Historikk

Ons. 17. aug. 2016 Eric Slim Zahl & the S. W. S.

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Eric Slim Zahl – Gitar/Vokal
Roald Brekke – Bass
Atle Helland Strøm – Trommer
Øystein Undem – Tangenter

Kritikerroste og Spellemannspris-nominerte Eric Slim Zahl & the South West Swingers viderefører de flotte tradisjonene og musikken fra 50-tallet – med sitt eget, rocka uttrykk. Dresset opp i slips, bukseseler og blanke sko, sprer Eric Slim Zahl & The South West Swingers musikken sin med humor, musikalsk dyktighet og trøkk.
Eric Slim Zahl & the South West Swingers feirer 10 år som band, og med stadige albumutgivelser til toppkarakter, fremstår bandet som mer sultent, hardtarbeidende og swingende enn noensinne. Bandet er kjent som et formidabelt liveband og har holdt konserter på de fleste bluesfestivalene og –klubbene i Norge.
Tidligere har også Eric Slim Zahl & the South West Swingers turnert i England. i år ble de valgt som Norges representant til International Blues Challenge som arrangeres i Memphis, Tennessee i USA. Dette er å regne som et «VM i blues» hvor de kom til en semifinaleplass. Bandet vant noe senere den European Blues Challenge. I 2011 ble de nominert til Spellemannsprisen for albumet "Daddy'O" og albumet "Chances Are Slim" mottar topp kritikker i norsk presse.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN

Ons. 15. juni 2016 Patey's Pipe

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

BENT PATEY var med å starte Bryggerigangen Bluesband i 1978, og i forbindelse med gruppas 20-års jubileum, ble LP-platen «Blått Brygg» fra 1979 relansert på CD på Notodden Bluesfestival i 1999. I Blues Music Club ble platen kåret til månedens klassiker, noe som førte til at "Blått Brygg", til tross for sin alder, ble landets 3. mest solgte bluesplate i 2000. Patey har bidratt på over 30 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen. Bent er etterhvert en gjenganger hos oss og med god grunn, han er en fantastisk entertainer og en eminent gitarist og hele bandet oser av kvalitet og spilleglede. Gå ikke glipp av denne kvelden på Tribute

VEL MØTT!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 08. juni 2016 Little by Little

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Tor "Totto" Tobiassen vokal
Oddvar "Sol" Solheim gitar
Glenn G. Aadnøy gitar vokal
Reidar Paulsen bass
Lasse Andressen piano
Torstein Kyllevik trommer

Little by Little startet opp i hjembyen Sandnes Rogaland, som en lokal Blues Rock band november 1985. Bandmedlemmene kom fra forskjellige lokale regionale band som en blanding av blues, rock, jazz og pop påvirkninger de alle hadde med seg til bandet. Little by Little begynte snart å lage egne sanger. Litt etter litt fikk bandet god respons fra musikk kunngjøringer i avisene og også med musikkbransjen i Norge. Bandet utvidet snart fra lokale spillejobber i Stavanger og Sandnes til spillejobber over hele Norge for over en 10 års periode. I denne perioden gikk Little by Little inn i Studios stort sett å lage demoer. En Single ble gjort " Little by Little " i 1994. Etter 20 år ble Little by Little enige om å lage en Reunion. “Let’s go blues n '' 2014”. Etter dette har de fortsatt å spille, og nå får vi hør de på ny hos oss. Gled dere.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 01. juni 2016 Butch Brox Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Vegard Brox – Gitar/Vokal
Glenn Junger – Bass
Tory J Raugstad – Trommer
Ray Johnson - Tangenter

BUTCH BROX BAND er et nyoppstartet blues-rock band som gjør sin verdensdebut dagen før konserten på Sandnes Bluesklubb.
Musikkstilen heller mot den rocka delen av bluesen og henter inspirasjon fra blues-rock-legender som Rory Gallagher, Johnny Winter, ZZ Top, The Allman Brothers Band m.fl.
Bandmedlemmene har alle base i Stavangerområdet, og er kjente ansikter fra flere andre band i distriktet som f.eks Royal Flush, Barefoot, Full Tilt, PowerCombo m.fl.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. mai 2016 Trond Olsen Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Trond Olsen - gitar og vokal
Lars Hammersland - orgel og piano
Sigmund Vik - bass
Morten Bergstrøm - trommer

Med stor respekt for den verden av lyd som springer ut fra sjangeren blues, har TOB (Trond Olsen Band) funnet seg vel hjemme i sitt eget blå toneland.

Noe av det som kjennetegner bandet er kvalitet, energi og stor spilleglede. Med sin musikalske bredde, farget av påvirkning fra musikk gjennom flere ti-år, treffer TOB et bredt publikum.

TOB debuterte i 2009 med albumet "New Day Coming". Bandet og albumet har fått mye skryt og musikken her lover mye for framtida. Trond Olsen har laget alle låtene, spiller gitar og synger.

TOB har også begeistret klubb- og festivalpublikum i Norge de siste årene gjennom sitt samarbeid med gitarlegenden Buddy Whittington, mangeårig gitarist i John Mayall & The Bluesbreakers. Noe som definitivt bidrar til stor anerkjennelse av dette bandet. Guttene har besøkt Oslo Bluesklubb tidligere og gleder seg til å komme på scenen på Buckley's igjen, lørdag ettermiddag.

https://myspace.com/olsentrond

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)