Historikk

Ons. 30. okt. 2019 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Svein Ole Fjelde - vokal
 • Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
 • Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
 • Thomas Ognedal Matre - bass
 • Vidar Støyva - trommer

Hard Luck Blues Band - Denne lokale (jada, vi kaller den lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband. 

Røttene ligger i tradisjonell svart blues, og publikum serveres Delta-blues fra 20-30-tallet og Chicago- og Texas-blues. De selvkomponerte låtene fungerer bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret. De har gitt ut tre meget bra plater med både eget og andres stoff, bortsett fra på den tredje platen som besto utelukkende av selvlaget materiale. 

På onsdag spiller de igjen på Sandnes Brygge, og det blir knallbra, De har gledet oss med herlig blues jevnlig siden 1997 og de blir bare bedre for hvert år.

Kom innom og få med deg denne konserten hos oss, i mellomtiden kan du sjekk ut linken under fra Youtube med "Blues of the night" fra 2011. 

https://www.youtube.com/watch?v=zNBT2i1J-hs

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 23. okt. 2019 Delta Roots Band (DK)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Jesper Theis - Delta Roots Band består af:
 • Jesper Theis - vokal og slideguitar
 • Olav Gudnason - kontrabass
 • Søren Lykkegaard - trommer og vaskebrett
 • (den katalanske) Xiscu Rubio - munnharpe.

DELTA ROOTS BAND,
 
Jesper Theis spiller akustisk country blues med udgangspunkt i Mississippi-deltaet, men med et personligt præg, der også trækker på gospel, folk, caribiske rytmer og jazz. Jesper skriver sine egne sange, som oftest har en politisk rød streg i tekstuniverset.
 

Blandt andre har Jesper Theis optrådt sammen med Tim Lothar, Peter Nande og Svante Sjöblom samt ungarske Mojo Workings, spanske Xiscu Rubio og finske Tomi Leino Trio. Han har hurtigt etableret sig som et af de mest respekterede og pålidelige navne på den danske bluesscene.

 
 
 

Anmeldelser:

 

"Alene titelsangen, Narrow Line, er en tikkende blues perle, der indeholder alt for at vokse til en tidløs klassiker.”
- Marcie - https://rootstime.be

 

"Jesper Theis har sammen med sine glimrende medspillere lavet et fornemt, varmt og nuanceret debutalbum, der bør give genlyd både nationalt og internationalt."

- Peter Widmer - www.bluesnews.dk

Sjekk ut Delta Roots Band og Jesper Theis - "Cocaine Blues" (Trad.) på Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=IcvonR93e6U&list=PLnaKTugNr5fRbckDcI-_HHu_K84bHDfvF

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 16. okt. 2019 Erik Harstad & The Buzz Brothers

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Erik Harstad-Gitar og vokal
 • Arild Steinsrud-Bass
 • Henrik Maarud-Trommer

Erik Harstad & The Buzz Brothers.

OBS! Endret startidspunkt - Dørene åpner kl 20:00 - Konsertstart kl. 20.30. p.g.a arrangement hos Sandnes Brygge.

Erik Harstad har i en årrekke reist landet rund med ulike bluesband. I den senere tid har han vekket til live bandet Erik Harstad & The Buzz Brothers. Bandet leverer musikk av høy kvalitet. Et knippe eminente musikere som sammen skaper bluesmusikk med et moderne utrykk, spekket med briljante solopartier og fengende rytmer. Repertoaret er tydelig inspirert av klassisk, amerikansk blues fra 50 og 60-tallet, framført på en leken og elegant måte. Låtmaterialet er en god blanding av egenkomponert musikk og låter av artister som Freddie King og Ronnie Earl. I 2017 mottok Erik prisen «Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.

 

Arild Steinsrud er en etablert og ettertraktet musiker. I tillegg til å spille med Erik er han en viktig brikke i bandet Nickels & Dimes. Han er også et hett navn som freelancemusiker, og har bla. spilt med Terje Rypdal, Ronnie Le Tekrø og Reeves Gabriels.

 

Henrik Maarud oser av musikalsk rutine og erfaring. Han har jobbet tett sammen med sin bror, Amund, i både The Grand og Amund Maarud Band. Henrik er i tillegg en ettertraktet freelance musiker, sessionmusiker og studiotekniker.

Sjekk ut videoen fra Youtube med Erik Harstad & the Buzz Brothers - "shuffle" på Sinus.

https://www.youtube.com/watch?v=TsVDT7fdQoI

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 09. okt. 2019 Jam med Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller - Kapellmester
 • Du?
 • noen andre også...
 • og flere...

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. Kapellmester er også denne gang NJÅL MØLLER. Han har med seg lokale musikere, men hvilke komp.-pakker han har med seg røper han ikke før de står på scenen. Ta uansett med deg godt humør og eventuelt et instrument, hvis du har lyst til å prøve deg på scenen.

Kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Alle er hjertelig velkomne til kveldens jam session i Sandnes Blues klubb...

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 02. okt. 2019 Oz and the Wizards

Oz and the Wizards

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Osmund Grytdahl – Vokal, gitar og munnspill
 • Niklas Dimitri Halseide – Gitar
 • Ole Louis Lilløy – Bass
 • Oddvar Michaelsen – Trommer.

OZ & The Wizards er et bluesband fra Kristiansand og består av erfarne bluesmusikere fra byen. Sjefen sjøl, OZ, skriver alle låtene. Stilen er lett kjennbar, enten låtene er Delta eller Chicago inspirert, men samtidig bringer OZ nye elementer inn i låtene med sine briljante musikalske krumspring. OZ sin ektefølte håndtering av gitarspillet, enten det er via sliden eller drivende solospill, gir i stødig samspill med resten av bandet, en følelse av at dette er blues som kommer rett fra hjertet.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)