Historikk

Ons. 06. mars 2002 Johnny Hoy & the Bluefish

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Johnny Hoy & the Bluefish

Dette blir uten tvil en kveld som vil bli husket. For de av oss som har hørt på noen av de mange plateutgivelsene Johnny Hoy & the Bluefish har gjort, vet vi dette blir "party". Når Johnny Hoy drar munnspillet med seg over og under bordet, blir det garantert høy stemning.
Det er ikke uten grunn at flere av musikktidsskriftene har utropt Johnny Hoy & the Bluefish som et av verdens desidert beste partyband innen rockin blues. Enhvær munnspiller kjenner selvfølgelig til Johnny Hoy og hva han står for på dette bluesens soleklare instrument.
Det er snart ikke en klubb i USA som ikke har blitt snudd opp ned av denne gjengen, og vi er svært glade for at vi har klart å få dem til Sandnes Bluesklubb.

Bandmedlemmer:
Johnny Hoy - vokal, munnspill
Jeremy Berlin - piano
Michael Dinallo - gitar
Chris Anzalone - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 02. mars 2002 5 Ã¥rsjubileum og fest!

5 årsjubileum og fest!

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Sandnes Bluesklubb inviterer alle sine medlemmer og venner av disse, til årets store "vennefest" i anledning klubbens 5-års jubileum.
Her blir det dans og underholdning av Hard Luck Blues Band og Rub a Dubs, spennende utlodning og selvfølgelig..... oss selv.
Det blir selvfølgelig også bespisning i verdige former, gryterett med tilbehør samt bar med alle rettigheter.
Få med deg mann/kone, samboer, venner, svigermor (og -far), og alle andre som har godt humør og som vil bli med på fest sammen med 240 andre av Sandnes-bluesens venner.

Alt dette får du for kun Kr.200,-.
Stedet er Sandnes Turnhall, Lørdag den 2. Mars Kl. 19:30.
Siste dans blir kl. 01:30.
Påmelding kan gjøres med skjemaet under her, til E-post post@sandnes-blues.org eller til dørvakten på Chili på onsdag.
Siste frist for påmelding er 27. Februar.
Husk at førstemann får det beste bordet.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 27. feb. 2002 Shakey Ground Blues Band

Shakey Ground Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Shakey Ground Blues Band

Klikk på bildet for å se SGBBs hjemmeside WWW Bandets hjemmeside
Shakey Ground Blues Band ble startet en kald og gufsen vårdag i 1997 og består av musikere fra Karmøy, Vikebygd og Haugesund. Bandet spiller elektrisk blues innen de fleste stilarter og gjør det med respekt, humor og kreativitet. Øvingslokalet er et gammelt nedlagt hønsehus hvor gulvet skjelver, rister og gynger. Bandets navn dukket opp som en naturlig konsekvens av dette. Bandet spiller egne låter godt iblandet coverversjoner av kjente og ukjente blueslåter.

Bandet har fartet rundt på de fleste bluesklubbene på Vestlandet og har fått gode kritikker overalt. Shakey Ground BB har spilt Sildajazz fire år på rad og har også spilt på festivaler som Skånevik Bluesfestival og Vikedal RootsMusic festival. Felles for majoriteten av spilleplasser er at de ønsker bandet tilbake. SGBB har også vært innom bl.a. TV Haugaland og TVNorge.

Bandmedlemmer:
Helge Veastad - Gitar/vokal
Ådne Hauge - Bass
Vidar Støyva - Trommer
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill

Kontaktperson for SGBB:
Arnt Ove Kvernenes
Krokhaugvn 35
4262 Avaldsnes
Tlf: 52842702 - 91555392

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. feb. 2002 Daumann (Tor Einar Jacobsen)

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Daumann (Tor Einar Jacobsen)
Denne nestoren i Kristiansands bluesmiljø, trenger egentlig ingen presentasjon. Hans kunnskap og historierike bakgrunn i blues-musikken gjør ham til en svært interessant person å oppleve. Som støttespillere har han med seg Oddvar 'Sol' Solheim på gitar, Atle Strøm på trommer og Jan Erik Moen på bass noe som skulle borge for en stor blues-opplevelse denne onsdagen.
Absolutt verdt å få med seg!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. feb. 2002 Christine Santelli Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Christine Santelli Band
Årets konsert?
Fet vokal backet opp av et fett band. Slik karakteriseres en av bluesens flotteste sangstemmer, Christine Santelli. I tillegg til å være en viktig aktør i musikkscenen hjemme i New York, har Christine turnert bl.a. Sør-Afrika, Frankrike, Spania og Russland. Nå kommer hun til Sandnes.
Christine har gjort seg bemerket over hele verden med sine hittil tre utgivelser. Alle tre albumene har hun utgitt på sin egen "Rapid Records" label. Hennes fjerde plate er forhåpentlig ferdig når hun kommer til Sandnes.

Christine Santelli er født New York, oppvokst i Clifton Park og sang blues allerede da hun var 12. Hun var med i forskjellige blues og R&B band opp gjennom college-årene, før hun startet Christine Santelli Band i 1990.

Etter å ha turnert en del i Nord-Østlige deler av USA, flyttet hun bandet til New York - sin fødeby i 1992. Etter dette har det gått slag i slag. Sammen med bandet sitt har hun turnèrt bl.a. Frankrike, Spania, Sør-Afrika, og Russland. Nå står altså Norge og Sandnes for tur, noe som vi i klubben er svært glade for.

Dette kan meget vel vise å bli en mer enn minneverdig aften!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)