Historikk

Ons. 03. apr. 2019 Maldito

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Vegard Trenmo Ring - Vokal og gitar.
 • Bendik Brevik - Gitar.
 • Jon Olav Alstad - Bass.
 • Gard Rognskog Nødset - Trommer.

Maldito er et blues / rock band fra Trondheim, Norge. Folk beskriver Maldito som nordisk Blues Rock.

Med sin personlige relasjon til tidlig industriell blues og den tapte spenningen av tung rock, tar det intense live-bandet din sjel og ånd gjennom sin forvrengningsmur og hisser dine mørkeste mareritt. Det norske bandet Maldito (som betyr "forbannet" på spansk) samler de beste elementene til de største blues / rock artister og band gjennom historien. Hvis du er begeistret av Gary Clark Jr, Jack White, Led Zeppelin eller Rival Sons, er det på tide å møte ditt nye favorittband. De har nettopp sluppet sin nye single "Jeg er din i kveld" og nettopp ferdig med en vellykket tur i Tyskland. Maldito er klar til å gå inn i blues / rock-scenen, både i Europa og Skandinavia.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 27. mars 2019 Patrik Jansson Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Patrik Jansson - Gitar og Sang
 • Petter Andersson - Keyboards.
 • Thomas Andersson - Bass
 • Patrik Englin - Trommer.'

Patrik Jansson Band bildades i Stockholm 2007 av trummisen, sångaren, gitarristen, kompositören och producenten Patrik Jansson. PJB har precis avslutat sin tredje Europaturne vilken inkluderade bl.a. NorgeItalien, Schweiz, Belgien, Österrike och Tyskland.   Blues News, Norge skrev For meg er dette helt oppunder klassen til Walter Trout, Matt Schofield og Laurence Jones på et jevnt album som peker i retning av at Patrik Jansson er verdt å sette en hake ved. Hans attack og gitarsound er rett og slett outstanding! Kvaliteten på låtene må løftes. Alt det andre er absolutt på plass. «Life without you» og «Hard to please» er låter med vokal som sitter og har en edge som løfter av, og instrumentallåtene «That 70’s thing» og «Sweet T» forteller mye om dette svenske bandets glimrende dynamikk og samspill. 2017 gjorde PJB också en liveinspelning för Tyska Deutschland Funk Radio.”Ambitionen är att skriva musik som känns angelägen och aktuell. Som berör på djupet men som också kan uppskattas av en bredare bluespublik”. 

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 20. mars 2019 RJ Mischo and Tomi Leino Trio.

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • RJ Mischo - Munnspill og vokal.
 • Tomi Leino - Gitar.
 • Jaska Prepula - Bass og gitar.
 • Mikko Peltola - Trommer.

RJ Mischo.

RJ Mischo er av kritikere og fans regnet for å være i øverste divisjon av dagens munnspillere og sangere.RJ startet å spille når han var 10 år gammel. I en alder av 19 år var han full tids proffesjonell musiker. Han startet karrieren i tvillingbyene Minneapolis og St. Paul i Minnesota, som er opphavet til mange kjente musikere. Han vokste opp med legender som Percy Strother, Mojo Buford, Sonny Rodgers og Lazy Bill Lucas.

Det var i 1992 at RJ virkelig fanget bluesverdens oppmerksomhet med utgivelsen av albumet "Ready To Go". I 1996 flyttet RJ Mischo til California, hvor han fortsatte å dyrke og utvikle sine musikalske talenter.Han etablerte seg for et større publikum ved å opptre på spillesteder og festivaler rundt i U.S.A. og Europa. Han turnerte spesiellt mye opp og ned vestkysten av U.S.A.  

Han har spillt inn 12 egne album og medvirker på over 25 album med andre artister, som Jimmie Vaughan, James Cotton, Kim Wilson og John Mayall, for å nevne noen få. Over 25 års erfaring med turnering har gjort han til en topp artist.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 13. mars 2019 Blues Supply

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Jørn "Drumroll" Johanssen - Trommer.
 • Johan "Mechanic" Haugland - Bass
 • Kjetil "Red Tape" Reithaug - Gitar og vokal.
 • Richard "Professor" Paulsen - Tangenter.

En gjeng solide karer fra Mandal. Bare blues og bluesrock, men alt tilpasset gjengens eget format og ønsker. Blues Supply har sin egen stil, men er godt plantet i tradisjonen. Bandet spiller i hovedsak låter plukket fra de siste 80 årene i blueshistorien, samt egne låter med klare referanser til samme historien. De gjør derimot helt klart egne versjoner av låtene, og får stadig tilbakemeldingen «Dette var jo stilig, ikke sånn ensformig bluesband». Bandet er opptatt av musikken, men dersom noen finner på å danse tar de det som en gledelig bonus… Klassiske Muddy Waters-låter med slidegitar, svingende Little Walter-låter, egne vinklinger på låter av Little Feat og Otis Rush, nyere funky arrangementer på blues-standardlåter, og de lar seg ikke be to ganger om å lage boogie og bluesrockvrier på klassikere fra så ulike artister som Little Richard, Fats Domino og Slade…

Blues Supply har nærmere ti års fartstid i bluesmiljøet på Sørlandet med utgangspunkt i Mandal. Der har de hatt en rekke spillejobber for bluesklubben, herunder flere oppvarmingsjobber for Trampled Under Foot, samt for Royal Southern Brotherhood, Reidar Larsen og Ronnie Jacobsen. De har spilt for Christianssand Blues Club og flere ganger for Lister Blues Club. De er også gjengangere på Mandal Bluesklubb sine Bluesfest om sommeren og ikke minst er har en rekke opptredener på Tuppetorpfestivalen i Sverige.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 06. mars 2019 Little By Little

Little by Little

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Tor "Totto" Tobiassen vokal
 • Oddvar "Sol" Solheim gitar
 • Glenn G. Aadnøy gitar vokal
 • Reidar Paulsen bass
 • Lasse Andressen piano
 • Torstein Kyllevik trommer

Little by Little startet opp i hjembyen Sandnes Rogaland, som et lokal Blues Rock band november 1985. Bandmedlemmene kom fra forskjellige lokale regionale band som en blanding av blues, rock, jazz og pop påvirkninger de alle hadde med seg til bandet. Little by Little begynte snart å lage egne sanger. Litt etter litt fikk bandet god respons fra musikk kunngjøringer i avisene og også med musikkbransjen i Norge. Bandet utvidet snart fra lokale spillejobber i Stavanger og Sandnes til spillejobber over hele Norge for over en 10 års periode. I denne perioden gikk Little by Little inn i Studios stort sett for å lage demoer. En Single ble gjort " Little by Little " i 1994. Etter 20 år ble Little by Little enige om å lage en Reunion. “Let’s go blues n '' 2014”. Etter dette har de fortsatt å spille, og nå får vi hør de på ny hos oss.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)