Historikk

Ons. 27. feb. 2002 Shakey Ground Blues Band

Shakey Ground Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Shakey Ground Blues Band

Klikk på bildet for å se SGBBs hjemmeside WWW Bandets hjemmeside
Shakey Ground Blues Band ble startet en kald og gufsen vårdag i 1997 og består av musikere fra Karmøy, Vikebygd og Haugesund. Bandet spiller elektrisk blues innen de fleste stilarter og gjør det med respekt, humor og kreativitet. Øvingslokalet er et gammelt nedlagt hønsehus hvor gulvet skjelver, rister og gynger. Bandets navn dukket opp som en naturlig konsekvens av dette. Bandet spiller egne låter godt iblandet coverversjoner av kjente og ukjente blueslåter.

Bandet har fartet rundt på de fleste bluesklubbene på Vestlandet og har fått gode kritikker overalt. Shakey Ground BB har spilt Sildajazz fire år på rad og har også spilt på festivaler som Skånevik Bluesfestival og Vikedal RootsMusic festival. Felles for majoriteten av spilleplasser er at de ønsker bandet tilbake. SGBB har også vært innom bl.a. TV Haugaland og TVNorge.

Bandmedlemmer:
Helge Veastad - Gitar/vokal
Ådne Hauge - Bass
Vidar Støyva - Trommer
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill

Kontaktperson for SGBB:
Arnt Ove Kvernenes
Krokhaugvn 35
4262 Avaldsnes
Tlf: 52842702 - 91555392

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. feb. 2002 Daumann (Tor Einar Jacobsen)

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Daumann (Tor Einar Jacobsen)
Denne nestoren i Kristiansands bluesmiljø, trenger egentlig ingen presentasjon. Hans kunnskap og historierike bakgrunn i blues-musikken gjør ham til en svært interessant person å oppleve. Som støttespillere har han med seg Oddvar 'Sol' Solheim på gitar, Atle Strøm på trommer og Jan Erik Moen på bass noe som skulle borge for en stor blues-opplevelse denne onsdagen.
Absolutt verdt å få med seg!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. feb. 2002 Christine Santelli Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Christine Santelli Band
Årets konsert?
Fet vokal backet opp av et fett band. Slik karakteriseres en av bluesens flotteste sangstemmer, Christine Santelli. I tillegg til å være en viktig aktør i musikkscenen hjemme i New York, har Christine turnert bl.a. Sør-Afrika, Frankrike, Spania og Russland. Nå kommer hun til Sandnes.
Christine har gjort seg bemerket over hele verden med sine hittil tre utgivelser. Alle tre albumene har hun utgitt på sin egen "Rapid Records" label. Hennes fjerde plate er forhåpentlig ferdig når hun kommer til Sandnes.

Christine Santelli er født New York, oppvokst i Clifton Park og sang blues allerede da hun var 12. Hun var med i forskjellige blues og R&B band opp gjennom college-årene, før hun startet Christine Santelli Band i 1990.

Etter å ha turnert en del i Nord-Østlige deler av USA, flyttet hun bandet til New York - sin fødeby i 1992. Etter dette har det gått slag i slag. Sammen med bandet sitt har hun turnèrt bl.a. Frankrike, Spania, Sør-Afrika, og Russland. Nå står altså Norge og Sandnes for tur, noe som vi i klubben er svært glade for.

Dette kan meget vel vise å bli en mer enn minneverdig aften!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. feb. 2002 Jelly Rollers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Jelly Rollers

Denne kvelden får vi Fabulous Thunderbirds, Ronnie Earl, William Clarke, T-Bone Walker, Little Walter, Stevie Ray Vaughan og Paladins. Mengden med eget materiale er forøvrig stadig økende.

Bandmedlemmer:
Tom Erik Holmlund - vokal
Tore Litleré Rydgren - munnspill
Roar Wagenius - bass & vokal
Jon Reidar Furulund - trommer
Anders Westhagen - gitar & vokal.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. jan. 2002 Geir 'NoFish' Bertheussen

NoFish & The Tornodoes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

NoFish & The Tornadoes

Onsdag 30. april får Sandnes Bluesklubb igjen besøk av Geir ?Nofish? Bertheussen. Nofish & the Tornadoes som bandet nå heter vil gi bluesklubbens gjester en uforglemmelig helaften med nordnorsk rå og svingende bluesrytmer. Det er nemlig humor, utstråling og publikumskontakt som er Senja-væringens fremste våpen i konsertsammenheng. Med over 15 år på baken som artist har "nofish" lært seg hva som kreves av en frontfigur. Han er både høyt og lavt med munnspillet. Hele Konsertlokalet er Bertheussens scene....Rå, reinspikka Chicagoblues med nordnorsk pondus. Hvordan Geir fikk sitt tilnavn er gjengitt av en lokalavis på Senja på denne måten;

"Etter å ha vokse opp på fesk og potet sju daga i vekka, oppdaga han Geir, mens han jobba på en feskeforedlingsbedrift i Tromsø(!), at han va blitt allergisk mot fesk. Mens han låg innlagt på sjukehus som en spedalsk, kom artistnamnet "Nofish" nesten av seg sjøl.. " Bandet består i dag av Geir ?Nofish? Bertheussen munnspill/sang, Håvard Sterten trommer, Hans Jørgen Gerhardsen gitar og Mattis Kleppen bass.

Bandmedlemmer:
Geir ?Nofish? Bertheussen - munnspill/sang
Håvard Sterten - trommer
Hans Jørgen Gerhardsen - gitar
Mattis Kleppen - bass
Bandets hjemmeside
http://www.geir-nofish.com/

Chili Nattklubb, Hotell Residence. Dørene åpnes kl 20.00. Les mer på : http://www.geir-nofish.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)