Historikk

Ons. 27. sep. 2017 Kai Strauss & The electric Blues all stars. Ger/US

Kai Strauss & The electric Blues all stars. Ger/US

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kai Strauss - Gitarist/sanger

Gitarist/sanger Kai Strauss vokste opp i en liten arbeiderklasseby i Nord-Tyskland. Som tenåring på 1980-tallet utviklet han en lidenskap for musikk gjennom foreldrenes platesamling med Albert King, Buddy Guy, Jimmie Vaughan og mange andre. Snart fulgte det utallige netter på lokale blues jam steder, og fra 1990-tallet kunne man finne ham på scener over hele Europa sammen med harmonicaspiller Memo Gonzalez fra Texas. Etter 15 år på veien med Gonzalez, frontet Strauss sin egen gruppe, «The Electric Blues All-Stars». Kai Strauss presenterer nå sitt tredje album "Getting Personal" på det nederlandske selskapet «Continental Blue Heaven / CRS», og fortsetter å følge sin egen kurs med den mer moderne sounden som han presenterte på sitt prisbelønte sophomore album "I Go By Feel". Strauss, som er kjent for sine "spicy Texas Blues gitar licks", legger også til frisk Chicago & Memphis sound til sin musikalske gumbo på sitt nye studioprosjekt. "Getting personal" har mye smakfull gitarspilling - fra den skitne funkiness i "The Blues Is Handmade", til den ekspressive soulfulness i "Blues for Anne", en intens 9 minutters gitarlåt til minne om Strauss' mor.

https://www.youtube.com/watch?v=Q9Ty58hn9zs http://www.electricbluesallstars.com https://www.youtube.com/watch?v=mAhyTyaWHzY www.facebook.com/kaistraussblues

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 20. sep. 2017 Pryl

Pryl

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Mathilde Jørstad : Vokal
 • Martin Løland : Gitar
 • Sander Bjørlo : Trommer
 • Håvard Andreassen Falch : Bass
 • Thomas Løhre Vestly : Tangenter

Martin Løland er et ungt talent som har spilt flere ganger for oss under våre jam sessioner. I fjor hadde han med seg hele bandet som presenterte seg på en av våre jamsessiner med trampeklapp fra salen. Kjernen i bandet har spilt sammen i ca. 3 år. De har spilt på diverse arrangementer på Sola Kulturhus i tillegg til å delta i UKM. Noen spillejobber har det blitt. Deler av repertoaret er godt tilpasset 40 og 50 årsdager, som har vist seg å være et godt marked. Musikklinja på Vågen Videregående Skole er nå et samlingspunkt og vil bli det i enda større grad etter hvert som de yngste er ferdig med ungdomsskolen. Det foreløpige høydepunktet var da de i 2016 ble invitert til Rott Rock Festivalen. Dette bandet har sin opprinnelse på Sola Kulturskole. Bandets medlemmerer alle i alderen 15-18 år.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 13. sep. 2017 Patey`s Choice (Oslo)

Patey`s Choice (Oslo)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Bent Patey – Vokal - Gitar
 • Julian Patey (Sønn av Bent) – Bass
 • Stein Inge Brækhus (stand-in)– Trommer
 • Brynjulf Blix – Tangent

BENT PATEY (gitar) hadde for tredje året ansvaret for støttekonserten for Amnesty International på Herr Nilsen i Oslo 14. oktober. Som tidligere år, stilte han med et utvalgt mannskap og repertoar, og det er dette bandet som nå presenterer seg også i andre fora. Patey har bidratt på over 40 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen. Senere har en lang rekke andre kjente musikere vært innom dette bandet. I 1983 kom plata «Ocean Front Walk» og Patey ble nominert til Spellemannsprisen som årets komponist. 14 musikere var med på denne plata, og blant dem sangerne Terry Mccullough, Sidsel Endresen og Lynni Treekrem. Det er i hovedsak repertoaret fra denne plata som preger PATEYs CHOICE.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 06. sep. 2017 Crazy Joe R&B band

Crazy Joe R&B band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kenn Hopen, vokal/munnspill
 • Dag Svendsen, Bass
 • Clive Skeggs, Gitar
 • Hallgeir Bjerke, Gitar
 • Åge Thorsen, Tromme
 •  Anders Midthun, Tangentinstrumenter

Crazy Joe R&B band er et seks-manns Rhythm & Blues band fra Stavanger. Bandet har sitt særpreg i rå og hardtsvingende musikk, (som får godfoten til å trå litt ekstra..) og får inspirasjon fra bluesartister som f.eks. The Blues Band, Blues Brothers, Eric Clapton, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Johnny Winter med flere - såvel som eldre bluesformer - helt tilbake til Robert Johnsen. Bandet som har bestått i vel 30 år, 11 år med samme besetning, spiller musikk som sørger for kjempestemning og trengsel på dansegulvet.

http://www.crazyjoe.info

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 30. aug. 2017 Sears Crossing (Østlandet)

Sears Crossing (Østlandet)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Andreas Holø, sang/gitar
 •  Arnfinn Tørrisen, gitar
 • Roar Espen Wagenius, sang/bassgitar
 • Rune Mykleby, sang/trommer

Sears Crossing fra Østlandet er første gang vi har i klubben. Bandet ble startet av Roar Wagenius med et ønske om å samle et lag som hadde engelsk pubrock som utgangspunkt. I 2010 inviterte han noen gode venner til å komme sammen for å spille engelsk rythm&blues og pubrock ala; Dave Edmunds, Rockpile, Dr. Feelgood etc. Kjemien stemte umiddelbart, og etter et års tid med spillejobber, ble ideen om en CD unnfanget. I 2012 spilte de inn sin første CD, «Allows Full Play». Albumet er påvirket av engelsk og amerikansk rootsmusikk, og en kan trygt si at bandet har plassert roll tilbake i rock`n! Røft og tøft var overskriften til albumets første avisanmeldelse. Nå er neste CD «Get Searsed» klar for salg og nedlasting. «Get Searsed» inneholder 6 egenkomponerte låter i et rocka blå landskap. “A band of pure joy and rock`n roll”

www.facebook.com/#!/searscrossing www.searscrossing.com

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)