva - Trommer

Fra New Orleans til Norge. Da er det duket for et gjensyn med Robert Taylor Band. Robert Taylor er en etablert musiker fra USA, tidligere frontfiguren i "Red Hot and Blues". Han bosatte seg i Norge for ca. 10 år siden. Siden da har han reist rundt i Norge både som solo artist og med forskjellige band. For fem år siden ble Robert Taylor Band dannet. Bandet består av dyktige etablerte norske musiker, alle med lang erfaring fra tidligere band. Bandet spiller en rå New Orlenes funk, med kraftfull bluesrock med som skaper en helt spesiell dynamikk på scenen.

http://www.roberttaylorblues.com

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 27. sep. 2017 Kai Strauss & The electric Blues all stars. Ger/US

Kai Strauss & The electric Blues all stars. Ger/US

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kai Strauss - Gitarist/sanger

Gitarist/sanger Kai Strauss vokste opp i en liten arbeiderklasseby i Nord-Tyskland. Som tenåring på 1980-tallet utviklet han en lidenskap for musikk gjennom foreldrenes platesamling med Albert King, Buddy Guy, Jimmie Vaughan og mange andre. Snart fulgte det utallige netter på lokale blues jam steder, og fra 1990-tallet kunne man finne ham på scener over hele Europa sammen med harmonicaspiller Memo Gonzalez fra Texas. Etter 15 år på veien med Gonzalez, frontet Strauss sin egen gruppe, «The Electric Blues All-Stars». Kai Strauss presenterer nå sitt tredje album "Getting Personal" på det nederlandske selskapet «Continental Blue Heaven / CRS», og fortsetter å følge sin egen kurs med den mer moderne sounden som han presenterte på sitt prisbelønte sophomore album "I Go By Feel". Strauss, som er kjent for sine "spicy Texas Blues gitar licks", legger også til frisk Chicago & Memphis sound til sin musikalske gumbo på sitt nye studioprosjekt. "Getting personal" har mye smakfull gitarspilling - fra den skitne funkiness i "The Blues Is Handmade", til den ekspressive soulfulness i "Blues for Anne", en intens 9 minutters gitarlåt til minne om Strauss' mor.

https://www.youtube.com/watch?v=Q9Ty58hn9zs http://www.electricbluesallstars.com https://www.youtube.com/watch?v=mAhyTyaWHzY www.facebook.com/kaistraussblues

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 20. sep. 2017 Pryl

Pryl

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Mathilde Jørstad : Vokal
 • Martin Løland : Gitar
 • Sander Bjørlo : Trommer
 • Håvard Andreassen Falch : Bass
 • Thomas Løhre Vestly : Tangenter

Martin Løland er et ungt talent som har spilt flere ganger for oss under våre jam sessioner. I fjor hadde han med seg hele bandet som presenterte seg på en av våre jamsessiner med trampeklapp fra salen. Kjernen i bandet har spilt sammen i ca. 3 år. De har spilt på diverse arrangementer på Sola Kulturhus i tillegg til å delta i UKM. Noen spillejobber har det blitt. Deler av repertoaret er godt tilpasset 40 og 50 årsdager, som har vist seg å være et godt marked. Musikklinja på Vågen Videregående Skole er nå et samlingspunkt og vil bli det i enda større grad etter hvert som de yngste er ferdig med ungdomsskolen. Det foreløpige høydepunktet var da de i 2016 ble invitert til Rott Rock Festivalen. Dette bandet har sin opprinnelse på Sola Kulturskole. Bandets medlemmerer alle i alderen 15-18 år.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 13. sep. 2017 Patey`s Choice (Oslo)

Patey`s Choice (Oslo)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Bent Patey – Vokal - Gitar
 • Julian Patey (Sønn av Bent) – Bass
 • Stein Inge Brækhus (stand-in)– Trommer
 • Brynjulf Blix – Tangent

BENT PATEY (gitar) hadde for tredje året ansvaret for støttekonserten for Amnesty International på Herr Nilsen i Oslo 14. oktober. Som tidligere år, stilte han med et utvalgt mannskap og repertoar, og det er dette bandet som nå presenterer seg også i andre fora. Patey har bidratt på over 40 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen. Senere har en lang rekke andre kjente musikere vært innom dette bandet. I 1983 kom plata «Ocean Front Walk» og Patey ble nominert til Spellemannsprisen som årets komponist. 14 musikere var med på denne plata, og blant dem sangerne Terry Mccullough, Sidsel Endresen og Lynni Treekrem. Det er i hovedsak repertoaret fra denne plata som preger PATEYs CHOICE.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)