Historikk

Ons. 30. mars 2016 Jam/Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller - Kappelmester
 • Du?

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. "Kapellmester" er NJÅL MØLLER. Denne gangen har han med seg lokale musikere og bl.a. unge Moody som trakteret keybordet på en mesterlig måte.Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 23. mars 2016 The Booze Brothers

Booze Brothers

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da får vi et gjensyn med våre svenske venner Booze Brothers. Dette svenske bandet har eksistert siden 1985 og turnert i Sverige, Danmark og Norge. De har spilt på festivaler og klubber og er godt likt der de spiller. Musikken er bluespåvirket av storheter som B B King, Stevie Ray Vaughan, Elmore James og Otis Rush. Bandet lar seg også lett rive med på låter av mer rocka karakter, spesielt hvis det er låter av ZZ Top, Rolling Stones eller Status Quo. Med andre ord blir dette en kveld med høy kneføring. Bandet har gitt ut to svært bra plater som det muligens blir anledning til å kjøpe denne kvelden.
Så kom, hør og kos dere!!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!

Ons. 16. mars 2016 Robert Taylor Band

The Robert Taylor Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Robert Taylor - Vokal og munnspill
 • Ådne Hauge - Bass
 • Kenneth Økland - Gitar
 • Arvid Brugman - Gitar
 • Vidar Støyva - Trommer

Da er det duket for et gjensyn med Robert Taylor Band. Robert Taylor er en etablert musiker fra USA som bosatte seg i Norge for ca. 10 år siden. Siden da har han reist rundt i Norge både som solo artist og med forskjellige band. For fem år siden ble Robert Taylor Band dannet. Bandet består av dyktige etablerte norske musiker, alle med lang erfaring fra tidligere band. Bandet spiller en rå New Orlenes funk, med kraftfull bluesrock "edge" med to gitarister skaper de en helt spesiell dynamikk på scenen.

http://www.roberttaylorblues.com

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 09. mars 2016 T-Bear & The Dukes Of Rhythm

T-Bear & The Dukes Of Rhythm

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Torbjörn "T-Bear" Solberg - vokal og gitar
 • Jan Lillsäter - bass
 • Henrik Berg - trommer
 • Paul "Palle" Wagnberg - orgel

Denne onsdagskvelden står scenen klar for å ta imot besøk fra de värmlandske skogene. T-Bear & The Dukes er blant nabolandets fremste bluesband og ble dannet våren 2003 av Torbjörn “T-Bear” Solberg og Jan Lillsäter hjemme i Arvika. De har gitt ut tre CDer: “Let The Sweet Talk Flow” (2007), “Broadway Twist” (2008) og “Ice Machine” (2013). Det meldes at kvartetten straks har et nytt album ferdig for utgivelse. T-Bear & The Dukes serverer en kraftfull blanding av blues, R&B og soul med referanser til 50- og 60-tallet. Gutta er favoritter i flere bluesklubber og de gleder seg alltid til å opptre for et entusiastisk norsk publikum. Det svinger hardt når denne gjengen spiller opp, og de danseglade blant dere anbefales å huske relevant skotøy!

http://www.tbear.se

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. mars 2016 Joe Rusi Band

Joe Rusi Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Joe Rusi : Vokal og gitar

Frank Øverland : Bass

Kjell Martin Sirnes : Trommer

Denne onsdagen får vi et gjensyn med Joe Rusi Band. 4. desember 2015 slippte Joe Rusi sitt solo debutalbume ”Who I Am” (BIGHCD1502) på Big H Records (CD og digitalt). Albumet er spilt inn i New Orleans med legender som Johnny Vidacovich (trommer), John Papa Gros (piano), James Singleton, Doug Belote og George Porter Jr (bass, the Meters) i kompet. Arne Skage Jr. (Reidar Larsen og Rita Eriksen) har produsert disse låtene som er spilt inn i the Music Shed i New Orleans våren 2015. Joe Rusi er i front med eminent gitarspill og sjelfull vokal som får fram heten, fuktigheten og rytmene fra the Crecent City. Låtene på albumet er et knippe egenkomponerte låter som syder av Louisiana soul, blues og r&b. I tillegg serverer Joe og bandet et par klassiske coverlåter fra New Orleans legender som Earl King og Allen Touissaint. Sistnevnte døde nylig og Joe sin versjon av ”Brickyard Blues” er en strålende hyllest til Allen Touissant og musikktradisjonen fra the Big Easy. Joe begynte å spille fiolin og piano da han var 6 år gammel, gitar da han var 10 år og ble profesjonell musiker som 15 åring. I 2001 flyttet han til Flekkefjord og har siden vært aktiv i musikkmiljøet på Sørlandet. Han har vært en svært aktiv musiker på klubb- og festivalscener i Norge og har også turneert utenlands (bl.a. USA-turne i 2012). Han jobber også som rektor på Lund kulturskole. ” Dette er blues på sitt beste - upolert og usminket, ekte og ærlig og med et akkurat passe røft tilsnitt. Når Joe Rusi legger riffene i bånn og trøkker til med sin kraftige og passe rå røst, kan man bli henført tilbake til bluesmusikkens røtter.” Farsund Avis “Spilleglede som smitter over publikum, brilijant musiker.”- Elvebyen Bluesklubb "Joe Rusi - haunting tunes and guitar work, soulful singing.”- Dan Bowden (Electric Blues Guitar Workout) "Joe Rusi's guitar playing is simply great." Rick Peckham (Assistant Chair of the Guitar Department, Berklee College of Music) Joe har tidligere gitt ut et live-album og en EP men tar med denne utgivelsen steget helt ut og presenterer et fullt album med i hovedsak egen musikk. Siden 2013 har han også vært å høre på Radio Kvinesdal med ”Blues med Rusi”. Han har også blitt tildelt det prestisjetunge ”Celebrity Scholarship” av Berklee Collage of Music og fått Masters Certificate in Songwriting and Guitar (panel besående av bl.a. Steve Vai, Paul Simon, Herbie Hancock og Mark Mothersbaugh).

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)