Historikk

Ons. 26. aug. 2015 The Dogs

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Børre Jacobsen på gitar
Arne Jakob Hidle på bass
Thorbjørn Bryne på trommer
Torbjørn Solum på piano
Kjøstel Sandvik på vokal

Så er de tilbake. Vår egen eminente lydman spiller i THE DOGS. Utrykket er"A sixties garage rock cover band ready to set fire to your party at anytime!" Biografi The Sonics, The Litter, The Kinks, The Animals, The Magic Mushroom. Rock´n´Roll fra sekstitallet. Spilt av noen av byens beste og mest erfarne musikere, for anledningen iført skyhøy selvsikkerhet, smale dresser og sving på sveisen: Sterke musikkprofiler i byen er samstemte på at konseptbandet The Dogs fyller et stort hull i Stavangers musikktilbud.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB. VEL MØTT!!!

Tor. 20. aug. 2015 Steel `n Pole

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

* Bjarte Edland - gitar, trommer, vokal
* John Th Josefsen - munnspill

Pga. konserten med Kim Larsen som holdes utenfor Sandnes Brygge onsdag den 19. er vi nøtt til å flytte konserten med Steel `n Pole til torsdag dagen etter.
Steel `n Pole er en spennende duo fra distriktet vårt som ikke bare spiller bra og lager show på scenen, de driver også et publikumsfrieri som dommerne i IDOL-juryen hadde falt pladask for! Vår egen munnspillende kunstner John Th. Josefsen har et kroppsspråk på scenen som går langt utenpå de fleste og spiller med en slik innlevelse at det går kaldt nedover ryggen på tilhørerne. Og hvilket sjarmerende smil og vinnende vesen den mannen har! Bjarte Edland kan best beskrives som et enmannsorkester der han sitter med gitaren i fanget, trommene ved føttene og mikrofonen foran munnen. Alle som har hørt de vet at det går veldig godt an! Bjarte har talent for å gjøre alt dette!
Det kan kanskje virke litt utrolig at en duo består av munnspill, gitar, trommer og sang, men disse karene fikser det så det holder! Og de er ikke fremmede for å ta et ønske fra publikum - bare det er blues. Og humoren sitter i høysetet!

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

VEL MØTT!!!

Ons. 12. aug. 2015 Jam/Njål Møller

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. "Kapellmester" denne ganger er NJÅL MØLLER,ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene,og her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening. Så ta med Instrumentet og spill sammen i en kokende jamsession.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!

Ons. 10. juni 2015 Rått og Råde

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Kjetil Galta: munnspill
Arild Netteland: trommer
Tor Inge Øgreid: bass/ kor
Per Riis: gitar/vokal
Ketil Hatleskog: gitar

Dette bandet trenger ikke noen nærmere presentasjon enn at det er et veldig,veldig godt liveband. De har spilt hos oss flere ganger tidligere og er et av de bandene vi får flest spørsmål etter. Denne kvelden står de igjen på scenen på SANDNES BRYGGE. Så kom og hør og kos dere sammen med alle oss andre.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BRYGGE

Ons. 03. juni 2015 Ållveltes

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Ola Hegrestad: vokal
Arne Bekkeheien: trommer
Helge Nordbrønd: bass
Knut Engelsgjerd: gitar
Torstein Obrestad: piano/orgel
Leif Inge Håland: sax
Kjetil Fuglestad: trompet
Frode Hagerup: trombone

Så får vi besøk av et band som har hatt en pause et par år. De greide ikke helt å gi slipp på å spille fra en scene. Ållveltes er eit solid og rutinert soul/rythm'n blues band frå Bryne som spiller med TRØKK. Har bl. anna spilt på Jærnåttå ei rekke ganger.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!