Historikk

Ons. 13. feb. 2002 Christine Santelli Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Christine Santelli Band
Årets konsert?
Fet vokal backet opp av et fett band. Slik karakteriseres en av bluesens flotteste sangstemmer, Christine Santelli. I tillegg til å være en viktig aktør i musikkscenen hjemme i New York, har Christine turnert bl.a. Sør-Afrika, Frankrike, Spania og Russland. Nå kommer hun til Sandnes.
Christine har gjort seg bemerket over hele verden med sine hittil tre utgivelser. Alle tre albumene har hun utgitt på sin egen "Rapid Records" label. Hennes fjerde plate er forhåpentlig ferdig når hun kommer til Sandnes.

Christine Santelli er født New York, oppvokst i Clifton Park og sang blues allerede da hun var 12. Hun var med i forskjellige blues og R&B band opp gjennom college-årene, før hun startet Christine Santelli Band i 1990.

Etter å ha turnert en del i Nord-Østlige deler av USA, flyttet hun bandet til New York - sin fødeby i 1992. Etter dette har det gått slag i slag. Sammen med bandet sitt har hun turnèrt bl.a. Frankrike, Spania, Sør-Afrika, og Russland. Nå står altså Norge og Sandnes for tur, noe som vi i klubben er svært glade for.

Dette kan meget vel vise å bli en mer enn minneverdig aften!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. feb. 2002 Jelly Rollers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Jelly Rollers

Denne kvelden får vi Fabulous Thunderbirds, Ronnie Earl, William Clarke, T-Bone Walker, Little Walter, Stevie Ray Vaughan og Paladins. Mengden med eget materiale er forøvrig stadig økende.

Bandmedlemmer:
Tom Erik Holmlund - vokal
Tore Litleré Rydgren - munnspill
Roar Wagenius - bass & vokal
Jon Reidar Furulund - trommer
Anders Westhagen - gitar & vokal.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. jan. 2002 Geir 'NoFish' Bertheussen

NoFish & The Tornodoes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

NoFish & The Tornadoes

Onsdag 30. april får Sandnes Bluesklubb igjen besøk av Geir ?Nofish? Bertheussen. Nofish & the Tornadoes som bandet nå heter vil gi bluesklubbens gjester en uforglemmelig helaften med nordnorsk rå og svingende bluesrytmer. Det er nemlig humor, utstråling og publikumskontakt som er Senja-væringens fremste våpen i konsertsammenheng. Med over 15 år på baken som artist har "nofish" lært seg hva som kreves av en frontfigur. Han er både høyt og lavt med munnspillet. Hele Konsertlokalet er Bertheussens scene....Rå, reinspikka Chicagoblues med nordnorsk pondus. Hvordan Geir fikk sitt tilnavn er gjengitt av en lokalavis på Senja på denne måten;

"Etter å ha vokse opp på fesk og potet sju daga i vekka, oppdaga han Geir, mens han jobba på en feskeforedlingsbedrift i Tromsø(!), at han va blitt allergisk mot fesk. Mens han låg innlagt på sjukehus som en spedalsk, kom artistnamnet "Nofish" nesten av seg sjøl.. " Bandet består i dag av Geir ?Nofish? Bertheussen munnspill/sang, Håvard Sterten trommer, Hans Jørgen Gerhardsen gitar og Mattis Kleppen bass.

Bandmedlemmer:
Geir ?Nofish? Bertheussen - munnspill/sang
Håvard Sterten - trommer
Hans Jørgen Gerhardsen - gitar
Mattis Kleppen - bass
Bandets hjemmeside
http://www.geir-nofish.com/

Chili Nattklubb, Hotell Residence. Dørene åpnes kl 20.00. Les mer på : http://www.geir-nofish.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 23. jan. 2002 The Rhinos

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Leif Arne Bredland (LEFFI) for de som kjennern har i en årrekke vært en av de mest brukte session musikere i distriktet. Han er også kjent fra band og prosjekter som Verfast, Midnight Ramblers og Dickens Bandet. Han trakterer gitar og kor.
Felespilleren og vokalisten Pete Johansen bør være kjent for de fleste fra band og prosjekter som Bror te Larsen, Modesty Blaise, Rabalder og The Tramps m. flere.Jepp! Da kommer jeg med en ny, glimrende versjon av Rhinos, med Leffi, Øyvind og Kylli. Vi legger tyngdepunktet på min versjon av Blues (den riktige, he he...) men smeller på et par svisker fra min egen katalog. Håper du syns dette høres kult ut Gleder meg til å spille for Blues-folket igjen! Dette er Petes egne ord og dette kommer nok til å bli en kveld å minnes for de som kommer,de andre,veeeel,de får angre at de ikke gikk.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Man. 21. jan. 2002 Årsmøte

Tubesnakes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Husk å få med dere årsmøtet vårt. Det er viktig at flest mulig kommer og sier sin mening på årsmøtet. innkallingen finner dere her.  Årsmøtedokumenter

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)