Historikk

Ons. 12. apr. 2000 Mike & The Blue Family

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Mike & the Blue Family

Denne unike besetningen er et resultat av langsiktig målrettet planlegging hvor bandets to brødre, Vidar og Jan Erik, allerede tidlig på 70-tallet bestemte seg for å påvirke sønnene sine Bernt og Mike til å følge i fedrenes musikkfotspor. Brødrene Vidar og Jan Erik hadde spilt sammen i forskjellige band i en årrekke da ideen om å starte et rent familie blues band dukket opp. Instrumenter ble kjøpt inn og timer, uker og år med øving fulgte. Dette har gitt resultater og medlemmene er i dag anerkjente musikere med lang scene- og studioerfaring.

Bandmedlemmer:
Vidar Moen - gitar/vokal
Jan Erik Moen - bass/harmonica/vokal
Bernt A Moen - orgel/piano
Mike Th Moen - trommer/perkusjon

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. apr. 2000 Black Rain

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Black Rain

Black Rain er et Soul/Rythm & Bluesband med egne versjoner av soulklassikere: Van Morrison, Wilson Picket, Aretha Franklin, Joe Cocker , Otis Redding, Blues Brothers m.m. Med en 12-mannssterk besetning gir bandet en unik atmosfære og full trøkk fra første stund. Fremtredende i Black Rains profil er Torstein"Tossa"Hansen, også kalt norges svar på John Belushi. Med seg har han 4 kvinnelige vokalister: Bodil Håheim, Mona Hansen, Vibeke Abrahamsen og Elisabeth Sjuve, som tilsammen utgjør en kraftkvartett av ulike dimensjoner drevet frem av et sterkt komp og selvfølgelig en fullstendig blåserekke. Bandet spilte på Ovenpaa 11.Jan, arrangert av Stavanger Bluesklubb, til fulle hus og stormende jubel, og fortsatte suksessen på Folken torsdag 24.februar. Deretter inntar de "Chili"(Sandnes Bluesklubb) 5 april, Smuget i Oslo 5 og 6.mai. De blir å høre her i Stavanger på Musikkens Dag i mai, under Maijazzen, og etter suksessen på Ovenpaa i januar, spiller de der igjen den 16 og 17.juni, og i august står Sildajazz(Haugesund) for tur.

Bandmedlemmer:
Torstein Hansen(Lead Vokal)
Bodil Håheim(Vokal)
Mona Hansen(Vokal)
Vibeke Abrahamsen(Vokal)
Elisabeth Sjuve(Vokal)
Johnny Roen(Gitar)
Egil Myhre(Trommer)
Reidar Paulsen(Bass)
Lasse Andresen(Tangenter)
Geir Ullnes(Saxofon)
Roy Holtan/Didrik Ingvaldsen(Trompet)
Ebbe Sivertsen(Trombone)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. mars 2000 Zydeco Supply

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Zydeco Supply

Dampende svett og svingende Zydeco-blues som hentet rett fra New Orleans' bakgater. Bluesretningen Zydeco-blues oppsto da franskmenn i Canada ble drevet ut av New England når engelskmennene overtok provinsen.
Franskmennene bosatte seg i Louisiana og tok med seg Cajun (en musikkform med nært forhold til den lokale folkemusikken i Canada) og det oppsto en retning der hvit Cajun og sort Rhythm 'n Blues befestet seg som Zydeco-blues i sumpområdene omkring byen Lafayette.
Et særtrekk er den utstrakte bruken av trekkspill og vaskebrett og intense, svingende takter med god trøkk.

Bandmedlemmer:
Gunnar Tønnesen - vokal, gitar
Johan Egdetveit - trekkspill
Roald Gilje - vaskebrett
Vidar Kenneth Johansen - saksofon og vokal
Roald Brekke - bass
Gaute Risa - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 22. mars 2000 Jam Session

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt (Se programet for neste Jam) arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 15. mars 2000 Hard Luck Blues Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Hard Luck Blues Band

Bandets egen hjemmeside Denne lokale (jada, vi kaller den lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband. Røttene ligger i tradisjonell svart blues, og publikum serveres Delta-blues fra 20-30-tallet og Chicago- og Texas-blues. De selvkomponerte låtene fungerer bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret.
De har gitt ut tre meget bra plater med både eget og andres stoff, bortsett fra på den tredje platen som besto utelukkende av selvlaget materiale. Platene kan sikkert bli å få kjøpt i pausen for de av oss som venter med lengsel på å få dem med i samlingen! For det er noe eget med signerte plater, ikke sant? Så kom og få med deg denne konserten hos oss. Du vil helt sikkert ikke angre!

Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - vokal
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
Thomas Ognedal Matre - bass
Vidar Støyva - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)