Historikk

Ons. 19. juli 2000 Tumbleweed

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Tumbleweed

Dette Stavanger-bandet har en unik måte å mikse det intense og uforståelige, fra soul til sjelesøkende countryballader.
På scenen utstråler de en perfekt miks av rå makt og mange års sceneerfaring. Noe som har gitt dem et garantert rykte som live band.

Bandmedlemmer:
Christer Knudsen - Keyboard
Rolf M.Gjesdal - Vocal-Gitar
Guttorm Hundsnes jr. - Trommer
Meidel Hagane - Bass

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 12. juli 2000 Blue Condition

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Blue Condition

Dette er et nystartet lokalt band. At de er nystartet betyr likevel ikke at de er nye innen musikk. Dette er en gjeng erfarne musikere som hver for seg har deltatt i veldig mange av de mest kjente lokale bandene. De varter opp med svingende rhythm & blues, soul, blues og bluesrock til publikums glede og lyst. Dette blir en hyggelig kveld!

Bandmedlemmer:
Bjørn Inge 'Kissa' Kristensen - vokal
Bjørn Hidle - gitar
Øystein Eldøy - gitar
Per Egil Vang - piano
Stene Osmundsen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. juli 2000 Bertil's Boogie Bunch

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Bertil's Boogie Bunch

Bertil Jøreng er en av Norges beste munnspillere og han trakterer også pianoet på en meget misunnelsesverdig måte! Sammen med et håndplukket lag av flotte musikere vil han gi oss en uforglemmelig kveld med boogie.
Bertil har preget en del plateinnspillinger med sitt munnspill og piano : J.P.West (artist i Danmark , Norge) , O.B.Johnson (USA , Norge) , Ø.Ødegården (Norge) , Paul Gannon (USA) , og nå nylig boogie woogie og New Orleans-piano på Tiger City Jukes (Norge) siste kritikerroste "Ride in Style" Foruten å være flittig brukt session-musiker i studio , har han frekventert band som: Blue Steel , Bullmilk , Larsens Last Chance , Gumbo Cats , Knut Nordhagens Blue Pack , osv. I 1980 backet han Louisiana Red da han gjestet Horten.

Bandmedlemmer:
Bertil Jøreng - piano, munnspill
Leif Winter - barytonsax
Espen Hauge - bass
Egon Olsen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. juni 2000 Union Blues Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Union Blues Band 2000

Teksten er kopiert fra NBUs side om Union Blues Band (uten tillatelse - ha oss tilgitt, NBU!) Last Train er et relativt ferskt bluesband med base i Ålesund/Vestnes. Foreløpig er bandet mest kjent på vestlandet med en del sporadiske bluesstunts og konserter. Bandet har markert seg som et band med spesielle kvaliteter og har allerede spilt på Norges mange bluesfestivaler. Medlemmene har tidligere spilt i band som Blunders, Voodoo Child og Molde Blues Band, og delt scene med storheter som Big Mack Jonson, Dana Gillespie og Vidar Busk.
Repertoirmessig behersker bandet et mangfold av bluesens stilarter, samtidig som de tilfører egenproduserte låter. Ved å vinne Union Blues Cup under Notodden Blues Festival beviste bandet med sin overbevisende opptreden at de er vel kvalifiserte til å få det prestisjetunge oppdraget: Union Blues Band - 2000.

Bandmedlemmer:
Ronald Ottesen, sang, munnspill
Pål Bjurbeck, gitar
Gunnar Myklebust, tangenter
Kåre Basso, bass
Robert Lien, trommer

Kom og bli med på å gi dem en strålende mottakelse hos oss her i Sandnes!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 31. mai 2000 Midnight Ramblers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Midnight Ramblers

Her er bandet for oss ihuga Rolling Stones fans! Denne gjengen spiller utelukkende musikk av Stones, og det gjør de virkelig bra! Du blir garantert revet med når bandet gir en Stoneskveld så nær originalen det går an å komme.
Bandet består av 8 musikere. Standard Stones oppsett, pluss sax, trombone og orgel, for riktig å få frem det rå trøkket. De som ikke har opplevd Midnight Ramblers (eller Stones) bør absolutt sette av denne kvelden.

Da Midnight Ramblers spilte hos oss sist, satte vi ny publikumsrekord og måtte stenge dørene midt under konserten!!!!!!!!!

http://www.midnightramblers.no/

Bandmedlemmer:
Jan Emil Gulliksen - vokal
Torstein Oliversen, gitar
Kjetil Vagle - gitar
Bjørn Hope - bass
Yngve Mathiesen - trommer
Jan Petter Taarland, tangenter
Arne Kolstad, trombone
Glen Brun Henriksen, saksofon

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)