Historikk

Fre. 29. sep. 2000 Big Bill Morganfield

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Big Bill Morganfield Å være sønn av Muddy Waters har sikkert ikke alltid vært like enkelt. Men Big Bill viser at han innehar de samme kvaliteter som sin berømte far! Og det gjør han uten å benytte seg av at sitt opphav. Han ønsker å være bluesmann for egen regning. Og vi, sammen med mange andre, mener at han absolutt klarer det! Kom og hør selv, så kan vi diskutere om det er riktig eller galt.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. sep. 2000 Eddie Taylor & the Westcoast Allstars

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Eddie Taylor, Jr. & the Westcoast Allstars

Eddie Taylor, Jr. er sønn av den legendariske bluesartisten Eddie 'Bigtown Playboy' Taylor og har dermed trådt sine barnesko midt i Chicago's mest oppegående bluesmiljø. Eddie jr. begynte som 16-åring og har siden spilt med mange kjente bluesartister, som for eksempel Eddie Shaw, Hubert Sumlin, Wille Kent, Detroit Jr, Jimmy Burns, Jimmy Lee Robinson, John Primer og flere andre.
I 1998 kom Eddie Jr's debutalbum 'Looking For Trouble' og bluesmagasinet Real Blues valgte den til årets Chicago-bluesplate.
Sin unge alder til tross: Eddie Taylor, Jr. har gjort seg meget bemerket på Chicago's bluesscene. Har har blitt kjent som en av svært få utøvere av den mer tradisjonelle typen Chicago-blues, som den låt under storhetstiden på 50- og 60-tallet. I dag har han sitt eget band der han synger og spiller gitar.

Dette er Eddie Jr's første turné i Europa og han har samlet seg et band bestående av musikere fra to av Sveriges og Skandinavias mest populære bluesband: The Instigators og Bluebirds. Vi her i Sandnes har hatt begge disse bandene på besøk tidligere og er sikre på at disse musikerne er i stand til å gi Eddie Jr den rette backingen. Dette blir en skikkelig kosekveld!

Bandmedlemmer:
Eddie Taylor, Jr. - vokal, gitar
Stefan Dafgård - munnspill, vokal
Magnus Lanshammar - bass
Jim Ingvarsson - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. sep. 2000 Jam Session med Crossroads Bluesband

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Jam Session med Crossroads Bluesband

Hvem husker vel ikke disse unge musikerne fra Stavanger og den spillegleden de viste da de gjestet oss sist? Denne gangen inviterer de til jam hos oss, så de av dere som har lyst å spille eller synge med tar kontakt med oss når dere kommer på Chili denne kvelden. Så håper vi at alle som vil får anledning til å vise hva de kan!

Bandmedlemmer:
Tore Bruvoll, vokal, gitar
Øystein Undem, tangenter
John Lilja, bass
Atle Strøm, trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. sep. 2000 Johnny Hoy & the Bluefish

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Johnny Hoy & the Bluefish

Dette blir uten tvil en kveld som vil bli husket. For de av oss som har hørt på noen av de mange plateutgivelsene Johnny Hoy & the Bluefish har gjort, vet vi dette blir "party". Når Johnny Hoy drar munnspillet med seg over og under bordet, blir det garantert høy stemning.
Det er ikke uten grunn at flere av musikktidsskriftene har utropt Johnny Hoy & the Bluefish som et av verdens desidert beste partyband innen rockin blues. Enhvær munnspiller kjenner selvfølgelig til Johnny Hoy og hva han står for på dette bluesens soleklare instrument.
Det er snart ikke en klubb i USA som ikke har blitt snudd opp ned av denne gjengen, og vi er svært glade for at vi har klart å få dem til Sandnes Bluesklubb.

Bandmedlemmer:
Johnny Hoy - vokal, munnspill
Jeremy Berlin - piano
Michael Dinallo - gitar
Chris Anzalone - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. aug. 2000 Banden

Banden

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

BANDEN er en gjeng rutinerte musikere fra Sandnes og distriktet rundt som hver for seg har spilt i flere forskjellige band de siste 20 årene. Mye arbeid er lagt ned i repertoaret for å vise bredden i bluesen, fra Chicago til New Orleans, med låter fra artister som Buddy Guy, T Bone Walker, Howlin' Wolf og Bobby King.

BANDEN kombinerer det coole & troverdige med det presise & uanstrengte.

Lasse ga i 2002 ut egen CD ?Flagg Ut?. Det vil være mulig for våre gjester å kjøpe dette albumet på konserten. Noen av tekstene fremføres til og med på ?Sandnesisk?.
Charlie'en har spilt med så mange at vi kun kan nevne Veslefrikk og Englakoret her. Pluss en aldeles fenomenal hammond-solo på Hard Luck Blues Bands første plate. Og så mye, mye mer...
Halvard har vært Bandens solide grunnfjell helt siden de ble sluppet fri. Og det sammen med:
Torstein Kyllevik på trommer.Han har spilt med ulike lokale band siden ungdomsskolen og fikk antakelig sin interesse for slagverk da han på konfirmantweekend på Vier, en gang på 70-tallet, kastet alle grytelokkene ned trappene kl 0200 om natten.

medlemmene er:
Lasse Berheim - Gitar/Vikal
Jarle 'Charlie' Børresen - Tangenter
Kjetil Vagle, Gitar.
Spiller i Midnight Ramblers.
Halvard Josefsen, Bass
Torstein Kyllevik på trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)