Historikk

Ons. 17. mars 2021 ÅRSMØTE i Sandnes Bluesklubb

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Årsmøte i Sandnes Bluesklubb 2021

 • Blir avholdt onsdag den 17 mars 2021, kl. 1800, på Hotell Residence, i 5 etasje.

 • Adressen er: Julie Ege’s gate 5, 4306 Sandnes.
 • Vi ønsker alle velkommen til årsmøtet.

 • Påmeldingsfristen til årsmøtet, gikk ut i går, den 10 mars.

 • Alle som var medlemmer i 2020 er stemmeberettiget på årsmøtet.
 • Alle nye medlemmer er hjertelig velkommen til å bli med.
 •  
 • For å finne fram:
 • Inn hoveddøra, heisen eller trapper opp til 5 etasje, følg deretter skiltingen ????

 Hvis man ønsker å bli medlem kan det gjøres på følgende måter:

 • betal via din bank, til kontonummer: 3260.21.59352
 • betal via Vipps til Sandnes Bluesklubb
 • betal via goticket.no, (430 kr)

Merk innbetalingen med:

Medlemskontingent 2021, Fornavn-Etternavn og evt. epostadresse.

Med Hilsen Styret

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. mars 2021 Paulsrud Band - AVLYST.

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 

 • Thea Paulsrud - vokal
 • Ask Vatn Strøm - gitar
 • Håvard Ersland - orgel
 • Kim André Tønnessen - bass
 • Bård Berg - trommer

Avlyst p.g.a Korona-restriksjoner.

Oslo-baserte Paulsrud Band startet med en felles fascinasjon for musikk i blues- og soulsjangeren. De har latt seg inspirere av artister som Knut Reiersrud og The Meters, og musikken deres er influert av soul, afrobeats og rock. Med bakgrunn fra konservatoriet i Kristiansand, konservatoriet i Stavanger og Norges musikkhøgskole er en livekonsert spekket med hardtslående riff, suggerende rytmer, sjelfulle melodilinjer og virtuose soloer! Bandet har spilt konserter hos blant annet Jæren Bluesklubb og Serendipfestivalen. I feburar 2021 går de i studio for å spille inn sitt debutalbum.

 

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 03. mars 2021 Håkon Høye & the Honey Tones - AVLYST

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

AVLYST p.g.a Korona-restriksjoner.

Håkon Høye er kanskje bedre kjent som gitarist, låtskriver og produsent i Billy T Band som vant Spellemannprisen for beste bluesutgivelse i 2010 og 2012. Sammen med sitt faste band presenterer han her et eklektisk knippe låter skrevet i samarbeid med William "Bill" Troiani. Deres samarbeid har i tillegg til 2 Spellemannpriser resultert i flere finaleplasseringer i International Songwriting Contest i Nashville og en 2. plass i blueskategorien for låta "Blow My Cover" i 2013.

Låtene på 'Bout Time speiler et vidt spekter av Håkons inspirasjonskilder – fra Lightnin' Hopkins, New Orleans funk til AC/DC. Selv om låtene favner bredt er det bluesbakgrunnen som etterlater seg det kraftigste fotavtrykket og preger dette albumet. Eller som Billy T utrykker det i innledningsteksten i CD-heftet:

"The Hawk have produced a wonderfully eclectic Blues recording here, that should end up on everyones playlist.»The Honeytones» are tougher than the name suggests; tough, groovy, bluesy, and dare I say, funky. Be sure to bring your «Honey», and your dancing shoes!" – Billy T

I tillegg til sitt arbeid med Billy T Band har Håkon vært aktiv på norske og utenlandske konsertscener siden midten av 1990-tallet og han har deltatt på bl.a. Louisiana Red's "Back To The Black Bayou" som var nominert til to Blues Awards (Bluesens Grammy) i Memphis i 2010. Håkon var aktiv i miljøet rundt den nå nedlagte klubben "Muddy Waters" i Oslo tidlig på 2000-tallet og har siden den gang spilt med en rekke kjente artister i inn og utland. Sammen med sitt faste band "The HoneyTones" får han spille sine egne favorittlåter samt egenkomponert materiale fra albumet "'Bout Time". De serverer en musikalsk gumbo med elementer av blues, klassisk r&b, soul, New Orleans funk, 60-talls garage og swamp rock. Kort sagt: "Blues for the new millennium"!

22. november 2019 slapp Håkon Høye (aka The Hawk) albumet "Nights At The Surf Motel". Dette var oppfølgeren til "Bout Time"

Håkon Høye: gitar, vokal

Per Tobro: bass

Kasper Værnes: saksofon

Vetle Larsen: trommer

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 24. feb. 2021 Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm - AVLYST.

Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Daniel Eriksen - Vokal og Gitar
 • Stig Sjøstrøm - Trommer

AVLYST p.g.a. Korona-restriksjoner.

Slidegitarist Daniel Eriksen og perkusjonist Stig Sjøstrøm har gjennom mange års samarbeid utviklet et tett samspill. Ved kreativ bruk av instrumentenes register og roller, skapes ett sound som har forbløffet mange. Mississippis skitne deltablues, blandet med New Orleans dampende second line rytmer, legger grunnlaget der musikerne virkelig får brukt sine virtuose ferdigheter. Etter mange år med nådeløs turnering på flere kontinenter, og hengivenhet til musikkformen, har Daniel Eriksen bygget seg opp et rykte som en bluesartist, og slidegitarist, av internasjonal klasse. Musikken hans, en blanding av hypnotisk Mississippi deltablues og dampende New Orleans rytmer, har gitt Eriksen fans over hele verden. I tillegg til å ha studert de gamle genreskaperne Blind Willie Johnson, Son House og Fred McDowell, har Eriksen lært direkte fra moderne mestere som John Mooney, Roy Rogers og Bob Brozman. Flere av platene hans har fått terningkast 6, og den siste i rekken: «Moonshine Hymns» fikk spellemannsprisen for 2014.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 17. feb. 2021 Bryggerigangen Bluesband (Oslo) - AVLYST

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Tom Gjertsen - Gitar og Vokal
 • Bent Patey - Gitar og Vokal
 • Frode Larsen - Bass og Vokal
 • Espen Moen - Trommer

Bryggerigangen Bluesband

AVLYST pga KORONA-RESTRIKSJONER

Vi har den utsøkte glede å få besøk av Bryggerigangen Bluesband i klubben vår. Forrige gang de besøkte oss var i februar i fjor, Før koronaen, det var tider...

De ble startet i 1978, og var i over tyve år et av landets mest markante utøvere av blues på norsk og engelsk språk. Navnet kommer av at alle bandmedlemmene bodde i "Bryggerigangen Borettslag" i Oslo. NRK laget i 1978 et 50 minutters TV-program om dem i gården, i studio og på scenen.

I 1999 ble Blått Brygg relansert på CD i forbindelse med gruppas 20-års jubileum. Platen ble, til tross for sin alder, landets tredje mest solgte bluesplate i 2000. Tilsammen har bandets medlemmer bidratt på mer enn 100 plateinnspillinger med artister som bl.a. Halvdan Sivertsen, Geirr Lystrup, Anne Grete Preus, Eric Anderson og Sverre Kjelsberg. Komposisjonen Tannverken var flere uker på Norsk-toppen.

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)