Historikk

Ons. 31. okt. 2018 Powersection

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Jan Pastor Stenmo - Gitar og vokal
 • Trond Graff - Hammond B3 og piano
 • Stein Olav Ruud - Trommer
 • Geir Rune Finnstun - Vokal, gitar, munnspill og munnharpe
 • Jan Willy Nomerstad - Bass og vokal
 • Erik E-Flat Bentsen - Sax og vokal

Powersection er et funky blues-rock band med base i Oslo og Hedmark. Her far du et band som er viden kjent bade for sin spilleglede og profesjonalitet. De fleste i bandet har fortid som heltids musikere og har hver for seg vært med pa a sette avtrykk i norsk musikkliv. Som Powersection har de holdt pa siden 1998, og etter mange ar som et rent coverband, ruller det na egne later ut av ermene, for a ikke si ut av instrumentene. Derfor var det ogsa sterkt pakrevet med et album høsten 2017, og ikke minst for a feire 20 ar sammen pa veien. «Mr.Bartender» er utgitt pa RoxDaddy Records, og spilt inn i Oslo med produsent Slavcho Robertov Slaveykov og medprodusent/tekniker Hermann Hassel. Tro ikke et øyeblikk at disse kreative gledessprederne, like over middagshøyden, har tenkt a forlate manesjen før siste lys er slukka, nei de kjører pa som aldri før, og dukker plutselig opp pa en scene nær deg. Men du advares om at en konsert med Powersection kan være avhengighetsskapende! Eller som plateanmelderen i «Bluesnews» sa treffende oppsummerte: «Det er som sagt ingen grunn til a ga videre til en annen bar eller klubbscene om du skulle ramle over Powersection live, for det er ikke tvil om at de kommer til a gjøre deg i godt humør med sitt handverk!»

https://www.powersection.com/news

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 24. okt. 2018 Big Band Bonanza

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Big Band Bonanza er en hyllest til rhythm&blues, soul og ekte rock`n`roll.Den EKTE musikken fra dansens gullalder Big Band Bonanza er en gjeng med danseglade ulykkelige amatører som har trommet sammen et skikkelig storband for å spre glede og rekreasjon gjennom musikk. Med full blåserekke, koredamer i kjoler og backingband med skikkelig rocketrøkk må du gjøre deg klar for en kveld på dansegulvet. Det beste fra 50 og 60 tallet, krydret med godbiter fra 70-tallet. Her får du ekte dansbar rock & roll, soul og blues med låter fra feks Aretha Franklin, Sam & Dave, Wilson Pickett, Otis Redding og The Blues Brothers. Glem heller ikke "moderne klassikere" fra ACDC, Big Bang, Bruce Springsteen og Creedence Clearwater Revival, fremført i ekte storbandstil.

http://rogalyd.no/artist/big-band-bonanza

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 17. okt. 2018 Jam med Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. Kapellmester er også denne gang NJÅL MØLLER. Han har med seg lokale musikere, men hvilket komp pakke han har med seg røper han ikke før de står på scenen. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 10. okt. 2018 Miss B & The Blue Cats

MissB

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Bente T. Bårseth – vokal
 • Oddvar «Sol» Solheim – gitar
 • Thomas O. Matre – bass
 • Torstein Obrestad – tangenter
 • Kristian Moen – slagverk

Vi gleder oss til et gjensyn med Miss B & The Blue Cats De ble dannet av godt etablerte musikere fra Jæren, januar 2012. Bandet har spilt på flere bluesklubber, bluescruise og festivaler på Vestlandet, med stor suksess. De spiller blues/soul inspirert av Etta James, Koko Taylor, Ana Popovic og Beth Hart for å nevne noen. Valg av repertoar, gjør at de skiller seg litt ut ifra mengden. Kjennetegn ved bandet er sterk vokalprestasjon med innlevelse, gitarspill som gir frysninger nedover ryggen, piano som spiller de vakreste triller, sugende, drivende bass, og slagverk som driver det hele fremover. Og de nøler ikke med å ta seg en tur ut blant publikum mens de spiller.

Facebook: http://www.facebook.com/MissBTheBlueCats

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 03. okt. 2018 Oz and the Wizards

Oz and the Wizards

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Osmund Grytdahl – Vokal, gitar og munnspill
 • Niklas Dimitri Halseide – Gitar
 • Ole Louis Lilløy – Bass
 • Oddvar Michaelsen – Trommer.

OZ & The Wizards er et bluesband fra Kristiansand og består av erfarne bluesmusikere fra byen. Sjefen sjøl, OZ, skriver alle låtene. Stilen er lett kjennbar, enten låtene er Delta eller Chicago inspirert, men samtidig bringer OZ nye elementer inn i låtene med sine briljante musikalske krumspring. OZ sin ektefølte håndtering av gitarspillet, enten det er via sliden eller drivende solospill, gir i stødig samspill med resten av bandet, en følelse av at dette er blues som kommer rett fra hjertet.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)