Historikk

Ons. 11. mars 1998 Jam Session

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jam Session
Én gang i blandt (Se programet for neste Jam) arrangerer vi Jam Session hvor vi har en grunnbase av tre til fem musikere som står for 'kompet' og forskjellige musikere blir invitert til å spille med. Dukker det opp musikere uanmeldt prøver vi å finne plass til dem også.
Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. mars 1998 B B & the Blue Shacks

B B & the Blue Shacks

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

B. B. & the Blues Shacks

Vi anbefaler alle som har lyst på en kveld med svingende bluesrytmer til å ta seg en tur på Chili for å se og høre denne gjengen! Dere kan også finne ut mer om bandet på deres hjemmeside.

Bandet kommer fra Hildesheim i Tyskland og blir beskrevet som et av de aller beste i Europa innen Texas Shuffle og Swinging Blues. Har du lyst på en hyggelig kveld med livlige rytmer bør du ikke gå glipp av dette!
De har gitt ut flere CD-plater med hjelp av folk som Fred Kaplan, Kid Ramos og Jeff Thurmes. De inneholder mest selvlaget materiale, og de har ingen grunn til ikke å være stolte av dem!

Bandmedlemmer:
Michael Arlt - vokal, munnspill
Andreas Arlt - gitar
Henning Haureken - bass
Andreas Bock - trommer

Bandets hjemmeside
http://www.bluesshacks.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. feb. 1998 Strange Brew

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Strange Brew

Denne gjengen har holdt på i åtte år, så her er det samspill og friske takter å finne! De beskriver musikken sin som litt allsidig gladblues med godt humør, og nevner Johnny Winter, Delbert McClinton, gamle ZZtop og flere andre artister som inspirasjonskilder. Med andre ord gjerne litt bluesrock orientert. Og dét er jo bra, ikke sant?

Bandmedlemmer:
Dag Øyvind Meling - vokal og tangenter
Tommy Husebø - gitar
Arnfinn Pedersen - bass
Kenneth Gottschalksen - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Søn. 22. feb. 1998 Medlemskveld - TEMA: 1997

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Medlemskveld - TEMA: 1997

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Fre. 20. feb. 1998 Bayou Blue

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Bayou Blue

Bandet har holdt på i seks år, har gitt ut 3 CDer, og de har fått 5 i Dagbladet to ganger på ett år, så kritikkene er imponerende. De beskriver musikken sin som New Orleans jazz og blues, eller blues som går over mot jazz. Av artister de spiller nevner de Dr. John, Professor Longhair og Earl King blant andre. Bandet har nylig fått tilbud fra et par festivaler og klubber i England, og skal snart over dit.
Det kan synes som en uvant besetning i blues-sammenheng, men vi er overbevist om at de som tar turen for å høre dette bandet slett ikke blir skuffet! Dog: forventer man dyp bass og feite gitarer, er jo dét en tanke vanskelig å fikse for denne gjengen...

Bandmedlemmer:
Geir Olav Hinderaker - trompet
Audun Brodshaug - trombone
Vidar Kenneth Johansen - saksofon, klarinett og sang
Rolf Seldal - banjo
Roald Gilje - tuba
Gaute Risa - trommer
Booking:
Vidar Kenneth Johansen
Tlf.: 51 62 78 95

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)