Historikk

Ons. 28. okt. 1998 Tidemanns Blue

Tidemanns Blue

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Lokalt band som spiller alle typer blues, og det gjør de med et vanvittig trøkk! Gøy musikk til å bli i godt humør av! Kom og hør!

Bandmedlemmer:
Preben Brun Henriksen - vokal, trompet
Kjetil Hatleskog - gitar
Jan Erik Torkildsen - rytmegitar
Knut Inge Sørvåg - tangenter
Helge Egeland - bass
Øyvind Kallevik - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. okt. 1998 Jam Session

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt (Se programet for neste Jam) arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 17. okt. 1998 Geir Hovig

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Geir Hovig - Norges blues-DJ!
For det blueselskende publikum skulle det ikke være nødvendig med en videre presentasjon av Geir Hovig! Han har i mange år vært vår ledende autoritet på radiosendt blues og har gledet våre ører og hjerter med sitt bluesprogram 'Hovigs Hangar' på NRK P3, FM 101,6 hverdager kl 2303 til 2400.
Har du ikke hørt dette programmet bør du virkelig stille inn radioen og gi deg selv nytelsen av å få servert bluesen i sitt mangfold og selvfølgelig: nyte Hovigs innsiktsfulle kommentarer til det som serveres!

Nå når vi da har fått gleden av å ha ham som gjest hos oss, håper vi at mange av dere finner veien til Josefine for en usedvanlig hyggelig kveld med bluesprat og -glede!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. okt. 1998 Backbone

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Backbone Backbone er et resultat av en jam på Bellman i bluesbyen Notodden i 1996. Bandet er ganske rocka, og musikken får garantert folk til å røre på seg. Rita Engedalen synger blues med en intensitet og innlevelse som rettferdiggjør en sammenligning med Janis Joplin. Dette er vaskekte Rhythm`n Blues som får publikum i ekstase. Bandet apellerer til både den yngre og eldre garde. Bandmedlemmer: Morten Omlid - gitar Jens Haugen - bass Arne Fostvedt - trommer Rita Engedalen - vokal

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. okt. 1998 Odd 'n' Sol Blues Project

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Odd 'n' Sol blues project

Her har to av våre beste lokale gitarister samlet en gjeng dyktige musikere for å spille musikk som får det til å gå kaldt og varmt nedover ryggen på oss! Vi gleder oss til å høre Carol's særegne bluesstemme til disse dyktige musikernes toner og rytmer! Odd, Kjell og Besten spilte sammen i legendariske Nurk Twins, og vi mistenker derfor at det kan bli laidback og følelsesladd innimellom freske og rå låter.

Bandmedlemmer:
Carol Stewart - vokal
Odd Stangeland - gitar
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Kjell Jensen - bass
Hans Christian 'Besten' Hansen - perkusjon
Göran Helstrand - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)