Historikk

Ons. 05. mai 1999 Colin John Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Colin John Band

Er du lei av den samme gamle bluesen, hørt alt før? Er du klar for en kveld med blues spilt på den måten bare Gud, Elvis og Muddy Waters ville gjort det.
Colin John - en dynamisk Memphis gitarist og sanger med base i London spiller en moderne blanding av blues, soul and funky rock`n roll.
Colin John turnerer på klubber og festivaler i USA, Canada, England og Europa hvor han høster positiv respons.
Colin John har delt scene med noen av de fineste artistene innen bluesen: Sugar Blue, Mojo Bueford, Albert Collins, Willy Dixon, Henry Gray, Teenie Hodges, B.B. King, Pinetop Percins, A.C. Reed og Jimmy Vivino.
I 1987 spilte Colin support for Albert Collins, som likte hva han hørte og Colin John ble ansatt i bandet med turner verden over.
Colin John Band var sist å høre på Hell Bluesfestival September 1998

CD: Evolution -97
CD: Live in spirit-98
CD: Live from Hell-98

Bandmedlemmer:
Colin John - gitar, sang
Billy Troiani - bass, sang (Tom Russel band)
Kenny Lance - trommer (Texas Twisters)
Gled deg til en kveld med Colin John Band, musikk med et trøkk som får jakka til å røyte.

Booking: Knut Lanseng tlf:90044064 fax:90349084 prs:96723400

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. apr. 1999 Blue Condition

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Blue Condition

Dette er et nystartet lokalt band. At de er nystartet betyr likevel ikke at de er nye innen musikk. Dette er en gjeng erfarne musikere som hver for seg har deltatt i veldig mange av de mest kjente lokale bandene. De varter opp med svingende rhythm & blues, soul, blues og bluesrock til publikums glede og lyst. Dette blir en hyggelig kveld!

Bandmedlemmer:
Bjørn Inge 'Kissa' Kristensen - vokal
Bjørn Hidle - gitar
Øystein Eldøy - gitar
Per Egil Vang - piano
Stene Osmundsen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. apr. 1999 Vevatnes Blues Express

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ingen Info.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. apr. 1999 Jam Session

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt (Se programet for neste Jam) arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. apr. 1999 Kent DuChaine

Kent DuChaine

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Kent DuChaine & LeadBessie

En festivaltraver av de helt store! Kent DuChaine har spilt på alle de største festivalene rundt omkring og han er kjent for å bli godvenn med sitt publikum på grunn av sin avslappede holdning og vinnende vesen. Når han i tillegg har med seg sin kjære Leadbessie (en National Steel Guitar fra 1934) som han trakterer på en måte som får håret til å reise seg i nakken til de som hører på, er det vanskelig å ikke la seg rive med av denne mannen!

Kent har spilt med en mengde kjente bluesfolk, som fx Johnny Shines, Kim Wilson, Snooky Pryor, Fenton Robinson, Boogie Woogie Red, Luther Tucker, Humbert Sumlin, og Eddie Burns. Han har gitt ut seks plater med egenprodusert materiale i flott samspill med gamle klassiske blueslåter, og turnerer over hele verden med en kraft og vitalitet som kan ta pusten fra langt yngre folk enn ham.

Les mer på nettet: http://www.kentduchaine.com
For de av dere som ikke har hørt ham før kan vi bare si: Kom og bli overbevist!

Bandmedlemmer:
Kent DuChaine
LeadBessie (Kent's gitar)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)