Historikk

Ons. 21. mars 2018 Tiny Thor & The Cool Groove

Tiny Thor & The Cool Groove

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Thor Oliversen – vokal/gitar
 • Egil Myhre – trommer
 • Halvard Josefsen – bass
 • Jostein F. Johansen – orgel

Tiny Thor & The Cool Groove er det muligens litt vrient å sette i en bestemt musikalsk bås – men det finnes uten tvil sterke elementer av funky blues som med stor sjangse bidrar til at du føler sterk trang til å bevege deg til rytmene. Dog noen vil nok påstå å finne elementer av slepen soul, rock og rhythm & blues. Originale komposisjoner signert vokalist og gitarist Thor Oliversen blandet med coverlåter av artister som ligger genremessig nær – f.eks. John Mayer, Oli Brown, Robben Ford, Scott McKeon og Matt Schofield. Hør gjerne på Spotifylisten vår lenger nede til venstre her eller Sneak Peak fra øvingslokalet.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 14. mars 2018 The Juke Joints Nederland

The Juke Joints

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Peter Kempe / Vocal-Trommer-Manolin
 • Michel Staat / Gitar
 • Sonnyboy vd Broek / Munnspill-Vokal-Trekkspill
 • Derk Korpershoek / Bass - Vokal

Nederlandske blues-rockere og vinnere av Dutch Blues Foundation Award for Beste Dutch Blues Band 2012 og 2016, Juke Joints har virkelig viat hva de kan på internasjonale stadioer i ikke mindre enn 34 År. Bare i fjor spilte de i blant annet Spania, Norge, Sveits og på Harvest Time Blues Festival i Irland. Mellom alle disse konsertene skrev de sanger sammen for deres oppfølging på CDen "Going to Chicago", de har spilt inn i Chicago med produsent Ronnie Baker Brooks og 'gjester' Eddy 'The Chief' Clearwater og Ana Popovic. Den nye CDen "Heart on Fire" (europeisk utgivelse av Continental Records i slutten av januar 2015) inneholder 10 Juke Joints-originaler. Dr Ross klassiker "Cat's Equirrel" og folkemusikk favoritt-å-være "Funny Little Valentine", skrevet av australske rockabilly sanger / gitarist Louis King, mottar den lidenskapelige, fete Juke Joints-behandlingen og passer perfekt i albumets sammenheng. I april 2017 ble den nye CD'en 'Crossroads' Utgitt.

www.thejukejoints.com

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 07. mars 2018 Svankevigaa

Svankevigaa

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Lasse Hetland – vokal
 • Arild Skjæran – gitar
 • Arve Magnussen – bass
 • Stein Erik Risvik – keyboard
 • Kurt Magne Nordbø – trommer
 • Egil Karlsen – Trombone

Det swinger i Stavanger øst når gjengen i Svankevigaa drar i gang med heftige riff og tette komplinjer. Bandet spiller tradisjonell blues og rock’n roll basert på materiale fra et stort spekter kjente artister, så her vil en kjenne igjen låter fra så vel John Hiatt og Bob Dylan til våre egne Marius Muller og Reidar Larsen. Musikerne er en fin blanding av godt etablerte aktører i Stavanger og ”gamle travere” som endelig er i gang igjen.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 28. feb. 2018 Reloaded

Reloaded

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Singer 'n songwriter: Heidi Kvalholm Blåsmo
 • Guitar: Hans Trasti Isaksen
 • Bass: Tony Caddle
 • Organ/Piano: Jarle Børresen
 • Drums: Lars Ove Fjelldahl

Enda et nytt band hos klubben denne gang er besettningen en kombinasjon fra Notodden og Stavanger. Reloaded så dagens lys i mai 2012 i forbindelse med vokalist/låtskriver Heidi Blåsmo sin deltagelse i The Voice 2012. Dette satte fart i Heidi sitt ønske om å gå i studio for å få ”tapet” noen av låtene som svirret rundt i hodet. Med signert platekontrakt i Nordic Records, var det bare å gi full gass! Man sier at noen er født med blues og soul i hjertet, og Heidi er så absolutt en av dem. Endelig skulle hun ta steget fullt ut, og lage sin egen plate på sine egne premisser. Som det fyrverkeriet Heidi er passer hennes råe bluesrock stil som hånd i hanske. Heidi har lang fartstid som vokalist. Hun har gjort opptredener sammen med blant annet Øyvind Blunck, Guri Schanke, Madrugada og Hellbillies for å nevne noen. Hun har også utallige opptredener innen storband, kor og lokale bandprosjekter bak seg. Med sitt band, Reloaded, har hun samlet fem dyktige og erfarne musikere med lang fartstid i bransjen. Foruten utallige lokale band og prosjekter har musikerne i Reloaded gitt ut egen musikk, eller i andre band som Veslefrikk, Romantic Noise, Absolutt Gospel, Roots'n Boots, Spoonful of Blues, Englakoret og Jarle Børresen band.  Nå er hovedbasen for bandet blitt Bluesbyen Notodden.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 21. feb. 2018 Tomas Fianbekken Band

Tomas Fianbekken Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Tomas Fianbekken - gitar

Da presenterer vi atter et nytt band hos klubben. Tomas Fianbekken Band er et heftig bluesrockband som holder til på sør- og sørvestlandet. Bandet beskrives som energisk og sjelfullt, med forgreninger dypt ned i både rockens og bluesens røtter. Tomas F spiller så svetten spruter mens gitaren hans formidler hjerteråe toner i blått og til tider sort. Live spiller Tomas F Band coverlåter av kjente artister som bla. Ray Charles, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan og Gary Clark jr. med en miks av deres egne låter som alle har røtter i bluesen. Rockeshow for barn var et av stunta bandet gjorde sist sommer på Canal Street i Arendal. Tomas F spilte med tennene, på gulvet, bak nakken og var i storform når han spilte for barna. I storform er Tomas F og hans band også på clubber hvor de spiller som om det var det siste de gjorde på denne jord;)

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)