Historikk

Ons. 21. nov. 2018 Smoking Joe & The Night Crawlers

Smokin Joe

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Eyvind Bilstad - Vocal / Harmonica
 • Knut Engelsgjerd - Guitar
 • Jonny Engelsvoll - Piano / Organ
 • Atle Sveinsvoll - Bass
 • Kenneth Andersen - Drums

Smokin Joe & The Night Crawlers spiller dampende, rå Texas Rock med sanger av The Fabulous Thunderbirds, Stevie Ray Vaughan, Kenny Wayne Shepherd og Dave Edmunds. "An evening with Smokin Joe and his cats will make you shiver and shake like you never experienced before"!!

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 14. nov. 2018 Grenseveien Blues Band

Grenseveien

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Tor Harald Lunde - Vokal, gitar og munnspill
 • Alen Moody - Gitar og vokal
 • Njål Møller - Gitar og vokal
 • John Folkvord - Bass
 • Asbjørn Moe - Trommer

Så får vi endelig et gjensyn av vårt eminente lokale bluesband, Grenseveien Bluesband. Bandet har med varierende besetning eksistert siden 1997. De spiller 60- talls blues og er inspirert av bl. a. Freddi King og Muddy Waters. Bandet prøver å øve på tirsdager i Grensevegen på Orstad. Da er det boller og blues til sene kvelden. Vi har hatt dem på besøk flere ganger og kan bare bekrefte ordtaket: "God vin (og blueselskere) blir bare bedre med årene." Vi gleder oss til denne kvelden, så møt opp folkens.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 07. nov. 2018 The Jelly Roll Men

The Jelly Roll Men

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kai Evenstuen - trommer
 • Roar Espen Wagenius - bass
 • Thomas G. Thorvaldsen - gitar
 • Kent Erik Thorvaldsen - munnspill og vokal

The Jelly Roll Men, som er tidligere kjent fra før som 9Fingers, har "Blues with a feelin’" som motto og det er nettopp følelser bandet formidler. Musikken har blitt omtalt i konsertanmeldelser fra bluesklubber på Østlandet som ”ektefølt jukejointblues” og ”ekte vare” og nå er bandet på plass hos oss.

The Jelly Roll Men spiller blues på samme måte som bluesens gudfedre gjorde det: Upolert, med følelse og ekte spillerglede. Munnspillet står sentralt og begrepet harmonica blues har også blitt brukt for å beskrive bandet fra Reinsvoll på Toten.

De er beinharde retromusikere og tradisjonalister, og det er utgangspunktet og opprinnelsen The Jelly Roll Men har hentet frem; 12bar blues med gyngende lokomotivrytmer med et sentralt munnspilluttrykk, ekte historier om brutte løfter, pengeproblemer, alkohol og damer.

Bandet spiller en krydret miks av gamle klassikere fra munnspillmestere som Big Walter Horton, Little Walter, Slim Harpo og Sonny Boy II og selvfølgelig selvskrevne låter som er basert på sanne historier, ekte opplevelser og mennesker.

Arrangører og publikum gir tomlene opp og gir bandet kreditt for ekte spillerglede og et autentisk uttrykk på scenen.

Bandet har vært support for norske og internasjonale artister som Stacie Collins, Vidar Busk & His True Believers, James Harman, Billy T. Band og Big Joe Maher & The Dynaflows.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 31. okt. 2018 Powersection

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Jan Pastor Stenmo - Gitar og vokal
 • Trond Graff - Hammond B3 og piano
 • Stein Olav Ruud - Trommer
 • Geir Rune Finnstun - Vokal, gitar, munnspill og munnharpe
 • Jan Willy Nomerstad - Bass og vokal
 • Erik E-Flat Bentsen - Sax og vokal

Powersection er et funky blues-rock band med base i Oslo og Hedmark. Her far du et band som er viden kjent bade for sin spilleglede og profesjonalitet. De fleste i bandet har fortid som heltids musikere og har hver for seg vært med pa a sette avtrykk i norsk musikkliv. Som Powersection har de holdt pa siden 1998, og etter mange ar som et rent coverband, ruller det na egne later ut av ermene, for a ikke si ut av instrumentene. Derfor var det ogsa sterkt pakrevet med et album høsten 2017, og ikke minst for a feire 20 ar sammen pa veien. «Mr.Bartender» er utgitt pa RoxDaddy Records, og spilt inn i Oslo med produsent Slavcho Robertov Slaveykov og medprodusent/tekniker Hermann Hassel. Tro ikke et øyeblikk at disse kreative gledessprederne, like over middagshøyden, har tenkt a forlate manesjen før siste lys er slukka, nei de kjører pa som aldri før, og dukker plutselig opp pa en scene nær deg. Men du advares om at en konsert med Powersection kan være avhengighetsskapende! Eller som plateanmelderen i «Bluesnews» sa treffende oppsummerte: «Det er som sagt ingen grunn til a ga videre til en annen bar eller klubbscene om du skulle ramle over Powersection live, for det er ikke tvil om at de kommer til a gjøre deg i godt humør med sitt handverk!»

https://www.powersection.com/news

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 24. okt. 2018 Big Band Bonanza

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Big Band Bonanza er en hyllest til rhythm&blues, soul og ekte rock`n`roll.Den EKTE musikken fra dansens gullalder Big Band Bonanza er en gjeng med danseglade ulykkelige amatører som har trommet sammen et skikkelig storband for å spre glede og rekreasjon gjennom musikk. Med full blåserekke, koredamer i kjoler og backingband med skikkelig rocketrøkk må du gjøre deg klar for en kveld på dansegulvet. Det beste fra 50 og 60 tallet, krydret med godbiter fra 70-tallet. Her får du ekte dansbar rock & roll, soul og blues med låter fra feks Aretha Franklin, Sam & Dave, Wilson Pickett, Otis Redding og The Blues Brothers. Glem heller ikke "moderne klassikere" fra ACDC, Big Bang, Bruce Springsteen og Creedence Clearwater Revival, fremført i ekte storbandstil.

http://rogalyd.no/artist/big-band-bonanza

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)