Historikk

Ons. 11. okt. 2000 Blue Condition m/Phil Weeton

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Blue Condition

Dette er en gjeng erfarne musikere som hver for seg har deltatt i veldig mange av de mest kjente lokale bandene. De varter opp med svingende rhythm & blues, soul, blues og bluesrock til publikums glede og lyst. Dette blir en hyggelig kveld

Bandmedlemmer:
Bjørn Inge 'Kissa' Kristensen - vokal
Bjørn Hidle - gitar
Øystein Eldøy - gitar
Per Egil Vang - piano
Stene Osmundsen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. okt. 2000 Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Hard Luck Blues Band

Bandets egen hjemmeside Denne lokale (jada, vi kaller den lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband. Røttene ligger i tradisjonell svart blues, og publikum serveres Delta-blues fra 20-30-tallet og Chicago- og Texas-blues. De selvkomponerte låtene fungerer bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret.
De har gitt ut tre meget bra plater med både eget og andres stoff, bortsett fra på den tredje platen som besto utelukkende av selvlaget materiale. Platene kan sikkert bli å få kjøpt i pausen for de av oss som venter med lengsel på å få dem med i samlingen! For det er noe eget med signerte plater, ikke sant? Så kom og få med deg denne konserten hos oss. Du vil helt sikkert ikke angre!

Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - vokal
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
Thomas Ognedal Matre - bass
Vidar Støyva - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Fre. 29. sep. 2000 Big Bill Morganfield

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Big Bill Morganfield Å være sønn av Muddy Waters har sikkert ikke alltid vært like enkelt. Men Big Bill viser at han innehar de samme kvaliteter som sin berømte far! Og det gjør han uten å benytte seg av at sitt opphav. Han ønsker å være bluesmann for egen regning. Og vi, sammen med mange andre, mener at han absolutt klarer det! Kom og hør selv, så kan vi diskutere om det er riktig eller galt.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. sep. 2000 Eddie Taylor & the Westcoast Allstars

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Eddie Taylor, Jr. & the Westcoast Allstars

Eddie Taylor, Jr. er sønn av den legendariske bluesartisten Eddie 'Bigtown Playboy' Taylor og har dermed trådt sine barnesko midt i Chicago's mest oppegående bluesmiljø. Eddie jr. begynte som 16-åring og har siden spilt med mange kjente bluesartister, som for eksempel Eddie Shaw, Hubert Sumlin, Wille Kent, Detroit Jr, Jimmy Burns, Jimmy Lee Robinson, John Primer og flere andre.
I 1998 kom Eddie Jr's debutalbum 'Looking For Trouble' og bluesmagasinet Real Blues valgte den til årets Chicago-bluesplate.
Sin unge alder til tross: Eddie Taylor, Jr. har gjort seg meget bemerket på Chicago's bluesscene. Har har blitt kjent som en av svært få utøvere av den mer tradisjonelle typen Chicago-blues, som den låt under storhetstiden på 50- og 60-tallet. I dag har han sitt eget band der han synger og spiller gitar.

Dette er Eddie Jr's første turné i Europa og han har samlet seg et band bestående av musikere fra to av Sveriges og Skandinavias mest populære bluesband: The Instigators og Bluebirds. Vi her i Sandnes har hatt begge disse bandene på besøk tidligere og er sikre på at disse musikerne er i stand til å gi Eddie Jr den rette backingen. Dette blir en skikkelig kosekveld!

Bandmedlemmer:
Eddie Taylor, Jr. - vokal, gitar
Stefan Dafgård - munnspill, vokal
Magnus Lanshammar - bass
Jim Ingvarsson - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. sep. 2000 Jam Session med Crossroads Bluesband

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Jam Session med Crossroads Bluesband

Hvem husker vel ikke disse unge musikerne fra Stavanger og den spillegleden de viste da de gjestet oss sist? Denne gangen inviterer de til jam hos oss, så de av dere som har lyst å spille eller synge med tar kontakt med oss når dere kommer på Chili denne kvelden. Så håper vi at alle som vil får anledning til å vise hva de kan!

Bandmedlemmer:
Tore Bruvoll, vokal, gitar
Øystein Undem, tangenter
John Lilja, bass
Atle Strøm, trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)