Historikk

Ons. 09. des. 1998 Knockout Greg & the Blue Weather

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Knockout Greg & Blue Weather

Dette svenske bandet er velkjent fra de fleste større bluesfestivaler i Europa og opptrer til stor applaus og kjempestemning overalt hvor de spiller. De har gitt ut tre plater som alle er blitt meget godt mottatt, og vi gleder oss storlig til å høre dem i klubben!! De er uten tvil et av Skandinavias og Europas beste band innen shuffle og vestkystblues.

Bandmedlemmer:
KnockOut Greg - vokal, munnspill
Anders Lewén - gitar
Fredrik Gustafsson - piano
Hans Ericsson - akk. Bass
Marcus Andersson - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. des. 1998 Midnight Ramblers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Midnight Ramblers

Her er bandet for oss ihuga Rolling Stones fans! Denne gjengen spiller utelukkende musikk av Stones, og det gjør de virkelig bra! Du blir garantert revet med når bandet gir en Stoneskveld så nær originalen det går an å komme.
Bandet består av 8 musikere. Standard Stones oppsett, pluss sax, trombone og orgel, for riktig å få frem det rå trøkket. De som ikke har opplevd Midnight Ramblers (eller Stones) bør absolutt sette av denne kvelden.

Da Midnight Ramblers spilte hos oss sist, satte vi ny publikumsrekord og måtte stenge dørene midt under konserten!!!!!!!!!

http://www.midnightramblers.no/

Bandmedlemmer:
Jan Emil Gulliksen - vokal
Torstein Oliversen, gitar
Kjetil Vagle - gitar
Bjørn Hope - bass
Yngve Mathiesen - trommer
Jan Petter Taarland, tangenter
Arne Kolstad, trombone
Glen Brun Henriksen, saksofon

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. nov. 1998 Bjørn Berge

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Bjørn Berge
Med stor respekt for den gamle akustiske deltabluesen, har haugesunderen Bjørn Berge gitt ut flere plater de siste årene. Hele tiden til overstrømmende kritikker både blant leg- og musikkfolk. Etterhvert har han utviklet musikken sin til å bli noe helt eget, fremdeles trygt rotfestet i det gamle, men nå også med hittil ukjente elementer som tilfører musikken enda mer trøkk og spenning.
At det er viktig å holde denne musikkarven i hevd, kan det ikke være særlig tvil om. Akkurat som John Hammond gjør det i USA, sørger Bjørn Berge for at heller ikke Norge glemmer den amerikanske folkemusikken. Og når Bjørn Berge i tillegg gjør det så rått og sultent som tilfellet er, blir historietimen en stor opplevelse; enten du får Berge på CD, live i småklubber eller på større festivaler som Nattjazzen i Bergen, Quartfestivalen i Kristiansand eller bluesfestivalen på Notodden.

Nå reiser han land og strand rundt med gitaren på ryggen, og hodet fullt av gamle blueslåter. Akkurat som de gamle mestrene gjorde det i sørstatene for seksti-sytti år siden, årevis før Muddy Waters & Co. reiste nordover til Memphis og Chicago for å finne elektrisk berømmelse.

Prisen som årets Bluesartist som Bjørn Berge ble tildelt på Notodden sommeren 97, forteller egentlig det meste om denne rogalendingens anerkjennelse som bluesartist.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 21. nov. 1998 Reidar Larsen og Kristin Berglund

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Alone Together

Reidar Larsen trenger vel knapt noen presentasjon siden han anses for å være i en særklasse innen norsk blues med et utall av plateutgivelser og en mengde turnéer og konserter bak seg i det ganske land. Kristin Berglund er kanskje ikke like kjent utenfor blueskretser men hun er desto bedre kjent blant oss blueselskere som en sanger med den rette følelsen for blues.

Når så to av Norges desidert beste bluesartister slår seg sammen, må det jo bare bli kjempebra!
Kom og nyt!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. nov. 1998 Jam Session

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt (Se programet for neste Jam) arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)