Historikk

Ons. 25. juli 2001 Smoking Section

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Smoking Section (USA)

Vi er stolt av å få presentere et stort band, født ved Missisippis bredd: The Smoking Section
Denne 5-manns orkanen har med seg i sekken, over 100 års blues-historie og turné virksomhet. Med sin kraftfulle og rå stemme, er Robert Taylor en av USA`s mest up & coming bluesartister i dette årtusen. Etter å ha vært flittig brukt de siste 6 årene på steder som The House of Blues, The Rock & Bowl og Tipitina's har han nå med seg et kraftlag av et komp. Denne gjengen er i stand til å gi deg en ny forståelse av Delta Blues.

Du vil rett og slett bli sendt til en annen Blues-planet.

Bandmedlemmer:
Michael Bacon, Guitar
Thaddeus Richard, Keyboards
Robert Taylor, Lead Vocals & Harmonica
Irving Charles, Bass Guitar
Gerald France, Drums

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. juli 2001 Pappa Svein Bluesband

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Pappa Svein Bluesband

Pappa Svein Bluesband så dagens lys på sensommeren 1996 og debuterte for publikum i november samme år. Bandet består av garva musikere fra Senja og Målselv som har lang fartstid innen musikklivet sørpå og nordpå.
Gruppa regnes i dag som et av Nord-Norges beste LIVE-band innen sjangeren. Musikken bygges rundt standardblues som smeltes sammen med R&B og jazz, noe som plasserer dem i et spennende skjæringspunkt rent musikalsk. Spillegleden og kjemien mellom musikerne stemmer og bandet er kjent for å ta av fra første låt.

Publikum får også vite at her har man ikke bare A4-blues å forholde seg til. Selv om musikken henter elementer fra jazz og rock, er det alltid en blå tråd gjennom det hele. Før musikerne forlater scenen hagler det med musikalske ruller og spagater. Humør og galskap...

Til og med pitbullen blir rørt.

Bandmedlemmer:
'Pappa' Svein Arild Berntsen - vokal, munnspill
Bård Foshaug - gitar, vokal
Ole Morten Sørensen - tangenter, vokal
Christer Solheim Henriksen - bass
Gjermund Nilssen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 27. juni 2001 Carol Stewart Blues Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Carol Stewart Bluesband (UK/N)

Carol Stewart har gledet oss med sin stemmeprakt mange ganger tidligere og vi ser fram til nok en tirvelig kveld med henne og "gottene" hennes ;-) Da Hijackers-gjengen bestemte seg for å gi seg som band ble Lasse, Trond og Sveiner enige med Carol om å lage et nytt band med målsetning om å skape en enda mer 'tilbake til røttene' bluesstemning. På gitar fikk de også med seg Bjørn Nilberg.
De har vist en enorm utvikling og har en spilleglede som får det til å rykke i armer og bein på tilhørerne! Kom og gled dere sammen med oss!

Bandmedlemmer:
Carol Stewart - vokal
Bjørn Nilberg - gitar, vokal
Odd Inge Refsland - tangenter, gitar
Lasse Westbye Christiansen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. juni 2001 Jam Session

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt (Se programet for neste Jam) arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. juni 2001 Medlemskveld m. Hardanger Groove Company

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Medlemskveld m. Hardanger Groove Company

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)