Historikk

Ons. 02. juni 1999 Cover 2 Cover

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Cover 2 Cover (S/GR/UK)

bandet har eksistert i 5 år og spiller blues og rock (f ex jimi hendrix , cream) med sterke solo fremførende på gitar . bandet har opptrett bland annet på ovenpaa, stavanger bluesclub, sandnes bluesklubb, folken, røde sjøhus, rød bar. august 1999 var c2c forband til peter green når han gjestede stavanger og sandnes .

Bandmedlemmer:
Aki - gitar, sang
Jens - gitar
Ulf - bass
Kenny - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 26. mai 1999 Matti Norlin

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Matti Norlin (S)

Akustisk blues! Matti Norlin betegnes som en ung lovende, og veldig bra, sanger og gitarist fra Haninge sør for Stockholm. Han har spilt på Åmåls bluesfestival og var også frokostmusiker på Onkel Thorwalds på Notodden Bluesfestival i 1998. Han får strålende kritikker for sine tolkninger av klassisk country blues og blir omtalt som Sveriges Robert Johnson. Vi her i Sandnes som hørte Dry Weave under Sykkelblues '98 opplevde ham som en karismatisk frontfigur som virkelig kunne sine ting.

Bandmedlemmer:
Matti Norlin - vokal og gitarer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 19. mai 1999 Jam Session

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt (Se programet for neste Jam) arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 12. mai 1999 Carol Stewart Bluesband

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Carol Stewart Bluesband (UK/N)

Carol Stewart har gledet oss med sin stemmeprakt mange ganger tidligere og vi ser fram til nok en tirvelig kveld med henne og "gottene" hennes ;-) Da Hijackers-gjengen bestemte seg for å gi seg som band ble Lasse, Trond og Sveiner enige med Carol om å lage et nytt band med målsetning om å skape en enda mer 'tilbake til røttene' bluesstemning. På gitar fikk de også med seg Bjørn Nilberg.
De har vist en enorm utvikling og har en spilleglede som får det til å rykke i armer og bein på tilhørerne! Kom og gled dere sammen med oss!

Bandmedlemmer:
Carol Stewart - vokal
Bjørn Nilberg - gitar, vokal
Odd Inge Refsland - tangenter, gitar
Lasse Westbye Christiansen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. mai 1999 Colin John Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Colin John Band

Er du lei av den samme gamle bluesen, hørt alt før? Er du klar for en kveld med blues spilt på den måten bare Gud, Elvis og Muddy Waters ville gjort det.
Colin John - en dynamisk Memphis gitarist og sanger med base i London spiller en moderne blanding av blues, soul and funky rock`n roll.
Colin John turnerer på klubber og festivaler i USA, Canada, England og Europa hvor han høster positiv respons.
Colin John har delt scene med noen av de fineste artistene innen bluesen: Sugar Blue, Mojo Bueford, Albert Collins, Willy Dixon, Henry Gray, Teenie Hodges, B.B. King, Pinetop Percins, A.C. Reed og Jimmy Vivino.
I 1987 spilte Colin support for Albert Collins, som likte hva han hørte og Colin John ble ansatt i bandet med turner verden over.
Colin John Band var sist å høre på Hell Bluesfestival September 1998

CD: Evolution -97
CD: Live in spirit-98
CD: Live from Hell-98

Bandmedlemmer:
Colin John - gitar, sang
Billy Troiani - bass, sang (Tom Russel band)
Kenny Lance - trommer (Texas Twisters)
Gled deg til en kveld med Colin John Band, musikk med et trøkk som får jakka til å røyte.

Booking: Knut Lanseng tlf:90044064 fax:90349084 prs:96723400

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)