Historikk

Ons. 04. aug. 1999 Peter Green m/venner

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Peter Green m/venner

Peter Green dro i gang den nye sesongen i klubben vår! Han trivdes så godt her under Sykkelbluesen (stor takk til alle dere som trosset været og sto foran Hovedscenen!) at han ønsket å komme tilbake hit så fort som mulig! Med seg tok han sin egen gitarist Nigel Watson og bandet som backet disse to burde være kjent for de aller fleste!
Det ble en akkurat like kjekk kveld som vi hadde håpet på og vi vet at alle som var innom koste seg storveies!

Bandmedlemmer:
Peter Green - vokal, gitar, bluesharpe
Nigel Watson - vokal, gitar
Reidar Larsen - vokal, tangenter
Thomas Ognedal Matre - bass
Knut Køningsberg - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. juni 1999 Cover 2 Cover

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Cover 2 Cover (S/GR/UK)

bandet har eksistert i 5 år og spiller blues og rock (f ex jimi hendrix , cream) med sterke solo fremførende på gitar . bandet har opptrett bland annet på ovenpaa, stavanger bluesclub, sandnes bluesklubb, folken, røde sjøhus, rød bar. august 1999 var c2c forband til peter green når han gjestede stavanger og sandnes .

Bandmedlemmer:
Aki - gitar, sang
Jens - gitar
Ulf - bass
Kenny - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 26. mai 1999 Matti Norlin

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Matti Norlin (S)

Akustisk blues! Matti Norlin betegnes som en ung lovende, og veldig bra, sanger og gitarist fra Haninge sør for Stockholm. Han har spilt på Åmåls bluesfestival og var også frokostmusiker på Onkel Thorwalds på Notodden Bluesfestival i 1998. Han får strålende kritikker for sine tolkninger av klassisk country blues og blir omtalt som Sveriges Robert Johnson. Vi her i Sandnes som hørte Dry Weave under Sykkelblues '98 opplevde ham som en karismatisk frontfigur som virkelig kunne sine ting.

Bandmedlemmer:
Matti Norlin - vokal og gitarer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 19. mai 1999 Jam Session

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt (Se programet for neste Jam) arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 12. mai 1999 Carol Stewart Bluesband

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Carol Stewart Bluesband (UK/N)

Carol Stewart har gledet oss med sin stemmeprakt mange ganger tidligere og vi ser fram til nok en tirvelig kveld med henne og "gottene" hennes ;-) Da Hijackers-gjengen bestemte seg for å gi seg som band ble Lasse, Trond og Sveiner enige med Carol om å lage et nytt band med målsetning om å skape en enda mer 'tilbake til røttene' bluesstemning. På gitar fikk de også med seg Bjørn Nilberg.
De har vist en enorm utvikling og har en spilleglede som får det til å rykke i armer og bein på tilhørerne! Kom og gled dere sammen med oss!

Bandmedlemmer:
Carol Stewart - vokal
Bjørn Nilberg - gitar, vokal
Odd Inge Refsland - tangenter, gitar
Lasse Westbye Christiansen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)