Historikk

Lør. 16. mai 1998 Hijackers Bluesband

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ingen Info.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Fre. 15. mai 1998 Hijackers Bluesband

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ingen Info.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. mai 1998 Work Out

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Work Out
Her har vi alle muligheten til å høre en av Rogalands (og kanskje Norges) absolutt beste gitarister på tross av et handicap etter et uhell tidlig i 80-årene som lammet ham i høyre side. Han har etter dette kjempet seg til å spille gitaren bare med venstre hånd og dette gjør han bedre enn veldig mange helt friske gitarister!
I tillegg har vi her en meget stødig og vellydende rytmeseksjon som virkelig får foten til å gå, og vi skal selvfølgelig heller ikke glemme den varme og ekte lyden fra Hinderakers Hammond! Virkelig moro å høre på!

Bandmedlemmer:
Rolf Hinderaker - Hammondorgel
Odd Stangeland - gitar
Øystein Eldøy - bass
Dag Vidar Haugen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. mai 1998 Bryggerigangen Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bryggerigangen Bluesband Levende norske blueslegender!!! Dette fantastiske bandet har eksistert i over tyve år og regnes for å være et av de aller beste LIVEband i Norge i dag! Tekstene er norske, melodiene selvlagede og helheten velegnet til å få fram smilet hos tilhørerne. Dette BØR du ikke gå glipp av!! Bandmedlemmer: Bent Patey - gitar, vokal Brynjulf Blix - tangenter Frode Larsen - bass, vokal Espen A. Moen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Tor. 30. apr. 1998 Bald n' Delicious

Bald_N_Delicius_.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bald 'n' Delicious ble grunnlagt i 1986. Etter at bandet begynte å "herje" rundt om på spillestedene i 1987 ble bandet fort regnet som et av de mest energiske og rotekte blues-gruppene i landet. I hjemlige trakter har bandet for lengst fått kultstatus og har en stor skare av trofaste tilhengere.
Musikken er hovedsakelig Chicago-blues, men et og annet Texas-riff dukker også opp. Viktige inspirasjonskilder er: Willie Dixon, Freddie King, BB King, og Howlin' wolf, for å nevne noen få.
Navnet skjemmer som kjent ingen, og dette bandet har et usedvanlig velvalgt sådan. Det henspeiler selvsagt på Vokalist Arne Rostad og Munnspiller John Josefsens sommerlige hårfrisyrer. Bald 'n' Delicious består da heller ikke av nybegynnere; gjennomsnittsalderen ligger etterhvert godt over komfirmasjonsalder.

Litt om medlemmene i gruppa:

Vokalist Arne Rostad har en stemme som kan få de fleste blues og rockesangere her på berget til å ønske at de aldri skulle ha sluttet i sølvguttene.

Gitarist Oddvar Solheim blir regnet som en av de ypperste bluesmusikerne i landet, og leverer et gitarspill med en følelse og nerve som en skal lete lenge for å finne maken til.

John Th. Josefsen, som spiller munnspill, gjør dette med så stor og energi og innlevelse at hans opptredener blir regnet som store kulturbegivenheter.

Når denne blandingen så blir supplert med et saftig komp, levert av Bassist Thomas Ognedal Matre og Trommeslager Göran Hellstrand, er det få som klarer å la være å bli revet med av gruppas musikalske driv og (fortrinnsvis musikalske) tyngde.

Med andre ord, en rå og svett blueskveld på Sandnes Bluesklubb.

Bandmedlemmer:
Arne Rostad - vokal
John Josefsen - munnspill
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Thomas Ognedal Matre - bass
Göran Hellstrand - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)