Historikk

Ons. 31. jan. 2001 Jam Session m/ The Rhinos

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

The Rhinos

The Rhinos er en kvartett bestående av fire gamle ringrever i musikkmiljøet i distriktet som spiller musikk som spenner fra Tom Waits, Neil Young, John Prine, Rod Steward og Rolling Stones.
Leif Arne Bredland har i en årrekke vært en av de mest brukte session musikere i distriktet. Han er også kjent fra band og prosjekter som Verfast, Midnight Rambler’s og Dickens Bandet. Han trakterer gitar og kor.

Felespilleren og vokalisten Pete Johansen bør være kjent for de fleste fra band og prosjekter som Bror te Larsen, Modesty Blaise, Rabalder og The Tramps m. Flere.

Kjell Jensen som har spilt bass med Nurk Twins, Smalhans, Reidar Larsens Boogie Bastard, Die Bahn og flere andre lokale og nasjonale stjerner.

Denne gang er det trommeslager Knut Køningsberg som også har spilt med Stavangerensemblet, Nurk Twins, Hardluck Bluesband og Sardines, burde være velkjent for de fleste.

Bandmedlemmer:
Leif Arne Bredland, gitar
Pete Johansen, fele
Kjell Jensen, bass
Knut Køningsberg, trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 24. jan. 2001 Homesick Mac m/Oddvar Solheim

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ingen Info.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 17. jan. 2001 Engen med venner

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Engen med venner Drevne, lokale karer som har funnet ut at de vil spille sammen. Disse karene kjenner vi alle godt fra diverse bra band fra distriktet, blant andre Stavangerensemblet, Dickensbandet, Hard Luck Blues Band og Crossroads bluesband. Vi er sikre på at dette blir en kjempekveld! Legg også merke til at musikken starter kl 21:15! Dette for å gi alle oss som skal tidlig på arbeid i morgen en mulighet til å få med mest mulig av musikken. Så kom og støtt opp om bandet og klubben! Bandmedlemmer: Gunnar Engen, bass Oddvar Solheim, gitarer Svein Ole Fjelde, vokal Atle Strøm, trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. jan. 2001 Shakey Ground Blues Band

Shakey Ground Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Shakey Ground Blues Band

Klikk på bildet for å se SGBBs hjemmeside WWW Bandets hjemmeside
Shakey Ground Blues Band ble startet en kald og gufsen vårdag i 1997 og består av musikere fra Karmøy, Vikebygd og Haugesund. Bandet spiller elektrisk blues innen de fleste stilarter og gjør det med respekt, humor og kreativitet. Øvingslokalet er et gammelt nedlagt hønsehus hvor gulvet skjelver, rister og gynger. Bandets navn dukket opp som en naturlig konsekvens av dette. Bandet spiller egne låter godt iblandet coverversjoner av kjente og ukjente blueslåter.

Bandet har fartet rundt på de fleste bluesklubbene på Vestlandet og har fått gode kritikker overalt. Shakey Ground BB har spilt Sildajazz fire år på rad og har også spilt på festivaler som Skånevik Bluesfestival og Vikedal RootsMusic festival. Felles for majoriteten av spilleplasser er at de ønsker bandet tilbake. SGBB har også vært innom bl.a. TV Haugaland og TVNorge.

Bandmedlemmer:
Helge Veastad - Gitar/vokal
Ådne Hauge - Bass
Vidar Støyva - Trommer
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill

Kontaktperson for SGBB:
Arnt Ove Kvernenes
Krokhaugvn 35
4262 Avaldsnes
Tlf: 52842702 - 91555392

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 03. jan. 2001 Banden

Banden

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

BANDEN er en gjeng rutinerte musikere fra Sandnes og distriktet rundt som hver for seg har spilt i flere forskjellige band de siste 20 årene. Mye arbeid er lagt ned i repertoaret for å vise bredden i bluesen, fra Chicago til New Orleans, med låter fra artister som Buddy Guy, T Bone Walker, Howlin' Wolf og Bobby King.

BANDEN kombinerer det coole & troverdige med det presise & uanstrengte.

Lasse ga i 2002 ut egen CD ?Flagg Ut?. Det vil være mulig for våre gjester å kjøpe dette albumet på konserten. Noen av tekstene fremføres til og med på ?Sandnesisk?.
Charlie'en har spilt med så mange at vi kun kan nevne Veslefrikk og Englakoret her. Pluss en aldeles fenomenal hammond-solo på Hard Luck Blues Bands første plate. Og så mye, mye mer...
Halvard har vært Bandens solide grunnfjell helt siden de ble sluppet fri. Og det sammen med:
Torstein Kyllevik på trommer.Han har spilt med ulike lokale band siden ungdomsskolen og fikk antakelig sin interesse for slagverk da han på konfirmantweekend på Vier, en gang på 70-tallet, kastet alle grytelokkene ned trappene kl 0200 om natten.

medlemmene er:
Lasse Berheim - Gitar/Vikal
Jarle 'Charlie' Børresen - Tangenter
Kjetil Vagle, Gitar.
Spiller i Midnight Ramblers.
Halvard Josefsen, Bass
Torstein Kyllevik på trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)